Vad bör en spegel i hallen: 8 moderna idéer – nwhistorycourse.org

The BlogKorrekt plockade upp spegel kan förbättra den estetiska kvaliteten av korridoren och göra den mer funktionellKorrekt plockade upp spegel kan förbättra den estetiska kvaliteten av korridoren och göra den mer funktionell korridoren är svårt att föreställa sig utan en spegel. Utan den skulle en person inte varit möjligt att bedöma deras utseende innan de lämnar huset. Och det är förenat med problem, eftersom det ibland inline i spegeln ser vi misstag i smink och har inte hittat fläckar på kläderna.


Välj en spegel i hallen: Design

Baserat på storleken av korridoren, kan du välja en spegel som kommer att tillfredsställa dig. Vanligtvis i en liten hall det finns en plats för full längd speglar, eftersom det är nödvändigt att lämna utrymme för byrå eller hyllor för skor. I en stor hall att ordna en ordentlig plats för en spegel är lättare: det finns gott om alternativ för ett lyckat val av den reflekterande ytan.

I hallen, tillverkad i klassisk stil, perfekt för spegel ram volym gyllen eller brunI hallen, tillverkad i klassisk stil, perfekt för spegel ram volym gyllen eller brun

Beroende på område av korridoren finns följande alternativ för placeringen av speglar:

 • I en liten hall kan placeras är inte mycket stor spegel, men använd ett litet trick: Du kan luta spegeln för att du reflekterar den i full tillväxt och kunde till fullo uppskatta ditt utseende innan du går ut.
 • Hallen är medium i storlek, har du fler möjligheter när det gäller placeringen av spegeln. Ganska populärt sätt spegel arrangemang är en garderob med hall backspegel. Det är ekonomiskt, bekvämt och lätt att använda, eftersom skåpdörren ligger på golv till tak.
 • I de relativt rymliga korridorer kan tillåtas ströva fantasi och installera en spegel paneler eller någon annan sammansättning med speglar. Detta tillägg kommer att ge din inredning lyx och utsökt skönhet.

Välj en spegel, med fokus på storleken på hallen.

Speglar för hallar: var man kan köpa en anständig modell

Var uppmärksam på viktiga ögonblick: kvaliteten på spegeln kommer att bero på deras utseende och hållbarhet. Välj en anständig producenter spegeln hade en perfekt yta och garantier. Ikea, Leroy Merlin och andra populära köpcentra, sälja bohag, är ganska acceptabel alternativ som kombinerar god kvalitet och lågt pris.


När du köper en spegel bör be säljaren ett intyg om kvalitetNär du köper en spegel bör be säljaren ett intyg om kvalitet

Det finns en viss ranking för speglar, på grundval av deras värde:

 1. Prisvärda, kan billiga speglar från okända tillverkare svika dig biverkningar, liksom närvaron av små defekter. Detta alternativ kommer att passa dig om du ska göra ett inköp för att skapa rent dekorativa sammansättning med hjälp av speglar eller köpa en spegelhuset för borttagning.
 2. Speglar på de genomsnittliga priserna är värda ditt val om du behöver en enkel men tillförlitlig spegel, slät och ren, utan defekter. Försäljningen av sådana speglar genomförs i stora köpcentra och butiker. Namnet på sådana speglar och toalettbord ofta förknippas med de ursprungliga kvinnliga namn: Josephine, Christina, och så vidare.
 3. Dyra designer modell speglar tillverkas under strikt kvalitetskontroll. Här hittar du bland de dyra modeller av riktiga konstverk av kända inredare.

Inte snåla på spegeln, eftersom billig modell kan ha oväntade defekter i form av effekten av expansion eller någon annan deformation av bilden, liksom små chips, repor och fläckar.

Modet och strömspegel med spegeln i hallen

Sminkbord - en spegel, som kompletteras av en lämplig sockel eller konsol, som är lätt att lagra olika detaljer. Sminkbord - det är ganska vanligt sak för korridoren, som fortfarande anses vara en mode strid med synpunkter från kritiker som hävdar att spegeln - det är alltför skrymmande design för korridoren. Kom ihåg: bekvämlighet och komfort går aldrig ur modet.Mirror och andra möbler i korridoren bör göras i samma stilMirror och andra möbler i korridoren bör göras i samma stil

Hur kan jag använda spegeln i hallen:

 • Cheval-konsol kan användas för en mängd små saker, som nycklar och tillbehör. Liten konsol lådor är inte mycket rymlig, men mycket elegant.
 • Sminkbord med en stor piedestal kan vara en behållare för skor. Höjden på lådan kommer att avgöra graden av rymlighet tabeller. Lådor mini storlek som lämpar sig för låga skor för de små sakerna och stora lådor kan passa vinterskor.
 • du kan göra ett toalettbord i en traditionell dressing. Kom ihåg, sminkbord behöver bra belysning. Fixturer bör placeras symmetriskt för att ta bort skuggan från ansiktet. Väl lämpad vänd lampor på konsolerna.

Sminkbord - det är bekvämt och elegant inredning av korridoren, som kan ha en mängd olika funktioner.

Ursprungliga spegel i invändig korridoren

Vacker spegel kommer att bli ett utmärkt komplement till det inre. Med speglarna är lätt och behagligt att arbeta, eftersom den reflekterande ytan är vackert i sig och kräver inte mycket ansträngning för att förvandla det till ett mästerverk.

Om hallen garderoben har inbyggd spegel, så köp det inte är nödvändigt att separatOm hallen garderoben har inbyggd spegel, så köp det inte är nödvändigt att separat

Vilka typer av original speglar används i inredningen:

 1. samtida spegel med LED-belysning;
 2. Hörnskåpet med en spegel av de två delarna;
 3. Smidda spegel;
 4. Ovala och cirkulära speglar;
 5. spegel kakel;
 6. golv spegel på hjul;
 7. dekorativa spegel på ett stativ;
 8. eleganta spaljé.

Original spegel späda din inredning.

Hur man ser i spegeln baguette hallen

Baguette kan dekorera alla speglar. Något i ramen får en betydande status. Det är därför de stora verk av konstnärer och framgångsrika bilder vi ingå i den vackra ramen; så varför inte dra slutsatsen i det ursprungliga baguette egen spegelbild?

Spegel i baguette är perfekt i hallen i klassisk stilSpegel i baguette är perfekt i hallen i klassisk stil


Vad baguetter är mest populära bland konsumenterna:

 • Traditionell lätt ram MDF Wenge skugga;
 • smal metallram;
 • vit ram, vilket ger en behaglig, ljus skugga på alla som ser på sin spegelbild;
 • infall ram av lättillgängliga material;
 • konst smide.

Teoretiskt utskrifter kan göras från alla lättillgängliga material.

Vi producerar dekoration spegel i hallen med händerna

Om du vill göra i korridoren spegeln hängde, som utarbetats av dig själv, då din idé hittar lätt inkarnation! Snygg design alternativ speglar allmänt tillgänglig på Internet i olika mästarkurser.

Bra lösning är arrangemanget av små lampor i närheten av spegelnBra lösning är arrangemanget av små lampor i närheten av spegeln

Stolt hänga en spegel, dekorerad med sina egna händer, använd följande material till hands:


 1. träd;
 2. knappar;
 3. vackra snäckskal;
 4. små dekorativa blommor och kvistar;
 5. duk;
 6. tråd;
 7. bakgrundsbelysning;
 8. andra.

I själva verket kan du även dekorera spegeln med små skedar. Det viktigaste för att upprätthålla stil av produkten och skapa ditt mästerverk med smak. Garnera med en spegel med händerna är lätt.

Dekorativa potentiella stam husgeråd som avslöjas i händerna på en mästare.

Traditionell spegel i en träram korridoren

Träram - en klassiker för speglar. Wood gör en återspegling av en mjuk och mysig. Trädet kan bli påmind om gamla dagar, men kan i stället vara en mycket modern och elegant. Lite besök i butiken, som säljer möbler och tillbehör, kan du bevisa det.

Spegel i en träram, dekorerad antik, vackert titta i inredningen, gjorde i stil med landetSpegel i en träram, dekorerad antik, vackert titta i inredningen, gjorde i stil med landet

Vilken typ av speglar i trästomme är:

 • I en modern stil. Denna spegel har en smal elegant ram med en blygsam nevychurnym inredning.
 • I den gamla stilen. Speldynamiken kastas träd skapar åldern effekt. Patina och sandpapper kommer att bidra till att stärka denna känsla.
 • I art-deco-stil. Ovanliga former och djärva linjer, förkroppsligas av ett träd - en kombination av innovation och tradition.

Vad spegeln för att välja en privatsak för varje person. Men kom ihåg traditionen in i en spegel i en trä baguette kostnader för alla!

Hur man ordnar en stor spegel i hallen

Om du vill ha i ditt hus det var på feng shui, när du installerar spegeln måste följa ett antal villkor som kommer att hjälpa dig att njuta av energin i harmoni i huset.

Vilka regler om feng shui dikterar korridoren av speglar:

 1. Du bör inte hänga en spegel mitt emot ingången. Annars kommer all den positiva energi som bör förbli i huset och mata ägarna gå ut ur huset.
 2. En stor spegel i hallen bör återspegla något vackert, till exempel bilder.
 3. Den långa smala korridoren är bättre att stå eller hängas spegel. Detta kommer att bidra till att harmonisera energin i detta farligt område.

Stor spegel bör placeras nära väggen i största hallStor spegel bör placeras nära väggen i största hall

Stora speglar ser bra ut när de placerade dem i enlighet med dessa regler. Notera hängande modell, som kommer att uppta ett minimalt utrymme, modellen med arkmataren. Om du väljer att köpa en vanlig spegel, för enkelhetens skull, kan du plocka honom bekväm och elegant bokhylla.

Om du har köpt en isärtagen modell med en stor spegel och lådor, inte panik: lådan måste åtföljas av en beskrivning, som är en sammansättning diagram.

Hur man väljer en spegel i hallen (video)

Din spegel kommer du att kunna komplettera den eleganta vägglampor eller taklampor. Observera att belysningen ovanför spegeln var tillräckligt. En spegel konstruktion Tänk grundval av deras ekonomiska, estetiska och rumsliga preferenser. Dekorera din passage med hjälp av speglar och njuta av dess uppdaterade invändig korridoren!

Exempel på speglar i hall (fotodesign)

01--011p18200420003infinitymirrors112-2414-5136-45166394c85bb7e260e4bc6d2c3a6e60bae9c1920x1080resizeinterior52452521421910054

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 3 = 10

Adblock
detector