Val av material för tak: Det bör övervägas – nwhistorycourse.org

The BlogFör närvarande material för efterbehandling taket ett stort antal. Var och en av dem förråder lägenheten en speciell typ av enskildaFör närvarande material för efterbehandling taket ett stort antal. Var och en av dem förråder lägenheten en speciell individ vidZateyav reparation till ägarna av lägenheten nödvändigtvis har en fråga, vilken typ av material för taket för att välja. Om ett tjugotal år sedan som en avslutning serveras mestadels gips och rentvå, är det nu ett urval av sätt inredningen är så stor att det är lätt att gå vilse i denna mångfald. Vad du behöver tänka på alternativ för sortering av tak- och vägg reparationer i ditt hem?


Allt på hyllorna: vilka är material för tak

Först av allt måste du förstå vad som idag är efterbehandling material för tak, att bestämma uppsättningen av nödvändiga egenskaper och prisklasser. Även ägare måste överväga om de kan göra reparationer på egen hand, eller för komplicerade installation behöver förlita sig på ett professionellt team.

För närvarande kan du identifiera dessa trender och har visat material:

 • gips;
 • Plastpaneler;
 • Takplattor;
 • glasfiber;
 • Undertak;
 • tapeter;
 • rentvå;
 • måla;
 • putsade;
 • Laminat.

Om klistra takplattor att klara på egen hand är inte så svårt att arbeta med filmmaterialet är bättre att bjuda in en specialist.

För närvarande finns det en hel del material för efterbehandling taket, från den vanliga rentvå till moderna Stretch takFör närvarande finns det en hel del material för efterbehandling taket, från den vanliga rentvå till moderna Stretch tak


Modern stuckatur fortfarande kan överraska. Till exempel när en dekorativ yta den lätt kan förväxlas med marmor.

Helt slät yta: taket för att dekorera

Det går inte att hävda att en sådan pålitlig naturliga byggmaterial som gips, kalk till det förgångna. alla vitkalkade som relevant när du snabbt vill uppdatera sina egna händer med hjälp av billiga improviserade ytor av tak och väggar i landet. Men om ett land fastighetsägare är ovanliga och mindre smutsiga ytan, sedan i lägenheten är det bättre att täcka sådana kompositioner, följt av lättskött och lätt att rengöra, om det behövs.

Välja material, är det också viktigt att ta hänsyn till kvaliteten på den inre grov finish. Om taket har flera djupa ojämnheter, höjd, sedan för att korrigera denna defekt filler kommer att kosta inte mindre andra plätering, nyare material.

I det här fallet bör du vara uppmärksam på sådana moderna material: • Undertak;
 • Byggandet av gipsskivor;
 • Mantlar ombord,
 • Takplattor;
 • Coffered tak.

Om taket är helt plan yta, lämplig som en dekoration urskuldning och målning. Tak oegentligheter lämpliga alternativ som stretch och undertak, takplattor och andraOm taket är helt plan yta, lämplig som en dekoration urskuldning och målning. Tak oegentligheter lämpliga alternativ som stretch och undertak, takplattor och andra

Hopfällbar material till stoppning av taket är bra av det faktum att det är lätt att dölja ett kommunikationssystem, och kommer alltid att vara tillgängliga när de behövs för dem.

Man bör komma ihåg att i rum med lågt i tak, kommer deras höjd bli ännu lägre om höljet yta av suspenderade strukturer. Därför innan du går för att köpa plåtmaterialet för arkivering taket, måste du göra en exakt beräkning av reparation.

Nya material för tak: fördelarna

Olika material har sina egna egenskaper och olika fördelar. Hur man väljer ägaren av lägenheten, till stor del beror på designidéer och stil preferenser. Det bör dock noteras vanligt att moderna metoder för efterbehandling proffsen.

Bland dem:

 • Enkelt underhåll;
 • Långa års drift;
 • Flexibiliteten i designbeslut;
 • Möjligheten att kombinera olika typer av material;
 • Höghastighets reparation med ett minimum av avfall och lera under monteringsprocessen.

Den sista punkten gäller inte de GCR-strukturer. Att fålla ark till taket, kommer det att bli nödvändigt att inte bara borra hål för profilen, men då ytfinishen gips och måla.

Genom moderna material inkluderar glasfiber innertak. Det är en duk gjord av glasfilament och impregneras med en modifierad stärkelseGenom moderna material inkluderar glasfiber innertak. Det är en duk gjord av glasfilament och impregneras med en modifierad stärkelse

Det är viktigt att tänka på när reparation säkerhet för människor. Så om i hålrummen i tak kommer att döljas kommunikation bör väljas icke-brännbart material för installation. Dessa inkluderar plattor tillverkade av aluminium, mineralfibrer, steklomagnezitovy arket.

Fråga höjd mindre än dekorera taket i lägenheten

När du väljer utformningen av taket är lämpligt att överväga inte bara kvaliteten på materialet, utan också för att beräkna det visuella intrycket att de tar till hemmet. Framför allt kommer rätt placerade accenter hjälpa rätta proportionerna i rummet, visuellt höja taket.


Hur att dekorera ytan på väggen är högre:

 • Använd glansiga tak. Blanka ytan har egenskapen att reflektera det inre av rummet, så det verkar mer.
 • Montering speglade tak. Trots det faktum att upphängningsstrukturen äter några centimeter höjd, som vetter mot spegel kakel som reflekterar ljus, gör visuellt väggen i rummet ovanför.
 • Mönstring av effekten av perspektiv. Sådana bilder skapar en känsla av djup. Framför allt kan det vara en imitation av kupolen, foto molnig himmel.

För att maximera effekten av denna visuella dra taket, tillsammans med att det är nödvändigt att välja golv. Som ett par av ljus lämpligt laminat parkett, linoleum.

Stretch tak kan visuellt utöka utrymmet i rummetStretch tak kan visuellt utöka utrymmet i rummet

Property visuellt utöka utrymmet har en ljus ton. Om taket i ett litet rum oblitsevat mörkare färger, skulle det ser mycket stockier än den faktiskt är.

En bit av vattenbeständighet: the ceil i badet

I badet och andra områden där det är hög luftfuktighet, skall valet av efterbehandling material ta hänsyn till sådan egendom som en fuktbeständighet. Dessutom måste de vara resistenta mot mögel och mjöldagg.


Eftersom sådana beläggningar används:

 • Antifungal avvisande vattenemulsionsfärg;
 • Paneler av polyvinylklorid;
 • Suspenderad kassettsystem;
 • Pinion aluminum tak;
 • Glasplattor.

Vi bör också betona egendom undertak film behålla vatten, om grannar ovan plötsligt bryta igenom röret.

För tak efterbehandling plastpaneler passar i badrummet. De är gjorda av hållbart, plastmaterial som har god ljudisolering och fuktbeständighetFör tak efterbehandling plastpaneler passar i badrummet. De är gjorda av hållbart, plastmaterial som har god ljudisolering och fuktbeständighet

Om suspensionen design i badrummet är fäst till träramen, är det nödvändigt att förbehandla med antifungala föreningar.

Varför avsluta tak av olika material

Moderna byggmaterial gör det möjligt att förverkliga de mest vågade designbeslut. Och detta antal ökar många gånger om de kombineras i efterbehandling av tak olika tekniker och material.

Till exempel:

 • Stretch tak är ofta monterade i tandem med GCR-strukturer,
 • Måla ger ett färdigt utseende av taket gipsskivor;
 • I stället för utjämning taket gips för att skapa en helt plan yta, kan du använda tapeter för målning.

Efterbehandling taket bidrar till att skapa olika material för var och krossa din unika interiörEfterbehandling taket bidrar till att skapa olika material för var och krossa din unika interiör

Olika kombinationer kan du spela med färg, skapa flera nivåer tak, krökta ytor.

Någon anser att klistra taket tapet - är det senaste århundradet. Dock har moderna rullmaterial på egenskaperna gått mycket längre än de gamla produkterna. I Chrusjtjov med lågt i tak och smala rum, de är ett utmärkt val för innertaket.

Innertak (video)

Som ni kan se, är valet av material för taket ganska bred. Lätt att plocka upp som ett alternativ för budgeten, och mer respektabel. En genomtänkt design inte bara försköna, men också stroke planen brister lokaler.

Material för efterbehandling taket (foto)

234567891110

Leave a Comment

Your email address will not be published.

3 + 1 =

Adblock
detector