Välj skruvar för gipsskivor: 8 Tips från proffsen – nwhistorycourse.org

The BlogFäst skruvar med hjälp av en skruvdragare är det vanligaste sättetFäst skruvar med skruvmejseln är den vanligaste sposobomKrepezhnye systemet är oerhört viktigt att arbeta med gipsskivor. Kom ihåg att FCL - en ganska bräcklig material bör hanteras med största omsorg för att behålla sin integritet och styrka. För fastställande gipsskivor används skruvar, ankare och skruvar. Den första typen av fixturer är kanske den vanligaste, som med skruvar är enkelt och bekvämt att använda när du har en hand skruvmejsel.


Vilka är de skruvar för gipsskivor

Gipsskivor arbete aldrig gjort utan att skapa en ram som utförs och fästa gips ark. Eftersom GCR själv är mycket bräcklig material, sedan blinka det inte kommer att bli svårt, även en skomakare s syl. Men ramen kan orsaka svårigheter för fel skruv.

Typ av självborrande skruvar för fastsättning gips beror på vilken typ av ramTyp av självborrande skruvar för fastsättning gips beror på vilken typ av ram

Vilken typ av ram som används för att täcka gipsskivor:

 • trä;
 • Metal.

Sålunda, val av skruvar sker på grundval av ramtyp, till vilken kommer att fastställande gipsskivor.


För trä- och metallstomme passa olika typer av skruvar.

Skruvar för att fästa gips till träram

Om du har möjlighet att använda en trä bas för sin gipsvägg eller någon annan struktur, då du kommer att behöva lämpliga skruvar.

Skruvar för gipsskiva på en trä skelett är mer sällsynta trådSkruvar för gipsskiva på en trä skelett är mer sällsynta tråd

Vad är skillnaden skruvar för träram: 1. Trådfrekvensen. För självborrande skruvar för träsnideri kännetecknas av en mer sällsynt än modellen för metallprofilen.
 2. För en träram med skruvar kräver stor projektion.

Skruvar för trä och metall kan inte ersätta: en modell för trädet är inte lämplig för fastsättning på metall GCR profilen och vice versa.

Plocka upp skruv Metal Gips

För en metallram som används oftast när man arbetar med skivor av gips, lämpliga skruvar. Deras val bestäms av antalet skikt som måste bultas till ramen.

Längden av metall skruvar för gipsskivor beror på antalet skiktLängden av metall skruvar för gipsskivor beror på antalet skikt

Vilka skruvar behövs när du installerar FCL på en metallram:

 • Om det är nödvändigt att fästa ett ark av material skulle erfordras för metall skruvar 25 mm i längd. Denna optimala längden för ett enda skikt beläggning.
 • Om du bestämmer dig för att skapa en mer robust konstruktion av 2 lager av gips, behöver du längre skruvar Modell 35 mm.

Om det behövs ditt arbete för att göra en två-skiktsbeläggning, behovet av att köpa längre skruvar.

Skruvar för gips profil: hur man väljer ett högkvalitativt material

Oerfarna artister kan lätt fuska för att sälja låg kvalitet varor. För att vara säker på att innan verkligt tillförlitlig skruvar som inte sviker i byggnadsarbeten, bekanta dig med vad som borde vara kvaliteten på metallskruvar.

Kvalitets skruvar av samma form och storlek i hela satsenKvalitets skruvar av samma form och storlek i hela satsen

Tecken på god självgängande skruvar:

 1. Identitet. Alla skruvarna från ena parten måste vara exakt samma. Inte tillåtet även de minsta skillnaderna i tjocklek skruven och tråden. Alla säljare försäkringar om obetydlighet av skillnaderna ska ignoreras: kvalitet är en perfekt likhet med varandra.
 2. Korsa till bitarna på skruven locket kan också berätta mycket om kvaliteten på produkten. På övre skruvarna Cut är strikt i mitten och har inte några form deformationer. Från denna fördjupning det beror inte bara på kvaliteten på arbetet, men också säkerheten för skruvmejsel.
 3. Mörk grafitbeläggning samoreza säger att innan du passar produkten som en plätering skyddar metallen från korrosion. Se till att beläggningen är likformig utan luckor.

Undermåliga skruvar ofta delas ut för värdiga produkter. Kontrollera några skruvar ur partiet för att säkerställa deras lämplighet.

Vad skruvar fast gips att profilera: välj material

skruvmaterialet väljes i samband med de finansiella möjligheter, liksom särdragen i rummet där driften av gipsskivor konstruktion kommer att inträffa.


Färgen på produkten är lätt att avgöra vilket material görs skruvFärgen på produkten är lätt att avgöra vilket material görs skruv

Externt skruvar av olika material skiljer sig i färg:

 • Skruvar av mässing eller galvaniserat stål är vita.
 • Gula skruvar av rostfritt stål.
 • De starkaste och dyra självgängande skruvar är svarta. De är gjorda av oxiderat stål.

Inte snåla på skruvarna, eftersom rost och sedan ta bort bekymmer du har mer pengar och makt än förköp av dyra produkter.

Vilka typer av skruvar: gips för guider eller för andra ändamål

I själva verket, när man arbetar med GCR använt många olika typer av skruvar, som drywall arken är fästa vid ramen, vilket också uppsamlas med hjälp av skruvar.

Skruv justeras för storleken på dymlingarSkruv justeras för storleken på dymlingar


Vilka typer av skruvar är användbara för allt arbete med att skapa gipskartongkonstruktioner:

 1. Att fästa suspensionen till ytan av basen, är det nödvändigt att använda pluggar. Skruvar bör väljas i enlighet därmed genom en lämplig plugg.
 2. Korta skruvar med borren som används för starka kopplingar mellan ledarna och profilerna själva.
 3. Fastställas direkt gips behöver en lång skruv.

Samråda om valet av självgängande skruvar med en specialist, talar om alla deras planer och idéer. Det enda sättet möjligt att hitta lämpliga skruvar till dem som inte tidigare har haft erfarenhet av dem.

Skruvar: Storlekarna och applikationer

Mått skruvar påverkar deras tillämpningsområde. För olika ändamål modeller används från 10 till 150 mm i längd och från 3,5 till 5 mm i diameter. Med spridningen av förundran undra hur man väljer rätt storlek på skruven för ditt fall.

För att fästa GCR långa skruvar som används vid ramenFör att fästa GCR långa skruvar som används vid ramen

I enlighet med storlekar av skruvar finns i följande uppgifter:

 • De minsta skruvar som används för tvärbindning av metallramen.
 • Självgängande skruvar används för att fästa flera metallplåtar på ramen. I vissa branscher är det nödvändigt ett sådant förfarande.
 • Den längsta används för att fästa ark gips till ramen. Av denna grupp, kortare skruvar används för att fästa gipsskivor skiktet 1.
 • 2 fäst GCR skikt tjockare och långa skruvar, vilka är i stånd att hålla de två skikten av gipsskivor.

Var uppmärksam på storlek, när du väljer en självgängande skruvar. Även små fel kan påverka kvaliteten på reparationer.

Sista frågan: Hur många skruvar på ett ark Gips

Alla som har tagit upp praxis att fästa GKL på en användares profil, undrar vad som är det bästa steget för fastsättning. För att göra en korrekt beräkning är det nödvändigt att komma ihåg vissa funktioner för att arbeta med GCR.

Steg skruvas skruvar är mellan 10 till 30 cmSteg skruvas skruvar är mellan 10 till 30 cm

Hur man beräknar antal skruvar på arket GKL:

 1. Den genomsnittliga styrkan av designen har en stigning av 30 cm.
 2. Om du vill förbättra din gipskartongkonstruktioner, är det möjligt att minska steget upp till 10 cm.
 3. Håll skruven till kanten av GCR närmare än 1 cm. Det kan göra honom spricka.

Om du har 2 ark gips, använda ett annat steg för att fastställandet så att skruvarna inte sammanfaller i samma platser.

Hur man väljer skruven (video)

Och metall och trä kräver högkvalitativa fästen för gipsskivor. För en bra installation och bra material behövs! Materialåtgång kommer att återbetalas med ränta, när den robusta designen kommer att visa sin bästa sida.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

3 + = 13

Adblock
detector