Varför hyllor av gipsskivor: 5 skäl att installera – nwhistorycourse.org

The BlogHyllor gjorda av gipsskivor kommer att pryda insidan av alla lokalerHyllor gjorda av gipsskivor kommer att pryda insidan av någon pomescheniyaV närvarande Gips blir en av de mest populära material för tillverkning av partitioner, valv, tak och även hyllorna. Den sista - den perfekta lösningen för dekoration i vardagsrummet eller sovrummet, ger detta material rack för att spara utrymme betydligt ser moderna och ovanliga. Racks också kan dekoreras på olika sätt, vilket gör dessa ställningar är nästan universell. Idag ska vi prata om hur man bäst att välja en gips, och hur man gör hyllor för sin lägenhet.


Varför behovet av ett rack profil för gipsskivor

Nyligen Gips blir alltmer populärt.

Detta kan förklaras av flera faktorer:

 • Accessibility material;
 • Modernt utseende;
 • Låt för att spara utrymme;
 • Ett brett utbud av design;
 • Praktiska och enkel installation.

Fördelen med högen av gips är att det tillåter dig att lagra ett stort antal olika sakerFördelen med högen av gips är att det tillåter dig att lagra ett stort antal olika saker

Gipsskivor hyllor kan du lagra ett stort antal saker samtidigt ser modern, snygg, passar perfekt i det inre av vardagsrummet eller sovrummet.


Kostnaden för gips är låg och lätt att installera rack möjliggör ytterligare besparingar och skapa hyllor med sina egna händer.

På grund av dess egenskaper, kan gips vara dekorerad på olika sätt för att skapa ett ställ av valfri storlek och form. Även detta material och dess produkter möjliggör förklädnad eventuella brister väggar eller tak för att jämna ut vissa oegentligheter och ta harmoni till det inre av rummet. Innan du installerar hyllor av gipsskivor måste du noga överväga sin design, skapa en salong schema. Bestäm om du kommer att utföra installationen själv eller utnyttja mästare tjänster.

Tips: hur man gör ett rack med gipsskivor kvalitet

För att göra gips hyllor, måste du välja och köpa gipsskivor och skruvar, samt att förvärva de nödvändiga verktygen för installation.

Producera hyllor av gipsskivor kan vara oberoende, det viktigaste - att tänka i förväg sin design och förbereda material för arbeteProducera hyllor av gipsskivor kan vara oberoende, det viktigaste - att tänka i förväg sin design och förbereda material för arbeteFör att hjälpa till med valet av följande tips är:

 1. Välj gips, beroende på den förväntade belastningen. Om du planerar att placera på hyllorna tillräckligt objekt att välja GVL standardstorlek - 2500-1200 mm.
 2. Om du planerar att installera hyllor i en fuktig och kall plats, bör du vara uppmärksam på gips ark, som är resistenta mot kylan.
 3. Kostnad gipsovolokonnyh ark gips något högre kostnad, men i GVL kan skruvas fästelement utan plugg.
 4. Skruvar för att fästa drywall ark till strukturen måste utformas så att GVL, de huvudet i form av en kon med en speciell skruvmejsel lucka och skåror för försänkningen, som tillåter dränka skruvar i materialet fullständigt.
 5. Ramen kan vara gjord av trä, och kan vara av en metallprofil, en andra föredragen utföringsform, är det mer tillförlitligt, gör det möjligt att skapa en verkligt robust konstruktion.

Redo hylla kan målas, är det bäst att göra detta med latex eller silikonfärg. Ytterligare täckning av denna plan kommer att ge styrka och förenkla vård för rack, gör rent det med slipmedel.

Gör en bunt gipsskivor med sina händer: nyanserna och installation

Det första steget är att göra alla mätningar och skapa ett system på papper. Sådana manipulationer gör det möjligt att exakt beräkna mängden gips, som krävs för arbetet.

Monterings hyllor kan göras på två sätt:

 1. separat;
 2. Vid installation av gipsväggar.

Gispokartonnuyu installera en vägg, kan du omedelbart installera och praktiska hyllorGispokartonnuyu installera en vägg, kan du omedelbart installera och praktiska hyllor

Separat installation börjar med förberedelserna för byggytan. Ett annat alternativ är att skapa en speciell nisch för efterbehandling gips. Först, tillämpa layouten av möbler, hyllor djup av 19 till 51 cm, bredd 2,5 m. Lagerelementen kan ha ett större djup, det varierar på den valda utformningen.

Installation av dessa kolumner görs genom nivå. Genom väggen skruvas ramen. På våningen ovanför, med hjälp av hörnet, vilket gör linjen, vilket skulle tyda på djupet av det kommer att fortsätta att vara fast styrprofilen. Placerad analoga rack och erforderligt antal kolumner. Om golvet är platt, då markup för hyllorna kan göras med ett måttband. Höjden väljs för varje element för sig stod dimensioner. Att utforma har blivit ännu starkare, kan du skruva fast två extra skruv.


Inuti strukturen är placerad rack profil som krävs storlek. och resten av hyllorna bör samlas i samma sekvens. Sammanfattningsvis är hyllorna sys remsor av GCR.

Ändarna på fäst hyllor och kolumner kan sys hela remsan. Använd en kniv eller en såg, för att förhindra uppkomsten av sprickor och putsarbete som utförs efter primern. Applicera ett andra skikt av ett förstärkande fyllmedel, applicera en dekorativ finish eller blandning som ett sista steg. Om du vill ytterligare dekorera hyllorna, limma tapeten.

Gipsskivor hyllor i det inre

Gipsskivor hyllor i det inre - modern och praktisk lösning. De tillåter dig att spara en hel del utrymme, optimera den och ersätta de gammaldags och skrymmande skåp.

Gips stelazh inte bara komplettera det inre av vardagsrummet, men gör det en modern och funktionellGips stelazh inte bara komplettera det inre av vardagsrummet, men gör det en modern och funktionell

nyanser:


 • En del av möblerna i loftstil high-tech, modern och minimalism kommer bara gipsskivor hyllor, verkar de reserverade, men samtidigt, snygg;
 • För att ge interiören en höjdpunkt, dessutom ställa in belysningen dekorativa hyllor av gipsskivor, även kan göra dem färgstarka;
 • För olika inredningshyllor kan dekoreras med tapet eller andra moderna material, lägga ut mosaik, klistra över bilderna, sätta en spegel, glas;
 • Om du använder ett rack som en hylla för utrustning, se till att använda speciella galvaniserade profil, för att göra strukturen mer hållbara;
 • Om du planerar att placera på hyllorna i racket en massa olika saker, kan du dölja det från andras ögon av gardiner;
 • Beroende på trim och belysning, hyllor gipsskivor kan dramatiskt förändra situationen och ta till det inre något nytt och intressant.

Generellt kan man säga att gipsskivor hyllor - den perfekta lösningen för vardagsrummet och sovrummet i en modern stil, de tillåter dig att spara utrymme och fortfarande ser bra ut.

Hur man monterar bunten gipsskivor (video)

Gipsskivor hyllor har vunnit mer och mer populärt på grund av dess fantastiska funktioner. Detta är en praktisk och elegant lösning för modern inredning, med sin lätt att ställa in med dina egna händer, gips - tillgängligt material som är lätt att hantera. Var inte rädd för och inredning, med hjälp av olika material och element för att skapa en unik interiör. Vi hoppas att vår artikel kommer att hjälpa dig att välja material och skapa en hylla med sina händer.

Design hyllor av gipsskivor (foto i det inre)

1-23021044-clean-linjer-Open-hyllor14-olika storlekar-of-hyllor10-gostinaya-yaponiya175516939b9bded4572315ba6d443c9b297f80a4c5cbb3751e194a

Leave a Comment

Your email address will not be published.

16 − 6 =

Adblock
detector