Vad tapeter är bättre lämpade för köket: 5 regler för val – nwhistorycourse.org

The BlogVackra och praktiska tapeter i köket, kan du välja din egenVackra och praktiska tapeter i köket kan du välja samostoyatelnoVybor tapeter i köket behöver inte vara en kompromiss mellan praktiska och estetik. Kombinera allt är möjligt, utan att offra något. Vanligtvis valet är konstruerad enligt följande: om personliga preferenser lagrade avtryck skannade område i butiken. Jag söker mest - om de befinns tur. Men tack vare internet valet är mer exakt, eftersom varje samling bilder kan förenkla valet av tapeter. Du kan redan se exakt hur de ser ut i det inre.


Vad tapeter att välja för köket: urvalskriterier

Innan du går till affären och väljer måste du konsultera på alla punkter - om passar din favorit tapet i köket, och vilka alternativ är alla värda att titta på.

När du väljer tapet, uppmärksamma deras kvalitet och viktigaste egenskaperNär du väljer tapet, uppmärksamma deras kvalitet och viktigaste egenskaper

Att välja rätt tapet, tänk på att:

 1. Våt rengöring av köket är ofta genomförs, och därför är det klokt att limma tapeter tvätt bara. Således idag kan du köpa inte bara tvätt tapeter, och så kallade supertvätt - de kan inte bara torka med en trasa och även borstning.
 2. Tät tapeter, som är hållbar, kommer att bestå längre. Så även om du väljer en mycket tät pokleit tapeter kommer smuts de samlas vara mycket långsammare, eftersom de inte är porös.
 3. Hög ljusbeständighet - Ett annat krav på valet av tapeter, eftersom de annars kommer att bränna ut mycket snabbt i solen.
 4. Vattenånga - en annan viktig egenskap tapeter, så köket väggarna torkar ut snabbt, och det är bra för inomhusmiljön.
 5. Och, naturligtvis, alltid hänvisa till märkningen av produkten, om det är en "våg" -ikonen, vilket indikerar att vattenbeständigheten hos materialet. Och om det finns en "våg och borsta" -ikonen, betyder det att materialet är motståndskraftig mot mekanisk skada.

Hur man väljer tapeter för köket: de grundläggande principerna för färgval

Nuances limning är inte lika skrämmande som valet själva Bakgrund. Nämligen - färg, mönster, prydnad, färg. För många är det en riktig huvudvärk, folk tror, ​​och om dessa är lämpliga tapeter för köksutrustning och inte ändra om storleken på rummet visuellt, om du vill, till exempel klistras på väggen i blå bakgrund.


Innan du köper tapeter är nödvändigt, först och främst, besluta om deras färger och texturInnan du köper tapeter är nödvändigt, först och främst, besluta om deras färger och textur

urvalsprinciper är enkla, men de bör vara medveten om:

 • Alltid en stor siffra visuellt minska rummet;
 • Liten salong ger möjlighet verkar rymligare;
 • i form av ränder skärningsgeometri kan skapa en illusion av kontinuitet av utrymmet;
 • Det vertikala mönstret visuellt höja taket, så att köket kommer att visas ovan;
 • Horisontella ränder och horisontellt mönster tapet visuellt utöka köket, men det kommer att minska dess höjd;
 • De diagonala linjer som pryder tapeten kommer att göra köket mer dynamisk, ingjuta i hennes energi rörelse;
 • Texture tapet kan förmodligen skapa rummet en ny dimension.

Huvudregeln - efter tapetsering väggarna med tapeter, kök bör definitivt tilltalande för ögat. Du bör inte vara ute trött, bör färgen inte vara förtryckande, aggressiv. Eftersom du måste vara försiktig med de röda, orange, mörka färger.Alternativ för köket tapeten: du kan välja

Enkel papperstapet uppenbarligen inte passar. Borta är de dagar då de dekorerade väggarna i köket, men det fanns inget annat val. Enkel pappersvägg passar inte ens för ett rymligt kök, även för köket, där det finns lite förberedd.

Ett utmärkt alternativ för kök blir vinyltapeterEtt utmärkt alternativ för kök blir vinyltapeter

Alternativ för köket tapeten:

 • impregnerat papper - och detta är ett annat alternativ, gör vattentät sprutpapperstapet mycket annan lösning;
 • Papperstapeter vinylskikt - de har bara en nackdel, kan de hålla sig endast till en mycket jämn, perfekt vägg;
 • Tapet från skum vinyl - inte det bästa alternativet, eftersom vinylskiktet inte är mycket hållbara, och dess hållbarhet är inte hög;
 • vinyl - Plocka upp det alternativet vinyl tapeter att deras densitet är hög, om du trycker på en detaljerad roll, och han rusar till köket dessa tapeter inte exakt passar;
 • CD-vinyl - det kan tvättas, gnuggas med en borste, och även en repa, utmärkt och hållbart material;
 • Non-woven vinyl tapeter - ett bra alternativ, inte crumple och inte stressa, inte sväller, och även dölja små defekter av väggarna;
 • Vinylundermålning - om du är ombytliga i sina önskningar, bör vara uppmärksamma på det här alternativet.

Också lämplig för köket, såsom en serigrafitryckning alternativ och glasfiber tapeter.

Beige kök: vad man ska välja tapeter för harmoniskt sätt

Den beige atmosfär bra "känna" sig blir blå eller blå. Om du vill fokusera på en beige headset, kan du välja tapet med svarta fotorisunkom. Utrymmet kommer till liv och blir visuellt lite bredare.

Mycket ofta för utformningen beige köket välja vanlig tapet eller tapet kan kombineras, men det är önskvärt, i toner av en färg. Till rummet var färskt och livligt, kombinera tapeter.

Kök i beige färg är bäst att välja vanlig tapetKök i beige färg är bäst att välja vanlig tapet

Ton i ton - inte det bästa alternativet, möbler samman med bakgrunden, och att det var vackert, är det nödvändigt att ha en särskild utbildning - en mycket fin linje mellan elegans och "döv" beslut.


Vad tapeter är lämpliga för svartvitt kök: Alternativ

För svartvit köksdesign, kan du välja tjock tapet med möjligheten att tillämpa sin egen ritning. Du får själv en stencil och skapa en bild i köket - det är mycket modern idag.

Tapet med ett stort mönster kan inte användas är inte alla väggar i köket - bara i ett visst område. Nästan perfekt utseende sådana fragment i matsalen.

För svartvitt kök, väljer tjock tapet med ursprungliga mönstretFör svartvitt kök, väljer tjock tapet med ursprungliga mönstret

Idag, många är inte rädd för att använda vita tapeter, tvättbara så ganska lätt att ta hand om. Svart som bakgrund med vitt mönster används alltför splittrad.

Behåll den svartvita köksvåg, men om du vill lägga till en tredje färg, även om det inte är i tapeten. Med denna uppgift perfekt klara, till exempel, röda eller lila stolar gardin. Och tapeter - bakgrund - låt kommer också att vara antingen svart eller vitt, eller svart och vitt.


Hur man väljer tapeter för köket (video)

Bakgrund i köket - det är bakgrunden och inredningen, och praktiska och dynamik. De kan "bli vän" med varandra möbler för att göra utrymme och solid, organic.

Ha ett bra val!

Vackra tapeter i köket (foto)

D09AD183D185D0BDD18F1-1024x80011-sallad-grön-kök27.217214061410879362fioletovaya-kukhnya-dizajjn-114108793833-4Cherno-Belaya-kuhnya-na-fone-belyh-stenDizayn-kuhniGarmonichnyj-dizajn-kuhni

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 2

Adblock
detector