Varianter av gipsskivor partitioner i inredning: 35 foto – nwhistorycourse.org

The BlogMed gips kan lätt utföra zonindelning av alla rumMed gips, kan du enkelt utföra någon målet för all reparations zonindelning lokaler är omvandlingen och förnyelse av lokaler. God hjälpare i detta fall är gipsskivor. Med dess hjälp kan du anpassa redan befintliga väggar, för att göra tak flera nivåer och bygga murar. Smidig bocklinje, en mängd olika former, ovanliga fall kan du skapa med hjälp av GCR. Omplanering av lokaler har alltid ansetts arbete volym och problematisk. I modern tid finns det gott om material för att skapa väggar gipsskivor. I interiören, de ser bra ut och dessutom få en helt plan yta. Skiljeväggar av gipsskivor dekorera nästan konstverk.


Dekorativa gipsväggar

Gips - en universell material, är det allmänt används i utsmyckningen av bostäder och lokaler. Väggar av FCL kan vara mer än bara dela utrymme strukturer, de ofta gör för dekorativa utrymme zonindelning.

Dekorativa skiljeväggar av gipsskivor kan ha vilken form och helt monterad, tillsammans med ytterligare material.

Dekorativa partitioner har utmärkta prestanda och estetiska kvaliteterDekorativa partitioner har utmärkta prestanda och estetiska kvaliteter

Strukturen i sig kan också ha ytterligare funktioner:

 • Skiljeväggen kan göra en nisch;
 • Lägg hyllor för böcker;
 • Skiljevägg med inbyggda garderober i det;
 • Placering ytterligare belysning i kroppen väggarna.

Vackra dekorativa partitioner inte har en dörröppning, ofta ersätter bågen av en mängd olika former. Välvda ark GCR är ganska flexibel och kan skapa många unika former av partitioner, men de är mycket tunn och det är bättre att montera ett dubbelt lager av gips. Dessutom kan innerväggarna dölja olika kommunikationer. Det måste göras när den ena sidan av ramen är helt täckt med ark GCR. Gips - ett eldfast material, är det säkert för människors hälsa, det finns en fuktbeständig form av GCR, som är särskilt bra för våtrum.


Design gipsskiveväggar

Design gipsskiveväggar ganska varierande. Det beror på syftet och design egna önskningar. Partitioner kan vara intermittent eller kontinuerlig. Utformningen av de fasta skiljeväggarna är ganska enkel, men kan brytas eller stängd med genombrutna ganska komplexa element.

baffel utformningen av gips har sorter:

 • Vågiga partitioner antyda bockmaterialet före montering;
 • Smooth inte kräver deformation av de material som används.

Bra lösning är att installera spotlights i skiljeväggar av gipsskivorBra lösning är att installera spotlights i skiljeväggar av gipsskivorOlika partitioner med genombrutna view passar perfekt in i den övergripande inredning. Dekorativa vågiga väggar mycket ovanligt, kommer denna design inte gå obemärkt förbi.

Förutom de estetiska kvaliteterna hos falskheten väggarna i FCL har mycket fler fördelar:

 • Speed ​​of uppförande av väggar;
 • Låg vikt;
 • Förmåga att dölja kommunikation;
 • Helt plan yta;
 • Möjligheten till självmontering.

Det är dock värt att komma ihåg att gips - ett ganska skört material och för att tåla tung last, är det nödvändigt att stärka byggandet av ytterligare profiler eller dubbla lager blad GCR.

Gör en dekorativ skiljeväggar av gipsskivor med sina händer: photo

Rummet kan ändras med hjälp av dekorativa partitioner. Originella och ovanliga lösningar i det inre kommer att bidra till att göra olika utformningar av GCR. Syftet med dessa väggar är mycket varierande, och vackra inredningsalternativ. Dekorativa gipsväggar kan göras med dina egna händer i närvaro av de nödvändiga verktygen: skruvmejsel, måttband, nivå och en kniv.

Monterings gipsskivor utförs på en ram av metallprofilerMonterings gipsskivor utförs på en ram av metallprofiler

Innan arbetet påbörjas, bör du bestämma vilken typ av partition kommer att installeras och att undersöka metoder för genomförande av elementen:

 • Bildning av nischer och hyllor kräver förstärkning i slaktkroppen med hjälp av metallprofiler;
 • Bildande öppningar börjar med montering av den stela konstruktionen och förberedelse för att böja profiler och gips;
 • Och bågen böjar av bågen profilen bildas av utbrott eller primär och förbereds för böjning gipsskivor.

Gipsskivor, trots sin styrka är ganska lätt att ge i kurvor tack vare ett plåster bas. För att göra den nödvändiga böjning gipsskivor, på dess yta bör gå piggroller, sedan införa våta trasor natten. Indränkt arket är fäst eller en önskad bockningsform. Denna metod tar mycket tid.


Det finns en torr metod och böjning av blad snitt på en sida tills den önskade branta böjning.

Du kan använda den välvda gips, det böjer lätt utan några förberedelser för tillverkning av små bryggor. Självorganisering av dekorativa partitioner - ett kreativt arbete, men utan specialkunskaper kommer fortfarande vara ganska svårt att installera partition. Innan arbete som krävs för att flytta sina designidéer på papper, rita en detaljerad ritning.

Garderob partition gipsskivor

Garderob gipsskivor partition kommer att bli en utmärkt för rumsindelning. Dessutom kan skåpet placera nödvändiga föremål, saker, eller ytterligare belysning. Konstruera en enkel garderob, måste du korrekt beräkna mängden material som behövs verktyg och pre-komponera ritningen.

Garderob-gipsskivor partitioner kommer att passa väl in i det inre, gjort i stil med minimalism eller hi-techGarderob-gipsskivor partitioner kommer att passa väl in i det inre, gjort i stil med minimalism eller hi-tech

Typer av partitioner:


 • Med nischer;
 • Eftersom fönster och hyllor;
 • Sluten typ med dörrar;
 • Garderob-partition.

Någon baffel är sammansatt av metallprofiler. Ramen är fäst vid golvet och taket av styrprofiler. Skiljevägg med nischer vanligen utförs för ytterligare laddning av hushållsapparaten eller akvarier. Skåp med små fönster används för zonindelning utrymme och placering av fönstren för olika tillbehör.

Delningen av sluten typ med slagdörrar används som en hel garderob för förvaring. Samma syfte och partitioner i form av garderob.

Om så är nödvändigt, är det möjligt att göra en kombinerad struktur, till exempel, kombineras i-väggskåp nisch och garderob. Ytterligare partitioner efterbehandling utförs i enlighet med den tänkta utformningen. Kanske en enkel målning eller klistra tapet. Naturligtvis innan den slutliga efterbehandling är nödvändig kitt alla sömmar och helt allt partition ytan.

Alternativ gips i inredning (video)

Vackra innerväggar ger alla hem av förfining och originalitet. Funktionella skåp gipsskivor kommer att möjliggöra en god användning av utrymme som upptas av partitionen.

Design väggar gipsskivor (inredning foto)

02detskaya-2j-var-82-DIZAIN-detskoy-1473bbfe678501ccf4d081c20d3a55984d203peregorodka-iz-gipsokarton1920x1080resizeinterior92557913468328485809e82bc29008676d46792a60a3bb6958da2da1c9c1471.826-peregorodka-iz-gipsokartona-c-polkami1807673

Leave a Comment

Your email address will not be published.

9 + 1 =

Adblock
detector