Vaststelling van gipsplaten aan de muur zonder profiel: 4 regels – nwhistorycourse.org

The BlogBevestig gipsplaten aan de muur, zonder een profiel is heel goed mogelijkBevestig de gipsplaten op de wand zonder profiel volledig vozmozhnoGipsokarton een afwerking materiaal, bestaande uit twee lagen speciale harde karton en speciaal papier, waartussen een pleister met speciale vulstoffen zijn sterkte te verhogen. Dikte, evenals verschillende maten vellen gipsplaten, de meest gebruikelijke dikte, die vaak wordt gebruikt bij de constructie van 9,5 mm en 12,5 mm. Voordelen van dit materiaal is dat het geen penetrante geur heeft, draagt ​​geen elektrische stroom, alsmede bepaalde soorten gipsplaat hebben een zekere weerstand tegen vocht en een zekere weerstand tegen hoge temperaturen.


Hoe de gipsplaten aan de muur te bevestigen zonder profielen en mantels

Traditioneel voor het bevestigen van gipsplaten vellen aan het oppervlak van een metalen of houten profielen, die via schroeven gipsplaten zijn bevestigd. Er zijn manieren waarop vellen van gipsplaat aan het oppervlak zonder het gebruik van metalen of houten frame kan worden bevestigd. Bevestigen van gipsplaten in dit geval door middel van lijm mengsels mag het oppervlak waarop de vellen worden gehecht worden uitgelijnd en vrij van verschillende onzuiverheden.

Bevestig de gipsplaten op de wand zonder profiel panlat en eventueel via de kleefstofmengselsBevestig de gipsplaten op de wand zonder profiel panlat en eventueel via de kleefstofmengsels

reglement:

 1. Voordat de lijm mengsels op het oppervlak worden uitgevoerd met krijt markeringen als geplande installatie stopcontacten, schakelaars, lampen, etc., is het noodzakelijk om vooraf elektrische verrichten.
 2. Het adhesieve mengsel werd verdund volgens de instructies, na aangebracht op het oppervlak van de gipsplaat of op een muur volgens de markering verspringend. De afstand tussen elke "lozenge" moet 35-40 cm en een diameter van ongeveer 10-15 cm van de randen mengsel werd op een continue dunne strook ..
 3. Na het aanbrengen van lijm mengsel op het oppervlak van de plaat wordt gedrukt, moet het strak ingedrukt houden ongeveer 30 minuten. Om gelijkmatiger kleefstofmengsel moet veel meer tijd te besteden aan een brede gipsplaten boord.
 4. Bij het installeren GKL de wand een spleet tussen de vloer en het plafond moeten verlaten. Van de bodemvrijheid moet 1-2 cm van het plafond 5 mm - 1 cm.

Aanbevelingen: hoe gipsplaten aan de muur bevestigen zonder profiel, indien de wanden niet zijn uitgelijnd

In sommige gevallen, de afwerking niet mogelijk de wand om verschillende redenen sluiten en in dit geval is het noodzakelijk om de vellen GCR naar uitgelijnde wanden bevestigen.


Om alle netjes en nauwkeurig moeten worden vastgesteld gipsplaten op de volgende wijze te krijgen:

 1. GCR vel wordt aangebracht op de wand van een boormachine met een dunne maken een paar gaten in de plaat, zodat de linker vlekken op de muur.
 2. In de wand op de plaats van gaten en markeringen pluggen worden geplaatst op hetzelfde vel gipsplaat in het gebied 10-15 cm vanaf de ingestort geagglomereerd schuim of penofol. Deze stickers bij de vaststelling van sheet GKL zal de rol van de oorspronkelijke bronnen te spelen.
 3. GCR vel wordt aangebracht op de wand, dan in de gaten geschroefd schroeven waarmee het blad op het oppervlak van de GCR vast.
 4. Uitlijning gipskartonplaten uitgevoerd met behulp niveau door het aandraaien of losdraaien van schroeven.

Bevestig gipsplaten aan de muur zijn niet mogelijk in lijn met de hulp van zelftappende schroevenBevestig gipsplaten aan de muur zijn niet mogelijk in lijn met de hulp van zelftappende schroeven

Wanneer alle gipsplaten zijn uitgelijnd naast elkaar van de schroef op een afstand van 3-5 mm gipsplaat met behulp boor hout zijn of gipsplaten speciale boren gaten te boren met een diameter van ongeveer 5 mm.

Deze gaten moeten de schuimkern, waarbij de primaire grendelelement zal uploaden. Maar pomp voorzichtig als grote hoeveelheden schuimvel kan buigen. Het moet ook de controle plaat niveau met een waterpas. Wanneer het schuim volledig is uitgehard, is het mogelijk om de schroeven los te draaien en stopverf de gaten, kunt u soms laten de schroeven, maar ze niveau moet worden geschroefd en vervolgens hun hoofd en stopverf.Kan ik gipsplaten wordt direct aan de muur zonder het gebruik van extra materialen

Als decoratie op grote schaal wordt gebruikt gipsplaten, die vaak worden aangeduid als gipsplaat. Bij het inrichten van een kamer, dergelijke platen kan direct aan de wand bevestigd, zonder de last van extra constructie ontwerpen. In sommige gevallen, bevestiging direct op de wand is de enige mogelijke uitvoeringsvorm, bijvoorbeeld wanneer de wanden bestaan ​​uit silicaat blokken.

Voor de installatie op de muur om de lay-out met krijt, maar ook met de hulp van een waterpas maken en schietlood onregelmatigheden van de muren of andere oppervlakken te bepalen.

Too oneffen muren, kunt u speciale bakens van dunne touw gespannen op gedreven in de muur studs te maken. Aan de wand ter hoogte van uitgerekte koorden toegepaste lijm mengsel, in sommige gevallen kan worden gebruikt snijden gipsplaten, vastgelijmd aan de wanden. Na drogen kan de kleefstof mengsel probeert te installeren.

Monteer de gipsplaten aan de muur, kunt u lijm massa gebruikenMonteer de gipsplaten aan de muur, kunt u lijm massa gebruiken

Installatiestappen:

 1. Platen worden gesneden in de gewenste afmetingen na elke plaat moet worden gehecht aan de wand op de plaats waar het moet zijn. Dit bepaalt of de juiste platen gesneden en of ze liggen perfect gelijk met het oppervlak.
 2. Aan de wand of op de gipsplaat hechtmiddel door een getande nietjes wordt toegepast, de afstand tussen "cakes" kleefmiddelgewicht is 10-15 cm;
 3. Nadat het vel wordt aangebracht op de wand en gedurende een half uur aan de platen met elkaar uitgelijnd moet voorzichtig tikken een rubberen hamer.

Gehecht platen op muren moet hiaten tussen de plafondplaten en ongeveer 5 mm, en tussen de vloerplaten en ongeveer een centimeter. Na de laatste droging stopverf wordt aangebracht op de voegen tussen de platen.

Manieren om gipsplaten aan de muur bevestigen zonder profiel in een houten constructie

Soms moet je de muren af ​​te stemmen of om een ​​meer afgewerkte look van de kamer in een houten huis geven, maar je moet weten dat je niet meteen na de bouw van woningen of andere gebouwen van boomstammen of bursa kunnen bevestigen gipsplaten. Omdat het huis krimpt, en mantels houten structuur binnen wordt aanbevolen voor ten minste een jaar na de bouw.

Voordat u gipsplaten bevestigen aan de muur in een houten structuur, moet u volledig voor te bereiden kamerVoordat u gipsplaten bevestigen aan de muur in een houten structuur, moet u volledig voor te bereiden kamer


Voordat u begint met gipsplaten muur of het plafond schede, is het noodzakelijk om een ​​aantal van de afwerking uit te voeren:

 1. Voer bedrading, markeren de plaats voor de installatie van stopcontacten en schakelaars, verwijder alle sintert hars van de boom. Als teervlekken niet worden verwijderd, moeten ze hol zijn.
 2. Verwijder onregelmatigheden boom sostrogat een vliegtuig of zaag.
 3. Bij een kromming van de wand, dan wordt verder bevestigd houten bekleding.
 4. Daarna gipsplaten bevestigd aan houten oppervlakken met houtschroeven verzonken caps vervolgens zashpaklovyvayut gaten van schroeven.

Het juiste te doen: de installatie van gipsplaten aan de muur zonder profiel (video)

Alle gipsplaten installatie proces moet worden gevolgd door het level. Bij een geringe afwijking kan worden ingesteld met de vulstof. Je moet ook een vrije afstand tussen de vloer en het plafond, die vervolgens kunnen worden gerepareerd decoratieve plinten.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

8 + 1 =

Adblock
detector