Vad bör sängen i sovrummet: 7 rekommendationer och tips – nwhistorycourse.org

The BlogFile Holder placering av sängen i sovrummet är mycket viktigtFile Holder placering av sängen i sovrummet har en stor znachenieSpalnya - en plats där människor koppla av och vila, så att all utrustning ska skapa en atmosfär av fred, lugn och en angenäm matthet. En plats att sova bör vara så bekväm och praktisk. Ofta människor inte kan förstå varför deras sömn är rastlös och det hela kan vara i fel utformningen av sängen i rummet. Därför är det nödvändigt att veta de grundläggande reglerna för arrangemanget säng att sova och en bra vila.


Hur man sätter sängen i sovrummet

Oavsett storlek eller har ett sovrum, en säng i det måste vara rätt - gaveln mot väggen. Ett undantag kan vara bara en säng, att vara på pallen eller ett tak.

rekommenderas att inte placera säng sänggavel till fönstret. Fönstren i sovrummet bör förses med gardiner ljus i dagsljus eller mer tjocka gardiner för natten, så det blir en sluten sovrum plats för nyfikna ögon. Om rummet är smal, platsen för sänggavel och fotsteg till fönstret till dörren enda alternativet bör därför balansera harmonisk energi genom ett par Gizmos på fönstret eller genom inställningen mellan sängen och dörren till vissa möbler.

Om rummet finns ett överflöd av speglar, är det nödvändigt att sätta sängen så att personer som sover i dem inte återspeglas.

Korrekt att placera sängen sänggavel mot väggenKorrekt att placera sängen sänggavel mot väggen

Människor som utövar feng shu råd positionering sängen så att vinklarna av andra möbler inte var riktade mot henne - så kallade "piercing pilar" som kan orsaka skada på människor.


Nära sängen i sovrummet av makarna är inte nödvändigt att ha tankar, blomvaser, fontäner eller bilder (foton) med bilder av vatten, eftersom vatten är en symbol för förändring och kan leda till oönskade förräderi.

Plats säng i sovrummet - de grundläggande reglerna

Det är värt att bostad närmare på några av de sängar i sovrummet layout regler.

7 rekommendationer: • Ett avstånd mellan en säng och en annan i sovrummet möbler bör inte vara mindre än 60 cm, och detta är sant för tillträde till sängen .;
 • Funktionaliteten av en kaj måste möta de individuella behoven hos ägare, såsom fläktar läsa behöva utrusta en plats att sova bra belysning, och ett barn eller äldre människor behöver enkel tillgång till badrummet;
 • För ett litet sovrum är lämplig säng-loft, som är utrustad med extra utrymme under den;
 • Designers uppmanas att göra en säng i mitten av rummet, är det bättre att välja en säng med vackra dekorativa element - en elegant rygg, till exempel, eller intressant att dekorera väggen, nära som kommer att stå säng - vägg support, design nisch, partitioner;
 • Väggen mittemot sängen är inte nödvändigt att överbelasta de tunga möbler eller förlorade visuell balans i rummet;
 • För att ytterligare förbättra ljudisoleringen i rummet, kan du lägga under sängen mattan med en lång tupplur;
 • Om ägarna är beroende av andliga metoder kan placera sängen på sidorna av världen, om du vill utveckla intuition säng bör sätta sänggavel i norr, om mentala förmågor - i den nordöstra, för vilsam sömn - i öster, placera sängen gavel i sydväst, kan du förbättra hjärta fall.

Det rekommenderas att fördela bäddar central plats i rummetDet rekommenderas att fördela bäddar central plats i rummet

Post säng i sovrummet kan vara i enlighet med reglerna i feng shui (detta är en praxis som grundar sig på gammal kinesisk religionsundervisning) eller Vastu (en gammal hinduisk system av akademiska byggnader erbjuda).

Eftersom det är omöjligt att sätta sängen i sovrummet

Iakttagande av vissa regler som beskrivs fyller sovrum lugn och individualitet.

Här är en lista över de bestämmelser i sängen i sovrummet, vilket inte är nödvändigt att välja:

 1. Fotsteg till dörren - att placera sängen så låt in i sovrummet dålig energi, så att säga många andliga metoder, hur man undviker ovan.
 2. Väggen vid dörren - bara inte det bästa alternativet för en god natts sömn, eftersom varje gång dörren öppnas, kommer hjärnan inkludera beredskapsläge hög - detta är grunden för människans överlevnad instinkt.
 3. Väggen vid dörren, när dörrbladet stängs översynen - att se vem som gick in i sovrummet kommer inte bara vaken, men komma ur sängen, och det är inte bidrar till ordentlig vila.
 4. Sänggavel till fönstret - bara inte ett önskvärt alternativ säng arrangemang, inte fönstret inte ge en känsla av trygghet.
 5. Nära till fönstret, även om sänggavel är mot väggen - det kan orsaka en kall, om fönstren är dåligt isolerade och har en fistel.
 6. Under ett skåp eller en stor gardin ljuskrona - det kommer att skapa onödig oro och ångest och känsla ständigt hotande i ordets rätta bemärkelse hot.
 7. I kontrast speglar eller TV - speglarna som beskrivits ovan, men TV: n kan ta negativ energi, och dess strålning kan skada människor.

Det är önskvärt att installera en säng sänggavel till fönstretDet är önskvärt att installera en säng sänggavel till fönstret

Ju längre bort från sängen dörrar, fönster och andra objekt där säkerhet är större känsla av kontroll över sin omgivning.

Hur man sätter sängen i det lilla sovrummet: interiörer foto

Litet sovrum design är alltid en svår uppgift, bör det finnas inte bara en säng, men ytterligare heminredning som gör detta rum speciellt.


Eftersom sängen ska placeras i ett litet sovrum:

 1. För det första är rummet mindre än den ljusare färgen måste vara en lösning. Litet rum i behov av visuell expansion och ljusa nyanser bara kunna lösa detta problem, eftersom utformningen av rum och bäddar respektive fit vit, mjölk, grått och beige nyanser. Du kan göra flera aktiva fläckar av färg, till exempel, i huvudet av sängen eller i hennes klädsel.
 2. För det andra bör du välja en säng med inbyggd lagringssystem, så lite utrymme är inte belamrad med onödiga möbler.
 3. För det tredje, placeringen av sängen om rummet är avsedd för två personer, kan du installera två sängar på vardera sidan av fönstret, så huvudet mot väggen. Men i detta fall, bör dörren kvar på sidorna av sängar. I fallet med dubbel eller enkel bör fastställa sin sänggavel mot väggen, och fönster och dörr bör vara längs sidorna. Men då fönstret skall vara utrustade med tjocka gardiner eller persienner kvalitet.

För registrering av ett litet sovrum, är det önskvärt att använda ljusa nyanserFör registrering av ett litet sovrum, är det önskvärt att använda ljusa nyanser

I det lilla rummet finns ett stort urval, så inställningen här sleeper viktigt att tillägga detaljer som uppfyller alla krav för den rekommenderade platsen.

Dessa delar kan vara gardiner, skärmar, möbler, tillbehör, allt som balanserar balansen i det inre rum och energier.


Så att sätta en barnsäng i sovrummet för en nyfödd

För att installera en spjälsäng för en nyfödd i en vuxen sovrum, är det viktigt att komma ihåg att detta är ett tillfälligt fenomen, kommer att ta lite tid och ditt barn kommer att behöva en fullfjädrad säng. Därför bör sängen inte vara det viktigaste inslaget i de inre rum.

Cot bättre positionerade i ett hörn av rummetCot bättre positionerade i ett hörn av rummet

Här är några tips:

 • Zonindelning - separat område för barn vägg eller skåp för baby leveranser;
 • Side - den kvinnliga delen av sängen passar optimalt sätta en krubba för en nyfödd med denna hand, kommer min mamma vara mer praktiskt att mata och ta hand om barnet på natten;
 • Formen - fit den rektangulära formen av sängen, så länge det är möjligt att ange riktningen av väggen, och den korta kommer inte att störa i utrymmet.

Crib måste installeras så att det finns en hel del utrymme, det var den mest skyddade, och det hade en fri strategi.

Därför är de mest populära varianter av placering av stål en barnsäng i hörnet av sovrummet, framför huvudet av den vuxna sängen, nära den kvinnliga sidan eller en separat barnhörnplacering i en vuxen sovrum.

Vad bör sängen i sovrummet (video)

Uttalande av sängen i sovrummet och förbud eller att dess placering kommer att bero på storleken på rummet, desto mindre är, desto svårare att uppfylla ovanstående rekommendationer, men att det finns design tekniker, som är något lägre.

 En säng i ett sovrum interiör (foto)

6478d15a95e3bcf9fa635d8be4fcd987DSC7130okN9-BIB0oTpZx7f69413eda7f157cee0770081b1e5baaremont-spalni-po-fen-shuj6inrednings-sovrum-03krasochnyy-i-prityagatelnyy-marokkanskiy-stil-v-dizayne-interera designSovrum-Donts-1-Aimee-Kimjpgrendhgtvcom1280914rugianoricciolo1modern modern retro elegant sovrum-1600

Leave a Comment

Your email address will not be published.

2 + 7 =

Adblock
detector