The BlogNär du väljer ett tak för badrummet bör vara uppmärksamma inte bara utseendet på det material du vill använda, utan även på dess egenskaper, i synnerhet vattenmotståndNär du väljer ett tak för badrummet bör vara uppmärksamma inte bara utseendet på det material du vill använda, utan även på dess egenskaper, i synnerhet kräver vodostoykostVannaya badrum en särskild strategi för att reparera. Om andra rum har krav främst för utseende inför material kräver badrummet en hög funktionella egenskaper hos tyget. Fuktighet och temperatur effekter orsakar lämpliga förfrågningar till kvaliteten på materialet.


Vad taket i badrummet tryggt och säkert

För många, taket i badrummet - det är en allvarlig fråga. I badrummet, hög luftfuktighet, av denna anledning, många typer av tak kan inte skrivas ut i ett rum.

För närvarande finns det några vanliga sätt att göra taket i badrummet.

Låt oss titta på de viktigaste:

 1. Kalkar. Snabb, billig, men mycket kortlivade alternativ. På grund av den fuktiga vita förlorar sin färg och du måste rentvå taket igen. Om taket är inte platt, kommer rentvå ser hemsk: detta skydd kommer bara accentuera brister.
 2. Måla. Paint pre-fodrad tak - inte en dålig idé! Det är viktigt att välja en speciell färg för badrum. Det kommer lätt att berätta vilka alternativ uppfyller kraven.
 3. Vinyl tapeter. Vinyl är fukt, så är lämpligt för badrummet. Det är viktigt att kvaliteten limning led till led, annars fukten kommer att göra vägen under tapeten och allt kommer att behöva göra om.
 4. Träpanel. Mycket varm atmosfär kommer att skapa ett rack gjord av spånskivor. Detta tak påminner om badet och dess funktionella egenskaper är utmärkta.
 5. PVC-paneler. Det ser lite kallare än trä, men PVC är billigt och glada dekorera ditt tak utan anpassning till kostnaderna.
 6. Gipsskivor. För närvarande finns det en speciell fuktresistent gips. Detta tak kommer att kosta lite dyrare än de tidigare versionerna, men du kommer att få en helt platt fast yta.
 7. Pinion aluminum tak. Aluminium är ett utmärkt material för badrum. Dessutom ser aluminium mycket modern.
 8. Undertak gjord av PVC. Förutom modern jämn beläggning som är resistent mot villkoren i badrummet, kommer du att få ett bra skydd mot läckage. PVC-väv har enorma mängder vatten! Vid en läcka tak kommer att återställa företagets fritt och snabbt.
 9. Spegel eller glasskivor. Detta är en mycket originell och dyra alternativ för efterbehandling taket. Men du kan få en unik badrum design med sådana material.

Tensioner PVC tak är perfekt för badrum på grund av dess utmärkta motståndskraft mot läckageTensioner PVC tak är perfekt för badrum på grund av dess utmärkta motståndskraft mot läckage


I denna korta översikt över vanliga alternativ kan anses vara komplett. För att hitta din version, baserad på indikatorer på pris och kvalitet, samt uppmärksamma stilen i ditt badrum.

När man överväger hur man ska täcka taket, leta efter önskad belysningssystem. Suspenderade strukturer möjliggör en bekväm och elegant tak fläckar.

Hur man gör en vacker taket i badrummet med sina egna händer med hjälp av tapeter

Stucco vinyltapeter - detta är ett rimligt alternativ för badrummet. Det är lämpligt att omedelbart överväga hur tapeten i taket kommer att kombineras med väggytan.

Tapeter har flera fördelar jämfört med andra metoder för tak dekoration: • Price. Även vinyl tapeter dyrare än andra typer av tapeter, men även service egenskaper motiverar deras relativt låga pris.
 • Enkel utförande. Pokleit tapeter - det är en av de första reparations färdigheter som fick någon annan. Förmodligen inte en man som aldrig skulle delta i tapetsering.
 • Dekorativa. Ofattbara antal teckningar och mönster kan du välja den vackraste taket täcker.
 • Demontering. Om du är trött eller tapet du förstått Flood, är det mycket lätt att ta bort tapeten. Å andra material kommer troligen att ha att mixtra.

För tapetsering taket badrum, använda en speciell lim för rum med hög luftfuktighetFör tapetsering taket badrum, använda en speciell lim för rum med hög luftfuktighet

Det viktiga är behovet av att klistra över taket maximal tight. Spalten mellan arken av fukt kan tränga in, vilket fläckar och svamp.

För att förbättra egenskaperna hos vinyl tapeter, använda en speciell tapetklister för rum med hög luftfuktighet. Detta lim är mer lämplig för rum med hög luftfuktighet.

Takmålning: den täckta taket i badrummet

tak färg i badrummet - inte ett enkelt alternativ, men tillförlitliga. Svårigheten ligger i behovet av att anpassa taket och osäkerheten när man väljer färg.

Följande typer av färger som lämpar sig för tak i badrummet:

 1. Vodoemulsionku. Billig och mångsidig alternativ. Nackdelen är att när du tvättar latexfärg kommer avklinga.
 2. Akrylfärg. Denna typ är mycket populärt. Akryl har en svampdödande effekt, men motståndet mot tvätt är inte perfekt.
 3. Silikonfärg. Detta är en säker färg, lämplig för badrum i alla avseenden.

takmålning - perfekt för badrummet, ska du bara komma ihåg att taket bör anpassastakmålning - perfekt för badrummet, ska du bara komma ihåg att taket bör anpassas

Jämföra kostnad och önskad kvalitet, kan du enkelt välja vad som är rätt för dig. Sådana reparationer lätt gjort för hand.

En fördel av målningen är det stora utbudet av nyanser. Du kan välja önskad skuggan av taket till ett överkomligt pris.

Reparation av taket i badrummet med sina egna händer med hjälp av aluminiumband

Aluminium järnväg är en av de mest populära sätten att göra taket i badrummet.


Det som skiljer de utestående egenskaperna hos aluminium:

 • Först kan vi konstatera att det är ett undertak, vilket betyder att det kan användas för att stänga gupp i taket.
 • aluminium stil är mycket aktuell. Blanka eller spegelbeläggningar visuellt förstora utrymmet.
 • Sy upp i taket med aluminiumremsor - det betyder att göra en tillförlitlig och hållbar beläggning. Ingen mekanisk skada, fjärrvärme eller kyla eller fukt är inte rädda för aluminium.
 • Svampar och mögel och kommer inte att få någon aluminium tak.
 • På grund av upphängnings design kan göras på modet och behagligt ljus.

Aluminium lattan har många fördelar, i synnerhet taket kommer det att vara extremt tåligt, och eliminerar behovet av tidigare inriktningsytanAluminium lattan har många fördelar, i synnerhet taket kommer det att vara extremt tåligt, och eliminerar behovet av tidigare inriktningsytan

Med användning av aluminium ytterväggar kan skapa unika upplagda kompositionen med användning av remsor av olika färger och former.

Hur man gör taket i badrummet PVC-film för badrum

PVC-film är mycket lätt att avsluta i varje rum, inklusive badrummet. Brist på stretch tak kan endast ses i oförmågan att FÖRHYDA till taket, som specialkunskaper och utrustning som krävs för detta. Dock är installationen ofta ingår i priset på PVC-väv. Kostnaden för PVC-filmer är också ganska imponerande.

Varför är det fortfarande ställa in många tak i badrummet:


 1. Precis som alla andra typer av tak tillåter PVC-film för att stänga upp alla brister i taket plattan.
 2. Installationen utförs av proffs snabbt, rent och snyggt.
 3. Vatten och temperaturen av PVC-material reagerar inte. Dessutom behåller den vatten i händelse av läckage från toppen.
 4. Stretch tak är lätt att rengöra.
 5. Korrekt monterade taket inte kommer att bry dig i många år framöver. IT reparationer utförda i årtionden.
 6. Valbar mönster helt obegränsad.

PVC-film - en modern och praktisk material som är perfekt för badrummetPVC-film - en modern och praktisk material som är perfekt för badrummet

Alla dessa egenskaper gör det möjligt att föra undertak av topp mest framgångsrika beläggning för taket i badrummet.

Var försiktig när du väljer ett företag för försäljning och installation av stretch taket. Kontrollera dokument Se upp för bedrägerier!

Vad bättre att göra taket i badrummet (video)

Som ni kan se, är valet av taket i badrummet stor och intressant. Förlita sig på sina finansiella möjligheter, mål och smaker. Den moderna marknaden är lätt att erbjuda en mängd olika alternativ för att sätta dina idéer i praktiken. Var kreativ, rådgöra med yrkesverksamma, läsa recensioner och djärvt fatta ett beslut om den önskade taket i badrummet!

Exempel på vad är bättre att göra taken i badrummet (foto)

6-5 1 243 338 430 1386162128glyanecvannaya-1 919090376 chem-sdelat-potolok-v-vannoy dizajn-potolka-v-vannoj-komnate-7 är-gipsokartona1

Leave a Comment

Your email address will not be published.

6 + 3 =