Vardagsrum 18 kvm: foto och intressanta lösningar – nwhistorycourse.org

The BlogTypiskt, de sittplatser 18 kvadratmeter har en rektangulär eller kvadratisk formTypiskt vardagsrum på 18 kvadratmeter har en rektangulär eller kvadratisk formuPomeschenie 18 meter kan inte kallas en mycket liten, men ändå är det inte en stor yta, så i utformningen av lokalerna kommer att behöva använda en mängd olika tricks. Att leva med samma storlek kan ha en annan form. De vanligaste formerna av rummet är en kvadrat och en rektangel. När dekorera kvadratiska och rektangulära rum, måste du veta var man ska börja reparationsarbeten.


Living 18 rutor: Design 2017

Designkoncept börjar med valet av golv. Golvet är bättre att välja en monokrom material, som inte kommer att vara mycket ljusa fläckar, locka särskild uppmärksamhet. Det är bäst att ge företräde åt naturliga nyanser av trä i valet för golv linoleum eller laminat.

Det finns många nyanser som hjälper till att korrekt ordna vardagsrummet, men populär, inte bara i 2017:

  • Om golvbeläggningen är organiserad mörk kommer rummet att få önskat djup, men det är viktigt att komma ihåg att det mörka golvet kommer att kombineras med ljusa väggar;
  • Att taket ljusare på en eller två toner kommer visuellt lyfta taket och öka rummet;
  • Med samma syfte att öka tapeten kan användas med vertikala ränder eller blommönster, uppåt.

För att få en perfekt och fullständig vardagsrum design, måste alla delar av interiören vara harmoniskt kombineras med varandraFör att få en perfekt och fullständig vardagsrum design, måste alla delar av interiören vara harmoniskt kombineras med varandra

2017 blev det populärt att göra en kombinerad behandling av väggar, där en vägg är dekorerad med foto bakgrundsbilder, och den andra visar en ljus bakgrund.


Elementen i det inre av vardagsrummet på 18 kvadratmeter

Interiören i ett litet rum kan få pole position vid rätt belysning. Om utrymmet i rummet är nödvändigt att förlänga den visuella, är det bäst att ge företräde till en punkt ljus plats.

Det är bäst att stanna på funktionaliteten av lägenheten, försöker att inte använda onödiga dekorativa element. Huvudrollen i detta fall tillhör tillbehören, eller snarare avsaknaden av överflödiga element. Det är ett misstag att anta att om att placera olika tillbehör i hemmet, kommer det att bidra till att ge det en unik stil. Huvudregeln är förmågan att inte stapla upp viktig plats, föredrar bara viktiga och nödvändiga saker.

De flesta designers rekommenderas att använda utrymmet i vardagsrummet är funktionell och korrekt, är det inte nödvändigt att sätta extra objekt i rummetDe flesta designers rekommenderas att använda utrymmet i vardagsrummet är funktionell och korrekt, är det inte nödvändigt att sätta extra objekt i rummetOm rummet är litet i rymden, är det viktigt att formalisera den i en minimalistisk stil, med särskild uppmärksamhet på exotiska stilar.

Man tror att det är bättre att placera en stor, men viktig och nödvändig sak än röran upp loppet av ett tiotal föremål och möbler som är helt onödig och inte bär i sig något gott. Rätt placering av möbler kommer att pryda insidan på rätt sätt.

Design vardagsrum på 18 kvadratmeter: idén om zonindelning

Om rumslägenheter är inte så stor att du enkelt kan plocka ut hela rummet i ett vardagsrum, i detta fall, moderna designers erbjuder att använda en metod för zonindelning och ombyggnationer. Den moderna utformningen av denna plan kan du lyfta fram några meter från lokalen för att organisera en plats för att ta emot gäster.

Way of zonindelning kan delas in i rektangulärt rum, avskild plats i rummet, barnrum, vilket separerar arbetsområdet från rastplatsen.

Zonindelning kan utföras med hjälp av dekorativa väggkonstruktionen av gipsskivor eller moderna skåp och hyllor.

Sliding skärmar - perfekt för att separera vardagsrum och sovrumSliding skärmar - perfekt för att separera vardagsrum och sovrum

Till exempel i en studio kan sätta en soffa, som kommer att fungera som en metod för att separera sovrummet från köket. På samma sätt kan vara från bostads closet område.

Metoden för ombyggnaden i lägenheten är ett mycket enkelt och snabbt sätt att öka antalet rum i samma lägenhet. Till exempel kan ett stort rum delas upp i flera små torg, som var och en kommer att fungera som en ny litet badrum. En sådan metod används ofta i barnkammaren, där ett rum över tiden för att delas upp i två barn av olika kön.

Om vardagsrummet är ingången rummet, som också måste placera en säng, då ingen visuell zonindelning inte heller kunna dela upp rummet i zoner, där varje funktionell del av degradera sin plats.


Enkel inredning vardagsrum på 18 kvadratmeter: snygg och bekväm

Disposition levnads spelar en mycket viktig roll i den bekväma boende i detta område. Rimliga anpassningsåtgärder anses vara standard på väggarna i hela rummet av möbler som gör att du kan lämna all fri mitten av rummet.

För att öka lagringsutrymme, kan du ordna dina egna händer Reparation, lägga till ytterligare nivåer av rummet, som senare kan ordnas böcker och olika saker.

Som regel är möblerna i vardagsrummet anordnade utmed väggen för att lämna utrymme i mitten av rummetSom regel är möblerna i vardagsrummet anordnade utmed väggen för att lämna utrymme i mitten av rummet

Att utrusta ett rum kan vara, både självständigt och med hjälp av designers som kommer att bidra till att skapa en enkel, men mycket bekväm inredning. Under de senaste åren, började populariteten att använda inbyggda garderober, skjutdörrar, vilket sparar utrymme på grund av det faktum att dörren för att gå bort och det behöver inte en plats för att öppna på utsidan.

Öka utrymmet kan uppnås genom att kombinera rummet och köket, men i panelen huset förkroppsligar denna typ av idéer kommer att vara mycket svårare.


Idéer för sittplatser 18 kvadratmeter 

Det finns olika alternativ för hur man kan inreda och ändra vardagsrummet i 18 kvadratmeter. Men innan du väljer ett mer passande alternativ för specifik lägenhet, måste du bestämma vad funktionella uppgifter som tilldelats rummet. Till exempel vardagsrummet du kan ordna säng, garderober, stolar, om detta rum kommer också att fungera som ett sovrum.

Om rummet är matsalen spelar en roll, förutom en soffa och en TV i det ska rymma ett bord och stolar som att sitta alla gäster kommer att kunna hotellets gäster.

De flesta designbeslut rörande levande stil kombinerar enkelhet, frihet och originalitetDe flesta designbeslut rörande levande stil kombinerar enkelhet, frihet och originalitet

Real projekt lounge motivera dagens unga människor med sin enkelhet, originalitet och frihet. Den moderna begreppet levande arrangemang baserar sig på komfort och utrymme. Det är viktigt att se till att funktionaliteten i kombination med skönhet och den valda stilen.

Det är viktigt att det kombineras med varandra och passar in i en design och stil. Det återstår bara att välja stil och hålla sig till dess beståndsdelar.

Till exempel, med fokus på klassisk stil, är det nödvändigt att ta hänsyn till följande:

  • parkett;
  • Dyra trämöbler;
  • Sammet stoppning;
  • Spegel ramar;
  • Dekorativa kolonn;
  • eldstad;
  • Textil tapeter.

Förekomsten av även ett fåtal av dessa element kommer att göra vardagsrummet i klassisk stil.

Inredning vardagsrum på 18 kvadratmeter (video)

Det viktigaste i varje vardagsrummet är inte bara rätt val av stil och dess exakta uttryck i det inre. Viktigt är den komfort som kommer att medföra ett resultat.

Living 18 kvadratmeter (foto)

1535911121-2-1-2-03-3--4bb55ce3db517f138900--011-22-all-viktig-belysning-small-vardagsrum-idé-homebnc-1024x887-24-23--262-

Leave a Comment

Your email address will not be published.

49 − 41 =

Adblock
detector