Välj bakgrunder till köket: väggen kan göra bättre – nwhistorycourse.org

The BlogTapeter har blivit en ny, högaktuell lösning inredningTapeter har blivit en ny, mycket aktuell lösning prydnader intereraRanshe använder Photowall anses dålig smak. Och i nästan varje hus eller lägenhet kan ses på väggarna i vattenfall, skogar och olika hyggen. Dessa tapeter snabbt utbränd och bleka. Bakgrunds idag efterbehandling av högkvalitativt material och kan inte jämföras med förfäder från sovjettiden. Digitalt tryck och designbeslut gjorde susen.


Välj tapeter på väggarna: köket

Tapeter kommer att ge en ljus design ditt kökTapeter kommer att ge en ljus design ditt kök

Kök - den mest besökta plats i vardagsrummet. Det är här som vi tillbringar mer tid med sin familj och barn. Köp tapeter för köket kan lätt i specialiserade butiker eller beställning skördade skisser. Och inte bli upprörd om du inte kan hitta en lämplig duk storlek. Inom några dagar den begärda beställningen är klar. Men var ska man börja och vad man ska tänka på när man väljer en fototapet?

Rekommendationer för val

 • Välj Desktop, som är baserade på vinyl eller mellan. Deras toppskikt behandlas med speciella strukturer. Detta tyg är lätt att rengöra, rengöras från fett. Men i alla fall, inte papper, fukt och fluktuerande höga temperaturer sådana lokaler som inte är lämpliga för dem.
 • Var uppmärksam på färgerna, betonas vattentät. Dessa färger inte blekna och inte blekna.
 • Noggrant studera informationen på förpackningen.
 • Välja Desktop, som bygger på vilken appliceras medelst UV-härdbara tryckfärger. Dessa tapeter är säkra för miljön.

Lägg belysning på dem för att se mer realistiska bakgrundsLägg belysning på dem för att se mer realistiska bakgrunds

Designers i sin tur koncentrera uppmärksamheten på andra punkter. Till exempel tapeter i köket bäst placerade på den fria väggen och ska vara i harmoni med den allmänna stämningen och design. I köket med ett litet område bättre klubblad över väggen - detta är visuellt öka volymen och höjden på rummet. Bidra till att utöka utrymmet bilden med perspektiv: en stig i skogen, lane staden, parkens gångväg. Förstärka sådan effekt genom att använda ovan bakgrundsbelysning foto tapeter.


klassificering

Köks tapeter klassificeras enligt följande:

 • Släta ytor. Dessa tapeter känns plast. Ganska tätt, fuktresistent, men inte gillar skrovlighet på väggen. Till följd av resultaten från de olika oegentligheter kan förstöra helhetsintrycket.
 • Texturerade ytor. Den singularitet av deras relief yta med olika texturer.

Bilden appliceras på den vidhäftande filmen. En sådan utföringsform är också efterfrågade.Stick tapeter kan vara inte bara väggarna, men också på köksdörren eller möbler.

Sammantaget bakgrunds i köket - obegränsat utbud av idéer, kreativa lösningar och åtgärder.

Moderna 3d bakgrunder för väggar: Kitchen

3D Bakgrund - det perfekta valet för ett litet kök3D Bakgrund - det perfekta valet för ett litet kök

Tapet med en tredimensionell bild kan skapa en atmosfär av volym, djup och verklighet. Fästa dem är densamma som för vanlig tapet, men de är tätare och mer brandsäkra. Dessa tapeter på väggarna perfekt maskera brister och oegentligheter samt visuellt ändra utrymme.

Idag vet vi två typer av 3D-tapeter:

 • Konventionell. Vanlig tapet med ett tunt eller tjockt substrat. Visuellt, men inte stor, inte sticker ut.
 • Fluorescerande. Dessa 3D-tapeter lyser i mörkret, vilket skapar en atmosfär av magi och sagor.

Den enda nackdelen med den tredimensionella tapet med bilden av ett högre pris. Alla andra funktioner är mer än acceptabelt.

Uppnå effekten av verkligheten och närvaro med hjälp av 3D Wallpaper är möjlig endast i köket med ett stort område.

Bakgrund mörka och dova färger lim framför fönstret, solen strålar faller på bilden och göra den mer uttrycksfullt.

Faktiska tapeter till den röda kök

Den röda färgen är mycket riskabelt, men samtidigt elegant sätt att måla ditt kökDen röda färgen är mycket riskabelt, men samtidigt elegant sätt att måla ditt kök


Den röda färgen är perfekt för karismatiska och temperaments personligheter. Men överdriven dominans av färger, kan du snabbt få trött. Det viktigaste att veta åtgärden!

Red är kontraindicerat hos patienter med högt blodtryck. Det kan utlösa högt blodtryck.

Neutralisera och minimera effekterna av dessa färger kan väljas med rätt Photowall.

Alternativ till rött:

 • Grädde toner;
 • Krämiga toner;
 • Pastellfärger;
 • elfenben;
 • Beige toner.

Den lyxigaste versionen av den röda kök - vita tapeter med orsaka inget mönster. Detta klassiska och eleganta kombination kan vara '' bär med grädde ''. Det är viktigt att välja rätt proportioner i kombination med volymen av rummet. Ganska trevligt ser rött - vita färger i kombination med olika delar av interiören i svart. För en harmonisk och mysig atmosfär är de vinnande anbud och mejeri toner.


Bakgrunder och bakgrundsbilder för köket - pjäsen av färger och stil

Rätt kombination av färger kommer att överraska dina gästerRätt kombination av färger kommer att överraska dina gäster

Vi bör inte försumma råd av psykologer och formgivare om kombinationen av färgerna i det inre av rummet, särskilt om det är köket. Färgen på möbler, gardiner, gardiner, porslin, husgeråd - alla dessa saker har en enorm inverkan på aptit. Om du vill förbättra det, är det bättre att välja varma färger: blek - röd, gul, orange, persika eller beige. Någon i familjen lider av övervikt bör företräde ges till kalla toner.

När du väljer tapet eller tapet för köket, anser det övergripande temat för det inre av rummet, området, höjden på väggarna och belysning.

Inte minst roll i valet av tema spelar Photowall Allmän rätter.

De vanligaste köks stilar

 • Classic. Det enklaste irasprostranenny kök design. Kompositioner från frukt, korg med matvaror, alla typer av bakverk, krukor med sylt, alla typer av godis - dessa berättelser har en lugn natur och orsaka positiva känslor. Den enda nackdelen med dessa kompositioner, deras smak. De som vill ha en smal figur, välja tapeter med en neutral mönster. Väggmålning i klassisk stil - en win-win.
 • Hi-tech. Den mest moderna och intressanta stil som innebär att visa tredimensionella bilder med 3D-teknik. Detta är alla typer av abstraktion, djur och växter, makro, utrymme, mystiska växter, etc.
 • Land. Podrazumevaetispolzovanie av naturliga landskap. Dessa tapeter identifierar harmoni och frid i sinnet.

Väggmålning på väggen i köket (video)

Ganska intressant utföringsform anses väggmålning föreställande hyllor med husgeråd, eller nisch med olika redskap. Sådana siffror visuellt komplettera inredningen köket. Nyligen, mycket populära tapeter med nostalgisk svart - vita bilder. Du kan vara originella och beställa utskrifter av dina egna bilder eller familj.

När Photowall hjälp gjort det möjligt att skapa i köket chockerande och original - en modern interiör. Idag är det det bästa alternativet med lätthet och smak för att göra köket mer elegant. Skapa en atmosfär av harmoni, vila och romantik. Korrekt utvalda färger och mönster, pokleit bara en vägg i köket, gör det möjligt radikalt förändra interiören och blåsa nytt liv i den.

Väggmålning på väggen i köket (foto)

11image0485ekgvbqqtoayljublat151033246926feb93df1bbea74c1cd6af13f798b1422156004fotooboi-31bumazhny-e-fotooboi-megapolisdizaynkuhnisfotooboyami5choose-mural-kök intrior-8f369af9a0ded14f6bd6050bac0fd4a79

Leave a Comment

Your email address will not be published.

66 + = 73

Adblock
detector