Vardagsrum möbler från Italien: Funktioner, fördelar och stilar – nwhistorycourse.org

The BlogDe mest populära och efterfrågade idag är möbler från ItalienDe mest populära och efterfrågade idag är möbel ItaliiItaliya - lagstiftare möbler mode. Italienska möbler - det är möbler, beprövade. Robusta, träfasader, utsökta dekorativa element utformat system lagring, mobila mekanismer högkvalitativa naturliga ramar och stoppning gjort italienska möbler symbol för komfort, kvalitet och lyx. Möbler kommer från Italien kommer att pryda varje interiör, markera status och ekonomiska situation lägenheten ägare, hans utsökta smak.


Fördelar med italienska möbler

Italienska möbler - en kvalitet, miljövänliga råvaror. Italien har en ganska stränga lagar om certifiering av möbler objekt. Därför köper tillbehör tillverkas i Italien, kan vi vara säkra på sin höga nivå av säkerhet (både för människor och för miljön), i enlighet med europeiska kvalitetsstandarder. Under produktion, är italienska möbler företag endast naturliga material som används. För ramar möbler ofta använda fasta timmer: ek, körsbär, valnöt, lönn och mahogny.

Fördelar med italienska möbler ligger i dess kvalitet, elegant utseende och funktionalitetFördelar med italienska möbler ligger i dess kvalitet, elegant utseende och funktionalitet

Textilier representerade endast naturmaterial: chenille, väv, jacquard, velour, läder. På grund av produktion av material, italienska möbler robust, robusta och har en otroligt lång livslängd.

Italienska möbler är universell: italienska möbler kan lämnas som ett vardagsrum och kök: rigorösa moduler nyanser av djupblå, vinrött och lila kommer att bli ett elegant tillägg av en inredning i en modern stil vit svit är lämplig för skandinavisk stil och dämpade ljusgröna väggar ger matplatsen en speciell charmen i franska Provence.

Beroende på den valda färgpaletten och exteriör design är italienska möbler i rummet kunna:


  • Lägg rum XVIII talet charm (för att komplettera inredningen i stil med den italienska hus i Kuskovo kan italienska stolar med robust träram, snidade ben, hög kvalitet, touch-tone klädsel i pastell).
  • Skapa ett land atmosfär (kistor från obehandlade, ljus kommer att bli en utmärkt dekorativa element i en lantlig vardagsrummet).
  • Komplettera modern interiör (passar perfekt i utformningen av loft läder stol med massivt trä mahogny ram).

Möbler för att sitta (Italien)

Italiensk gjorda möbler för vardagsrummet - det är hållbara hårdvaruelement med väl designat system lagring, behandlas av särskilda hjälpmedel, som är resistenta mot fukt, UV-strålar, mekaniska skador fasader, avancerade mobila mekanismer.

En vacker uppsättning av möbler från Italien kommer perfekt komplement interiören en sofistikerad och elegant rumEn vacker uppsättning av möbler från Italien kommer perfekt komplement interiören en sofistikerad och elegant rum

Moderna italienska möbler - är inte bara en klassiska linjer och diskret svart och brunt. Idag, i salongerna i den italienska möbler kan du köpa någon produkt för vardagsrummet möbler: från klassiska och slutar med rack designen handgjorda spegel och ett soffbord i jugendstil. Allt beror på den övergripande stilen i rummet och smakpreferenser köparen.Italienska möbler för vardagsrummet: klassisk stil

Klassisk stil - det stoppade möbler med rundade former, breda armstöd och bekväma och hållbara, tillförlitlig ram; utsökta vägg och objekt uppsättningar med funktionella hyllor och lådor; magnifika ljuskrona med dekorativa, snidade element och varmt ljus.

Om du väljer att ordna vardagsrummet i klassisk stil, då är det bättre att uppmärksamma hög kvalitet möbler som görs i ItalienOm du väljer att ordna vardagsrummet i klassisk stil, då är det bättre att uppmärksamma hög kvalitet möbler som görs i Italien

Under skapandet av den italienska klassiska möbler, tillverkare kunde lönsamt kombinera traditionellt utseende av produkter med modern monteringsteknik och materialbearbetningstekniker. På grund av detta, lyckades italienarna att få en hög kvalitet tillbehör, som köper med förväntningen "på året".

Former av klassiska italienska möbler

Klassiska italienska möbler för vardagsrummet kan göras i barockstil, Empire, Louis.

Italiensk barock möbler - är den rikedom av snidade dekorativa element, bara trä, höga höjder och tillbaka, honung, naturlig utfyllnad med mönster (blom- prydnad guld "gurka" bred remsa). Sådana möbler - en lyx och rikedom i en flaska med monumentalitet och tillförlitlighet.

Empire - en period stolar och fåtöljer med höga geometriska sänggavlar, linjära, höga soffor enkla former med träram; trä, höga bord med runda toppar. Tack vare sina kompakta möbelelement, är Empire idealisk för konstruktion av små lägenheter.

Ludovica - en klassisk trämöbler, enkla former: monolitisk skåp bord, skåp med glaselement, skjutluckor. Viktig möbler - en tydlig geometri och ett minimum av dekoration. Empire headset passar perfekt in i designen av en vardagsrummet, och kommer att vara relevant oavsett modetrender, eftersom klassiker - är odödlig.

Italienska levande: möbler i en modern stil

Italienska möbler för vardagsrummet - det är inte bara överflöd av snidade element och lättnad. Moderna italienska möbler företag producerar moduler med släta fasader, bord med glas toppar, lågton, konservativ stolar, möbler med metall dekorativa element, bekväm, satt soffa med fällbara nackstöd.


Att leva i det inre som omfattar italienska möbler kommer alltid att se elegant och stilfullAtt leva i det inre som omfattar italienska möbler kommer alltid att se elegant och stilfull

Möbler tillverkas i Italien, görs i en modern stil kan representeras av Art Nouveau, Art Deco och neoklassiska.

Möblerna i jugendstil - är överlägsenhet texturen av dekorativa element. Fasad och bänkskivor i italienska modern dans av massivt trä kan vara ogenomskinligt eller har en glänsande glans. Wall och headset - praktiskt och tankeväckande. Stoppade möbler - tjock, med rena linjer, funktionella element. Det färgade glas, glaserade ytor, vid, böjda ben kan fungera som dekorativa element.

Art Deco - det är utsökta väggskåp, fönster, stolar med snidade ben och höga ryggar. Denna möbler kännetecknas av intensiv färg och ovanliga former, medan en nyklassisk - en klassisk figur i mjuka pastellfärger.

Gemensamma drag samtida italienska möbler:

  • Överflödet av glas;
  • Målade ytor;
  • Det smarta lagringssystemet;
  • Funktionaliteten av alla element.

Elegant vardagsrum möbler i Italien (video)


Italienska möbler väl passar in i alla inredningar, även om du inte har beslutat om en större översyn. Idag är det på modet och lönsamt att investera i komfort och kvalitet, vilket gör italienska möbler det perfekta valet för alla vardagsrummet. En gång köpte italienska beslag, får du ett otroligt bra mycket funktionella möbler som kommer att pågå i mer än en generation, och kommer att vara de viktigaste delarna av din inredning!

Vardagsrum Design: Italien (Foto Interior)

2-126f492e8f00cb4c811472c54947afba427a061063c4cc7876fe373c4b3c76481b92115dda189e4d399ead4c388da78242e43034bdb59af1252d7976a073ed0e6fe2515330405204772

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 80 = 90

Adblock
detector