Vad är paraplyställ i hallen och hur man gör det med sina egna händer – nwhistorycourse.org

The BlogDet finns ett brett utbud av stöd för paraplyer, så det är lätt att välja en modell som är lämplig för en viss typ av inredning hallDet finns ett brett utbud av stöd för paraplyer, så det är lätt att välja en modell som är lämplig för en viss typ av inredning prihozheyV Numera kan göras paraplyställ i olika stilar, så ofta dessa bestånd används som heminredning. Och faktiskt, i specialbutiker eller på marknaderna, kommer du att hitta ett brett utbud av stöd för paraplyer. Ett stort sortiment av företaget är Ikea. Alla kommer att kunna välja korgen, inte bara på parametrarna för bekvämlighet, men också stilen på sina hem. Priserna för dessa stöd är tillgängliga för alla, varför de finns i så gott som alla moderna lägenheter.


Vagn för paraplyer i hallen: hur man gör det mesta

I grund och botten, alla står för paraplyer kommer i form av en korg. Den kan antingen köpas på marknaden, eller gör det själv. Naturligtvis mycket bättre att spara pengar och göra handarbete. I det här fallet, du inte bara spara pengar, men också njuta av sin skapelse. För detta är inte nödvändigtvis en mästare på handarbete. Numera en mängd olika mallar tillgängliga på Internet, men om du är begåvad med kreativt tänkande, problemet med skapandet av montern bör inte alls.

Innan du skapar paraplyställ, är det att bestämma utseendet och materialet från vilket det utförs. På detta beror hela komplexiteten hos monteringsstativet.

Som redan nämnts, kan göras stativet i en mängd olika stilar och med en mängd olika material.

Ta ställning för paraplyer kan vara sig själv med hjälp av metallstavar och svetsmaskinTa ställning för paraplyer kan vara sig själv med hjälp av metallstavar och svetsmaskin

De vanligaste material som kan skapas stöd:


 1. träd;
 2. plast;
 3. brons;
 4. aluminium;
 5. olika legeringar;
 6. hård tråd;
 7. glas;
 8. keramik;
 9. special gips.

Inte alla material kommer lätt göras hemma monter. Att arbeta med vissa kräver viss kunskap och färdigheter.

Det enklaste sättet, hemma, kommer att göra ett stativ med ett träd eller en styv tråd. Låt oss titta på vilka material du kan behöva för att skapa en monter med en styv tråd.

Material för att göra montern med sina händer:

 • flera färger av eltejp;
 • lim;
 • färgat tyg;
 • skum;
 • en nål;
 • stark tråd;
 • tråd (med eller utan lindning den).

Med verktyg komma till hands bara skriva kniv och tång.Coasters av plast har ett tilltalande utseende och lågt prisCoasters av plast har ett tilltalande utseende och lågt pris

Det är dags att steg för steg att överväga processen för att skapa en provisorisk paraplyställ:

 1. Med en tång, böja tråden behövs i den önskade formen.
 2. Om tråden utan lindning, är det nödvändigt att noggrant linda bandet över hela längden, så att spalter kvarstod.
 3. Vidare är det nödvändigt att fastställa formen på korgen och på detta sätt försegla tejpledningen.
 4. På det framtida behovet att dra en vagn av färgglada tyger och säkra den med en nål och tråd.
 5. Med papperskniv bör ta bort överflödigt tyg och lämna den övre delen av stativet öppet.
 6. I detta skede är det dags att avsluta jobbet, men en sådan ställning kan förbättras ytterligare. På vissa platser kan du skära igenom vävnaderna intressanta geometriska former eller figurer snöflingor.
 7. Utskärningar pokleit behöver för hela tyget i din valda området.
 8. Längst ner på stativet bör sättas skum. Således kommer paraplyer inte obbivat.

Detta är bara ett exempel på skapandet av stativet, och det finns ett stort antal av dem. Prova, experimentera, och du behöver alla bli.

Hållare för paraplyer i hallen: hur man väljer och installera

paraplyhållare inte är mindre populär än i montern. Misstag ihop dessa två ord som beskriver dem en och samma sak, men i själva verket är de två olika saker. Den största skillnaden är att innehavarna huvudsakligen monteras på väggen eller skåp och stöd är placerade på golvet.

Välja innehavaren paraplyställ, beroende på var man planerar att stärkas. Det är viktigt att förstå om väggen tål vikten på hållaren med ett paraply, om materialet är lämpligt.

Installera hållare för paraplyer mycket enkelt: du behöver bara lägga den på rätt platsInstallera hållare för paraplyer är mycket enkelt: du behöver bara lägga den på rätt plats

I grund och botten, för att säkra hållaren på väggen, är det nödvändigt att borra. Mindre ofta använda speciella formuleringar baserade på limmet. Detta fäste är enklare att implementera, men tyvärr är det mycket värre för laster.

Om du har beslutat att borra i väggen, är det först nödvändigt att bekanta sig med planen placering av elektriska ledningar för att undvika att bli fånga henne vid borrning. I detta fall kan det hända en brand eller elektriska stötar, är det extremt farligt för människors liv.


De borrade hålen kosta att fylla ett tätningsmedel för fästelement. Så du kan vara säker på att innehavaren inte börjar vingla och skada väggen.

Kan vi göra utan stativ eller hållare för paraplyer

Ofta undrar, är det värt att spendera pengar på stativ och hållare, eller så kan du göra utan dem. Det är klart att för att hålla paraplyer kan vara helt normalt och utan stöd, men håller med om att det är mycket bättre om varje objekt har sin egen specifika, speciellt utformad plats.

Om du håller paraplyer i montern kommer det inte att hela tiden flytta dem från plats till plats, när det händer, om det finns ett paraply för en speciell plats.

Utan stativ eller hållare för paraplyer hall blir mindre funktionell och praktiskUtan stativ eller hållare för paraplyer hall blir mindre funktionell och praktisk


Den andra nackdelen att äga utan paraplyer hållare och glasunderlägg kommer att vara något som är helt enkelt ett paraply kommer att vara mer smutsig, eller överhuvudtaget, kan det vara mycket skadligt, slå till fots eller trampa på den.

Man kan dra slutsatsen att för att göra utan stativ är ganska verklig, men de fördelar som den ger, konkreta, så om budgeten tillåter, är det ändå bättre att köpa.

Viktiga tips för att välja stöden under paraplyer

Det första du bör uppmärksamma när man väljer en hållare eller vagga - dess kapacitet. Dimensioner kommer att bero på storleken på rummet där racket är installerad. Oftast är de installerade i korridorerna.

Om stativet är köpt eller gjort sina egna händer, måste vävnaden från vilken den är tillverkad, vara vatten- och dammavvisande. Det faktum att paraplyer ofta torkas den på läktaren, från vilka de översänder sina fukt, och därmed damm fastnar på det bättre.

I hallen, tillverkad i klassisk stil, som passar bra smidda paraplyställI hallen, tillverkad i klassisk stil, som passar bra smidda paraplyställ

Innan du väljer en bärare bör vara uppmärksamma på stilen av hallen, så att inte förstöra en av hans ledning. Vissa kvratirovladeltsy så orolig stilen på lägenheten, även när man köper sådana småaktiga saker som stativ, vilket designers.

Hur man väljer paraplyställ i hallen (video)

Så kan du se hur proffsen ger paraplyställ i hallen. Enda nackdelen skulle vara precis vad som krävs värdefullt utrymme, men du kan lägga den i hörnet. Det är nödvändigt att bedöma situationen vid behov stå i korridoren eller inte, och först därefter köpa det, eftersom det är fullt möjligt att göra utan en sådan ämne.

Design paraplyställ i hallen (bilden i det inre)

6fbdbbe6d2fc4f6b075d3d83afba31461520c257aa371896e41067bbc2cdmw - dlya-doma-interera-Kovka-dlya-prihozhej797cdf72ca2445438681ca51ca726c0c23ccd27b61c9539d91b9f1af5c9c377040111new71371df504d9aaaa2f952a3be42b203d109.306320240-045-podstavka-dlya-zontov-nav-10350936PE535753S5

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 1

Adblock
detector