Vals plafond in het interieur van het appartement – nwhistorycourse.org

The BlogVerlaagde plafonds vanwege de relatief lage kosten zijn erg populair en in de vraagVerlaagde plafonds vanwege de relatief lage kosten en zeer populair sprosomPodvesnye plafonds worden vaak gebruikt voor decoratie van keukens, woonkamers en slaapkamers. In sommige gevallen, de scharnierende ontwerp voor de afwerking van het grondvlak in de badkamer. Met het oog op het doek te versieren, niet per se aan een ontwerp ideeën. U bent vrij om vrijwel elk nummer opnieuw. Ontwerp stoffen kan van alles zijn. Verlaagde plafonds worden perfect gecombineerd beide met een landelijke stijl, en met een fusion of moderne stijl.


plafond design in de keuken

Geschorst plafondpanelen van pvc en gipsplaten zien er goed uit in de keuken. Deze schilderijen zijn zeer praktisch, geen speciale zorg nodig hebben en zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen.

Om de keuken te voltooien wordt aanbevolen om multi-level structuur te gebruiken. Het gebruik van valse plafonds, bestaande uit meerdere niveaus maakt het mogelijk om de keuken te verdelen in meerdere zones.

Als u besluit om een ​​multi-level structuur die zorgen voor de selectie van geschikte verlichting te gebruiken. We raden het gebruik van contourverlichting. Bij gebruik van LED strip lampen. Desgewenst kan dit materiaal worden gelegd op het plafond van verschillende vormen.

Verlaagde plafonds - een goed uitziende afwerking voor de keuken, omdat ze geen speciale zorg nodig hebbenVerlaagde plafonds - een goed uitziende afwerking voor de keuken, omdat ze geen speciale zorg nodig hebben

Bij de keuze van het ontwerp moet rekening worden gehouden met:


 1. keuken afmetingen. Als de kamer is klein formaat, is het raadzaam om het plafond met behulp van licht acrylverf te knippen.
 2. Interieur.
 3. Het kleurenschema van de kamer. Het is wenselijk dat het plafond was ingericht in dezelfde kleuren als de meubels of muren.

Ontwerp verlaagde plafonds met hun handen

Indien gewenst kan versieren het plafond met behulp van verschillende materialen. Samenstelling die door de handen, ziet er buitengewoon en helder. De eenvoudigste manier om het plafond te versieren met de hulp van het ornament. Om het oppervlak van de noodzaak om een ​​speciale stencil versieren.

Plafonddecoratie ornament in verschillende fasen:

 • Eerst moet je het patroon op een vel van plastic of dik papier te tekenen.
 • Dan moet je uit te snijden het stencil.
 • Bevestig de stencil aan het plafond.
 • Breng acrylverf aan de oppervlakte. Om verf met een spons.

Voor degenen die moe zijn van monotoon en saai plafonds, ideaal ontwerp hangerVoor degenen die moe zijn van monotoon en saai plafonds, ideaal ontwerp hangerAls je de kans hebt, kun je het plafond te versieren met de hulp van de art decor. Het voorziet in de patroonvorming van het paneel van pvc. Voor de decoraties kan worden gebruikt zelfs drie-dimensionale beelden. Om een ​​samenstelling te maken is het noodzakelijk om speciale apparatuur te gebruiken.

Ook voor decoratie gesuspendeerde stof kan worden gebruikt:

 1. Application. Dit type inrichting is geschikt voor het afwerken van de kamer van een kind. Als u ervoor kiest om toepassingen te gebruiken, gebruik dan de sticker gemaakt van vinyl. Het is zo goed gelijmde producten, en geen sporen op het paneel.
 2. Muurschildering. Om ruimte te leveren, kunt u wallpapers te gebruiken, waarbij de lucht of ruimte. Als u wilt het plafond in de kinderkamer te versieren, kunt u aangepaste wallpapers maken met het beeld van superhelden.
 3. Stucwerk. Deze decoratie is gemaakt van gips materialen. Stucwerk mag alleen worden gebruikt als de kamer in klassieke stijl.

Valse plafonds in de woonkamer

Om de woonkamer inrichten is aan te bevelen om de stof plafonds gebruiken. Laken van zijde ziet er luxe en discreet. Dit ontwerp past perfect in het interieur, ontworpen in de stijl van een klassieke of barokke. Als de kamer is in de stijl van de country muziek of minimalistische benadering mat. In andere gevallen is het meer opportuun om jute of vlas te gebruiken.

De meest voorkomende materiaal voor het afwerken van het plafond in de woonkamer zijn: stof, laken van zijde, linnen, juteDe meest voorkomende materiaal voor het afwerken van het plafond in de woonkamer zijn: stof, laken van zijde, linnen, jute

Voordelen van stof plafonds:

 • Security.
 • Weerstand tegen hoge en lage temperaturen.
 • Lage kosten.
 • hoge sterkte

Indien gewenst, kan het web worden ingericht door middel van borduurwerk of ornament. Vergeet niet dat je nodig hebt om de stof doek te versterken naadloze manier. Een dergelijke bevestiging is betrouwbaarder en duurzamer.

Met tissuebanen kunt zelfs gestapelde constructie te creëren. Vaak met de hulp van een trim op zoek naar zonering terrein. Spanplafonds van stoffenschilderijen kan decoreren LED strip.

Stretch plafonds in het interieur badkamers

Onlangs zijn de plafonds steeds meer gebruikt om de badkamer af te maken. Opknoping schilderijen helpen om onvolkomenheden en communicatie over de ondergrond te verbergen. Daarnaast, de plafonds zijn aantrekkelijk, en past harmonieus in het interieur van de badkamer.

Verlaagd plafond in de badkamer of wc u een uniek ontwerp en sfeer te creërenVerlaagd plafond in de badkamer of wc u een uniek ontwerp en sfeer te creëren


Naar de badkamer af te maken, kunt u gebruik maken:

 1. Verlaagde plafonds. Gebruik een ontwerp van toepassing, als de badkamer in de stijl van het minimalisme en klassiek. Verlaagde plafonds zijn geïnstalleerd op speciale profielen. Stoffen kunnen een andere textuur en kleur hebben.
 2. Spiegel panelen. Deze plafonds worden visueel de ruimte uit te breiden. Verder spiegel panelen hebben een andere structuur en grootte.
 3. Plafonds van matglas. Dergelijke schilderijen passen perfect in elk interieur. Matglas kan worden versierd met behulp van het ornament of afbeelding.

Voor het afwerken van badkamers, kunt u waterbestendige gipsplaten te gebruiken. Geschorst structuur gemaakt van dit materiaal zag er erg goed en zijn gemakkelijk te reinigen. Indien gewenst kan de gipsplaat een multi-level structuur te creëren. Indien het plafond in de badkamer is laag, is het raadzaam om de stof te verven of veroorzaken hem ornament.

Installatie van verlaagde plafond in het toilet met zijn handen (video)

Verlaagde plafonds zijn goed passen in elk interieur. Een dergelijke constructie kan worden ingericht met verf of andere afwerkingsmaterialen. Ook materialen voor verlaagde plafonds hebben verschillende texturen en kleuren. Bij het kiezen van kleuren en texturen op zoek naar kamer ontwerp en de kleur van het meubilair. Vergeet niet dat het plafond niet moet worden geschilderd in verzadigde kleuren, als zodanig een registratie smakeloos en smakeloos zou kijken.

Vals plafond in het interieur (foto)

0ESTBjGLZn6 ----1af00be6e0508a414ad8d6c5d9e76044-8e333cd4c0c0b936081a1422ec0539c2-93f08d91-516-141890zab1a54147396-37448611-1362533106486bulletin-c1fd160b039b95f55fab65f8fe45ecba-c2e5e0c4c97bb50884f160c9a1d50493-


Leave a Comment

Your email address will not be published.

7 + 1 =

Adblock
detector