Val av färdiga stegar 3 viktiga krav – nwhistorycourse.org

The BlogFärdiga trappan kan variera i färg, form, pris och materialet av vilket de är tillverkadeFärdiga trappor kan variera i färg, form, pris och material som de är gjorda Under byggandet av den önskade produkten som en stege, måste du ta hänsyn till egenskaperna hos alla som bor i huset av familjen, eftersom den viktigaste platsen bör vara säkerhet och komfort, medan den andra - utseende. Trätrappor visar inte bara estetiska smak av ägarna, men också är miljövänliga och naturliga.


Ready trätrappa: vackra och praktiska

Att resultera i ett sådant ämne i det inre, som kommer att uppfylla alla invånare i huset, måste du uppfylla vissa krav.

De är:

 1. Enkelhet och användarvänlighet vid tidpunkten för trappan - särskilt den här gången måste beaktas, om huset bebos av äldre eller små barn. När allt kommer omkring, det finns dessa typer av stegar som ser attraktiva i det inre, men de är inte mycket bekväm i vardagen.
 2. Tillförlitlighet - en liknande punkt bör övervägas när det finns en stege konstruktion. Eftersom varje misstag kan leda till en gradvis uppluckring av strukturen och som ett resultat, till dess misslyckande.
 3. En harmonisk kombination med andra objekt i det inre - trappor av trä bör skapas i stil, som är huvudbyggnaden, och inte alltför sticker ut från mängden.

Färdiga trätrappor har många fördelar, bland vilka bör vi nämna ekologisk kompatibilitet och god estetisk kvalitetFärdiga trätrappor har många fördelar, bland vilka bör vi nämna ekologisk kompatibilitet och god estetisk kvalitet

Experter säger att det är bättre att spara på höjd och längd av stegen, men för att göra en bekväm bredd. En sådan inställning är en garanti för säkerhet och medför minimal risk för skador för alla åldersgrupper.


Bekväm färdiga trappan till andra våningen

Ofta är trappan köper från hyllan, men du kan också göra sin egen tillverkning.

Och för första och det andra alternativet, måste du göra beräkningar:

 • Guide höjd mellan den första och andra våningen;
 • Beräknat höjden och antalet steg;
 • Vald material och färg.

Serial tom trappa tillverkare utvecklar och personen bestämmer sig för att köpa baserat på deras preferenser och krav för lokalerna. De mest populära företag som sysslar med sådan produktion är Profi&Hobby, eftersom det har ett stort antal utmärkta recensioner, efter många års drift.Välj en färdig stege är nödvändigt, baserat på designen och golvytaVälj en färdig stege är nödvändigt, baserat på designen och golvyta

Enkelheten ligger i det faktum att varje element är förpackad separat och viks sedan i delar, som designer. Prisklass varierar i själva verket tar hänsyn inte bara höjden av strukturen, men också det material av vilket den är gjord. Trä elitraser kommer att vara betydligt högre och dyrare än vanligt, och metall trappa, komplett med ett stort antal smidda böj, dyrare än en enkel, hög prestanda alternativ.

Om denna produkt är tillverkad på beställning enligt de individuellt valda parametrarna, kommer det att kosta mycket högre än den färdiga konstruktionen, som kommer att behöva manuellt samla in.

Val av färger färdiga stegar av trä

Även trätrappor är olika i färg och typ av träkonstruktioner, beroende på den valda stilen.

Till exempel:

 1. Interiören i skandinavisk stil kännetecknas av ljus färg produkter, ofta för att uppnå en liknande effekt, är steg målade i vitt. Det är också vanligt och kombinerade trappor - metall och trä.
 2. Ryska folkstil representeras av massiv trappa av trä, där ledningen sniderier handgjorda, som skildrar eller blommotiv, eller en mängd studier. Masters of sitt hantverk skapa riktiga mästerverk som förkroppsligar drömmar till verklighet och ger en komfort och värme.
 3. Trappa av metall, dekorerat med en vacker smides betonar den moderna och eleganta high-tech, liksom att vara den mest hållbara och robusta.

Trä stege av brun färg passar perfekt i det inre, utformad i stil med landetTrä stege av brun färg passar perfekt i det inre, utformad i stil med landet

Den enda nackdelen är hala metall - för att undvika sådana problem, är det lämpligt att köpa gummiinstegslister, medan promenader är mycket enklare och lättare.

Kriterier för urval av de slutliga entré trappor

Ingången trappan, säljs som en färdig produkt måste uppfylla vissa kriterier.


nämligen:

 • Det ska vara bekvämt för alla familjemedlemmar, och är tillverkad av hög kvalitet och säkra material;
 • Dess placering och storlek bör motsvara varandra;
 • Den finansiella frågan är inte mindre viktigt, så innan du köper bör känna till området för varje företag, och skräddarsys för att passa ditt hem.

Det finns många typer av stegar - vridna, med och utan räcken, classic, steg. Om du vill köpa en billig trappor för förortsområde, är det bättre att stanna på den slutliga versionen, som ska samlas in. Sådana konstruktioner inte kräver speciella färdigheter, och hjälpa dig att spara pengar.

För självständigt skapande av trappor, måste du köpa virke - ofta tas från ek eller ask, för att förbereda de verktyg och göra beräkningar. Sedan följer planen, kan du ringa och montera strukturen.

Om hemmet har små barn, har trappan förses med en ledstångOm hemmet har små barn, har trappan förses med en ledstång

De mest populära är trä och metall trappor, men moderna modetrender är inte statiska och utveckla inte mindre effektiva och funktionella produkter tillverkade av andra material. Glas trappor verkar opraktiskt och bräcklig, men det är en missuppfattning, eftersom det används höghållfast glas som tål tunga laster och för att skapa effekten av luftrummet.


Den enda nackdelen med denna produkt är bristen på en ledstång, kan det inte vara tillräckligt bekvämt alternativ om du har småbarn eller äldre.

Färdiga mönster för de genomsnittliga beräkningar, så vi kan anta ungefär höjden och bredden av stegen, liksom storleken på hela strukturen.

Sten trappor är inte lika vanligt som trä eller av metall, men de har också olika färger och typer av fakturor. Dessa produkter kommer att komplettera och accentuera modern stil eller modern, men är dyrare och är mycket tyngre än alla tidigare diskuterats.

Tegel trappor som ofta används i hus på landsbygden, där det finns en hel del utrymme, dessa strukturer är massiva, men de är också hållbart som sten. Konkreta trappor är ganska original, eftersom med detta material kan du uppnå intressanta former, vilket skapar en design för varje smak och tillämpa de mest vågade idéer.

Översikt av färdiga trappor (video)

Även korrekt och effektivt kan du använda utrymmet under trappan. För dessa ändamål lämpligare metall eller träkonstruktioner, med vilken du kan placera ett litet kontor miljö där ett bord och en dator. Inte mindre intressant idé är att installera ett skåp på denna plats för kläder efter årstid. Med ett sådant arrangemang kan det lagras och små hushållsapparater.

Exempel på prefabricerade trappan (foto interiörer)

060315101540FLY0a354400b842ee91920a9235fe08f4ba121105-To-zhe-vid-sverhu48afd144bd67a58f3fb2c8ee81a5eea31500-4764673ce0810d2d20e8b89a752117e2550827311632112d3f4c8fe690d0ea8b102f317c3a5848aaab7a82317bfb75aeeebb664f7

Leave a Comment

Your email address will not be published.

19 − = 14

Adblock
detector