The BlogDekorera insidan av badrummet med hjälp av speciella vattentålig tapetDekorera insidan av badrummet, kan du använda speciella vattentät oboevMnogie idag tror att tapeten är inte lämplig för badrummet, det faktum att det är blött, det finns het ånga och allt detta har en negativ inverkan på den här typen av material. Är det värt det att hålla tapeter i badrummet? Den viktigaste nackdelen, som experter säger är kompositionen av pappersbanan och limmet, som vid kontinuerlig drift blir oanvändbara, till tapeten start röra sig bort från väggen och, följaktligen, helt förlorat det estetiska utseendet på rummet. Men inte alla vet att dessa problem kan undvikas.


Rätt val av tapeter

Om du väljer rätt och pokleit tapeter, är det möjligt att uppnå följande fördelar.

fördelar:

 1. Spara pengar.
 2. Dekorativ effekt, eftersom du kan välja designen att passa dig.
 3. lätthet av efterbehandling.
 4. Enkel reparera vid behov.

Fuktbakgrunds vannogo rum mest kommer att tilltala dem som gillar variation. För dem som lätt kan ändra inredningen, för att göra en snabb reparation, experimentera med material, färger och stil.

Kvalitet tapeter i badrummet: Typer

Om beslutet att reparera i badrummet och gjorde lotten föll till förmån för ett sådant material som tapeter, då Masters rekommendera när man väljer en rätt att vägra från webben på ett papper basis. Bakgrunder måste vara resistenta mot fukt, till exempel rullar normalt märkt ikon - "tre vågor". Det är lämpligt att utveckla toaletten "Chrusjtjov" eller byggnader tapet.


Badrummet måste väljas Tapeter tvättbaraBadrummet måste väljas Tapeter tvättbara

Klassificering av lämplig tapet

 1. Tvättbara. Denna typ av tapet är täckt med en speciell komposition som förhindrar blötläggning material. De är helt i kontakt med vätskan och livslängd av materialet är tillräckligt stor. Denna typ av tapeter är lätt att rengöra med en fuktig trasa, så badrummet är alltid rent och snyggt.
 2. Vinyl. Detta är den vanligaste typen av tapeter för vannogo lokaler om du inte vet vad du ska välja, skulle det vara att föredra "supermoyke" vinyl. Denna typ av tapet är gjord av polymerbaserad, och därför banan inte är rädd för att inte bara fukt och ånga, men också direkt kontakt med fluiden. Tack vare sina egenskaper, dessa tapeter är dyra, men det höga priset är fullt berättigad.
 3. Vätska. Här är en annan originell och lämpligaste alternativet för hög kvalitet, hållbara reparationer i Vannes området. Det är inte riktigt den vanliga tapeter. I själva verket - det är en torr blandning av en vattenbaserad komposition som inkluderar komponenter för pigmentering, kopplingselement, tillsatser, siden och C / B fibrer är ibland paljetter. Dessa tapeter tar en början i form av pulver. Under drift, är den torra blandningen späddes med vatten och anbringas på en vägg, som tidigare belagts med en primer. På grund av den flytande tapeter kan förverkliga de mest ovanliga konstruktionslösningar, material, men inte billig, men mycket bra i fråga om kvalitet och i operativa termer.
 4. Glasfiber. Denna typ av tapet är gjord av ett glasfibermaterial. Grunden för modifierad stärkelse. Detta är en mycket dyr tapet, eftersom materialet är hållbart, icke brännbart, vattentätt, miljövänlig. Dessutom skiljer det ett överflöd av texturer, som återigen är perfekt för en djärv design för varje smak.
 5. Väggmålning. Idag kan du köpa tapeter med hög fuktbeständighet. Handlingen i tapeten kan vara den mest otroliga och intressant. Du kan dekorera en vägg i huvud lim vattentät lim.

Så oavsett efterbehandling material inte var för badrummet skulle ha valt, är det viktigt att veta att för varje typ av tapeter är nödvändigt att välja ett specifikt lim. Det finns ingen universell lim, så innan du börjar reparationer läsa reglerna, lära sig att tillämpa tapeter i Vannes rum utan fel.Classic tapetklister för badrum

Denna typ av tapet är populära bland konsumenterna, och den kännetecknas av närvaron av det adhesiva skiktet på den inre sidan av banan. Genom detta skikt faktiskt händer tapetsering på väggen.

Som kan fungera som ett täckmaterial:

 • kork;
 • PVC-film;
 • Satine.

När du väljer en självhäftande tapeter för badrummet är det viktigt att notera närvaron av ikonen "tre vågor", som talar om för användaren information om att tapeten kan användas i utrymmen med hög luftfuktighet. Genom att kombinera material kan skapa unika och originella interiör, som inte får trött och kommer att främja avslappning, harmonisk atmosfär.

Självhäftande tapeter - det är ett snabbt och enkelt sätt att göra badrummet en elegant och originellSjälvhäftande tapeter - det är ett snabbt och enkelt sätt att göra badrummet en elegant och originell

Som kan limmas tapeter i badrummet: "proffs" och "nackdelar"

Klistra in tapeter i Vannes rummet är inte svårt, processen ser ganska mycket på samma sätt som när du klistrar in de andra rummen. Det är viktigt att först förbereda väggen och välja rätt efterbehandling material. Väggarna ska jämnas att behandla svampdödande sammansättning primas.

Nästa steg är beredningen av limmet. Det måste vara beredda exakt som beskrivs i de bifogade instruktionerna för tapeter. Nästa du behöver för att mejsla ut en duk på önskad storlek och höjd.

Om tapet med ett mönster, kan du inte hindra att det inte stämmer. Lim appliceras på ytan av väggen, ibland kan du behöva webbapplikationen själv. Det är viktigt med särskild samvetsgrannhet promazyvat canvas kant. Därefter bringas banan att vidhäfta vid ytan av väggen, pressas ned och börja driva ut överskottsluft och lim. Alla efterföljande remsor av tapetklister nödvändiga för butt.

Tips mästare

 1. Inget behov av att hålla tapeten om möjligt konstant direktkontakt med vätskan.
 2. Genom att kombinera material för att undvika trassel.
 3. I färgen är bättre att välja ljusa färger som visuellt är utöka utrymmet.
 4. Välj bakgrundsbild du behöver i stil mot badrummet.

Själva processen med tapetsering väggarna i badrummet enkelt och tar lite tidSjälva processen med tapetsering väggarna i badrummet enkelt och tar lite tid


Viktigast med tanke på valet av tapeter och vägg förberedelse rätt tid. Om uppmärksamhet åt denna process kommer den klibbiga inte vara tidskrävande, men resultatet kommer att imponera med sin prakt.

Vattentät Vinyl tapeter för badrummet: konsument recensioner

Recensioner av fuktbeständiga vinyltapeter är i huvudsak positiv. Detta material har överlägsen prestanda, är det viktigt att en hållbar och attraktiv till utseendet. Som de säger konsumenter tapeter lätt tjäna mer än 15 år, att de inte vytsvetut inte svälla, inte flagna eller spricka. Konsumenterna märkte att även plattorna under åren förföll, och den täta vattentålig tapet vinyl behåller sin ljusstyrka, hållbarhet och estetik.

Hur man limma non-woven tapet (video)

Ange bakgrund, naturligtvis, förblir alltid med konsumenten, smak och färg som de säger, men när det gäller kvalitet och hållbarhet, saknar motstycke vinyl duk. Det enda negativa - de höga kostnaderna för tapeter, men det är helt berättigad.


Bakgrund för badrummet (foto)

4 4-3 235 288 10361-dekorera-med-modern-wallpaper-an-tillbehör-from-klassisk decor1280x720 25035-badrum-design-idéer-med-Mozaic-plattor-fantastiska-glamours-bathroom1280x720 14606320 44909-svart-och-vit-pulver-rum-Design-pictures-ombyggnads-dekor-and-ideas1440x900 2574820 23925373062022909d0f

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 2