Vad man väljer tapeter för hallen: 6 användbara rekommendationer – nwhistorycourse.org

The BlogBakgrund i korridoren på konsistens och färg bör närma sig till möbler, som den möbleradeBakgrund i korridoren på konsistens och färg av möbler bör närma sig, som det obstavlenaS hall varje hem börjar. Denna plats är den minst skyddade från damm och smuts från gatan. Det är därför nödvändigt att ge en solid och resistent beklädnad. Det vanligaste materialet för dessa ändamål är tapeten.


Eftersom väggarna i korridoren utsätts ständigt för föroreningar från gatan, bort från barn och husdjur, så småningom tapeter täckt med fläckar, fläckar och droppar. Av denna anledning, att välja tapeter för hallen är nödvändig för att ge företräde åt de beläggningar som kan tvättas.

Bakgrund för hallen, deras typer

Vattentät tapeter finns i tre former, kan de särskiljas genom ikonerna på etiketten.

Bakgrund, där:

 • Ikon med en våg - som en snygg vård. Torkas av med en mjuk trasa eller mikrofiber mocka;
 • Ikon med två vågor - fukt, medan borstning torkas av med en våt trasa,
 • Ikon med tre vågor - tvättbara, det tillät dem vård och rengöringsmedel.

En bra lösning för hallen är vinyltapeter. De har en fast yta och motståndskraftig mot mekanisk stress. Deras struktur gör diskret ojämnheter väggen och förhindrar sprickbildning.


En utmärkt utföringsform är att åstadkomma en färgkontrast toppen av muren och bottnenEn utmärkt utföringsform är att åstadkomma en färgkontrast toppen av muren och bottnen

Interlining - är grunden för vinyltapeter. Det gör dem mer motståndskraftiga mot rivning och motståndskraftigt mot brand.

Det bör också uppmärksamma den nyligen släppta flytande tapeter. Denna torra blandning, som måste spädas med vatten och appliceras på väggen med en murslev. Sådana tapeter är förbättrad ljud- och värmeisolering, och även för dem mycket lätt att underhålla. En annan hall med hjälp av glasfiber som kan färgas i valfri färg redan efter dem fastnat. Måla dem när som helst. Dessa tapeter är motståndskraftig mot mekanisk borstning.

Vilken tapeter kommer att vara perfekt för en hall konstruktion

Hall - den minsta rum i huset, så du behöver en mycket ansvarsfull inställning till valet av en lämplig färg och mönster.Bakgrund design kan vara annorlunda:

 • enformigt;
 • Eftersom de horisontella eller vertikala ränder;
 • Med abstrakta mönster;
 • Texturerat.

Enligt läror Feng Shui tapeter bör vara ljusa färger. Men de behöver särskild vård. Bakgrundsbild på sådan förorening kan ses mycket mer än på färg. Därför måste vi pokleit tapeter, som kan tvättas.

Ofta hallen rekommenderas att välja tapet med monotona mönster och för en förändring, kan du hänga en vacker målning med ljusOfta hallen rekommenderas att välja tapet med monotona mönster och för en förändring, kan du hänga en vacker målning med ljus

Band i en smal korridor kräver mycket noggrann tillämpning. Vertikala ränder kan göra korridoren likhet väl. Därför, om du väljer ett band, bör det inte vara mycket kontrasterande. Horisontella ränder på tapeten mer lämpade för parallella och låga väggar för att visuellt förlänga dem.

Hall kostym tapet med abstrakta mönster. De kommer inte att vara lika märkbar mindre skador, fläckar, smuts och repor.

Lika populär texturerat tapeter imitera trä, sten, tegel eller annat material. Om du föredrar en sådan struktur, använder dem mycket noga. Hela Bakgrund fastnar alla väggar är acceptabelt om tapeten har en mjuk färg eller struktur lugn.

Hur man väljer tapeter för en liten hall: Funktioner

Innan stick tapeter i en liten hall, måste du se till att de blandas med möbler och allmänna inredningen i huset.

Principerna för val av tapeter för en liten korridor:


 • Försök att undvika överdriven användning av mörka nyanser;
 • Om det är möjligt inte använda stora mönster på tapeten;
 • För att bli av dyster stämning i en liten mörk hall behovet av att använda ljusa färger.

För att visuellt öka liten hall bör vara ljusa nyanser av tapetklisterFör att visuellt öka liten hall bör vara ljusa nyanser av tapetklister

Det viktigaste är inte att överdriva det med ljusa färger. Det är bättre att ta några små prover av färger och pre-att se hur det kommer att se ut i den allmänna inredningen. Kan användas för att ge hallen tapeter, kombineras i olika färger, det vill säga att använda en kombination av två eller flera färger.

Vilken färg att välja tapeter för hallen

Välj färg på korridoren är inte svårt om du vet hur man ska agera olika nyanser per person. Mycket ljus, såsom rött eller rosa kan bidra till trötthet och ibland irritation. Goda känslor tillsammans med gult och orange - bidrar till känslan av eufori och lyft stämningen. Green har en lugnande effekt, men i vissa fall, orsaka en känsla av trötthet.

Perfekt för en hall bakgrundsbild av färger:


 • gul;
 • grönt;
 • Orange.

Praktiskt alternativ är tapet grön färg, som inte märks mindre föroreningarPraktiskt alternativ är tapet grön färg, som inte märks mindre föroreningar

Tänk på att belysning påverkar upplevelsen av färgen på tapeten. Av denna anledning, innan du köper måste ta ett prov och se hur det kommer att se ut i korridoren och om de passar i färg. Om hallen små, är det inte nödvändigt att hänga tapet med en stor bildstorlek, kan det visuellt minskas och så är inte särskilt stor hall. Remsan är inte heller lämpligt att använda. För att göra detta, välj tapeter i neutrala nyanser med vanliga ornament och mönster.

Dekorativa tekniker: vad som är bäst för hallen tapeten

Inte nödvändigtvis dra hallen konventionella tapeter. Hittills finns det massor av olika och intressanta lösningar för alla smaker.

V kan användas som en ovanlig dekoration av hallen:

 • Kombinationen av tapeter;
 • Väggmålning.

Bra utseende i kombination med tapetserade hall: man kan ta med abstrakt mönster, och den andra - monokromBra utseende i kombination med tapetserade hall: man kan ta med abstrakt mönster, och den andra - monokrom

För att göra hallen mer bekväm och praktisk, kan du använda den kombinerade tapeten. Bright lim på toppen, och mörk - botten. Top, som gjorts i ljusa färger, lägger ljus och visuellt expanderar utrymme och görs i en mörk färg mest botten skyddar ytan från smuts effekter. Det är nödvändigt att välja rätt färger, så att de harmonierar med varandra.

Den mest optimala placeringen av foto bakgrundsbilder i korridoren - dess distala del. Nyanser av varma färger kan tydligt flytta ytan, och en sval ton panorama ökning utrymme.

För att göra en ovanlig bild-landskap, som perfekt komplement till utformningen av entrén, måste du sätta en liten Mural i ramen på ena sidan av korridoren.

Den visuella förändringen av rymden: att välja tapeter

Många kanske inte gillar deras hall. Ändra utseendet på hallen, kan du använda tapeten.

Med tapetsering i korridoren, kan du:

 • förstora visuellt utrymmet;
 • Minska utrymmet;
 • Tillsätt ljus.

Tapet med en gul nyans med bra belysning kan göra hall ljusa och välkomnandeTapet med en gul nyans med bra belysning kan göra hall ljusa och välkomnande

Bakgrund kalla färger kan utöka utrymmet visuellt. Mättad tapet eller tapet med stora mönster bleka färger gör rummet visuellt mindre. Hall, där det finns praktiskt taget inget ljus, använder en kombination av tapeter. Botten - mörkret, och på toppen - ljus. Således du lägger i korridoren ljus och visuellt utöka utrymmet.

Välj en bakgrundsbild för hallen (video)

Välj en bakgrundsbild för hallen är mycket ansvarsfull och intressant process. Vad tapeter att köpa - det är upp till dig. Men det viktigaste som gillade tapeter och i harmoni med den allmänna stämningen i huset, och då blir det mysiga och bekväma.

Bakgrund i det inre korridoren (foto)

00210f44209e22504d5c74efdaf53b993f340e5441314-1818e1e345747e63f4e605aebf92d46d6831-231-1499d2ceba1e29a3c0d598afb07b053bc986a5d51382w3240h4320IMG34194103-30

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 9 = 1

Adblock
detector