Vad är inbäddade garderober i hallen och hur man kan fatta beslut om deras val – nwhistorycourse.org

The BlogI moderna lägenheter inbyggda garderober i korridoren varje dag ökar i popularitetI moderna lägenheter inbyggda garderober i korridoren varje dag få fler populyarnostiVstraivaemye garderober i hallen praktiskt taget inga nackdelar, men proffsen har massa. På grund av dessa fördelar, har coupe garderober och blivit så populär. De rekommenderas att ersätta de gamla skåp i många designers lokaler runt om i världen. Detta faktum är inte förvånande, eftersom Fack skåp - skåp är en ny generation.


Att välja inbyggd garderob i korridoren: för-och nackdelar

Populariteten av sådana möbler som en garderob på grund av vikt fördelar som den har. Konventionella skåp mindre som i moderna lägenheter som Fack skåp undan dem på ett säkert sätt.

Fördelar garderober:

 • Platsbesparande på grund av den speciella utformningen av dörren.
 • God kapacitet på grund av den speciella utformningen av skåpet.
 • Mångsidighet i förhållande till det inre av rummet.
 • Mångsidighet.
 • Möjligheten att zonindelning lokaler.
 • Kan installeras i små rum.
 • Med ett litet rum spegelytorna kommer visuellt verkar bredare och högre.
 • val av design med smak av kunden.
 • Tillförlitligheten hos designen.
 • Den enorma prisklass som passar varje budget.
 • En bra besparingar på material för att skapa skåpet med sina egna händer.
 • Möjlighet att bygga en garderob i stort sett var som helst i lägenheten.

Inbyggda garderober har ett antal fördelar, såsom mångsidighet, pålitlighet och mångsidighetInbyggda garderober har ett antal fördelar, såsom mångsidighet, pålitlighet och mångsidighet

Som kan ses i själva verket är ett sådant skåp bara en otrolig fördel gentemot standardversionen, men i varje, även det bästa, det finns också nackdelar.


Nackdelar garderober:

 1. Komplexiteten i installations design.
 2. Oförmåga att flytta eller ta bort ett skåp avdelning.
 3. Komplexiteten i enheten utan erfarenhet.

Jämfört med antalet fördelarna med sådana skåp, minus knappt märkt, så att vi tryggt kan installera infälld design i sin hall.

Hur man väljer en inbyggd garderober i liten hall

Som ni vet, mest troligt, är inbyggda garderober in exakt i små hallar. Detta drag beror på det faktum att med hjälp av sådana strukturer är en enorm besparing värdefullt utrymme, som är så och inte så mycket i de små rummen.

Bäst av alla garderober är rätt för smala korridorer, eftersom de är helt osynliga och ställs nästan i jämnhöjd med väggen.

Byggd för korridorer skall väljas baserat på utformningen riktning i rummet, för att inte störa den enhetlig stil. Det är mycket lättare att välja stilen på möblerna i rummet, än att bygga en hel stil med samma möbler.För en liten hall bäst lämpad garderoberFör en liten hall bäst lämpad garderober

För små hallar rekommenderas att välja skåp med spegelytor. En sådan åtgärd kommer att göra ett litet rum visuellt rymligare på grund av reflektion av objekt i spegeln.

Logiskt är det klart att i ett litet rum inte kommer att kunna placera en stor mängd kläder och andra diverse föremål, men Kammar skåp gör det möjligt att ta emot inne i största möjliga antal saker. Design genomtänkt så att det inre av skåpet används mycket effektivt - med praktiskt taget varje centimeter kan dra nytta.

Välj embedded design skjutdörrs garderober i hallen i riktning mot stil

Oftast, design garderober på beställning kunder. Inte att förväxlas med valet av design och inte förstöra den allmänna inriktningen i rummet, är det tillrådligt att rådgöra med en professionell designer som kan mest exakt avgöra vilken stil du behöver för att välja och köpa en garderob.

Naturligtvis kan du göra det själv, men du riskerar att göra ett misstag och spendera de extra pengar för att förnya rummet eller skåpet.

Oftast köpte skåp färger:

 1. Svart och vitt;
 2. Brun med gula;
 3. Rött och svart;
 4. Grått och brunt;
 5. Vit med gult.

Att välja en garderob i hallen, anser den övergripande stilen i rummetAtt välja en garderob i hallen, anser den övergripande stilen i rummet

Förekomsten av vit färg i möbeldesign aldrig förstöra dess utseende, eftersom vitt anses vara universella, men som det är inte allt.


Sällan förstöra stilen på skåpet kan speglas, så ofta, köpte de det med sådana beläggningar. Totalt finns det specialbutiker färdiga skåp. De är oftast billigare än de som gjorts specifikt på beställning.

Om du inte är mycket oroade över det faktum att du kan förstöra enhet stil, i detta fall, med ett urval av fack skåp kommer inte att ha några problem eftersom butikerna är bara ett stort utbud för alla smaker.

Fyllning inbyggd garderob hall: de mest fördelaktiga utföringsformer och kombinationer

Vem uppfann en hel del olika alternativ för att fylla utrymmet i skåpet. Varje kund kan beställa ett sådant arrangemang av hyllor och andra element i skåpet, som han kommer att vara mest praktiskt för förvaring.

För att välja rätt fyllning skåp, först bör bestämma i vilket syfte den förvärvas och att den kommer att lagras. Det är klart att för olika innehåll kommer att vara olika rum.


Nästan alla Kammar skåp görs med tre delar:

 1. övre del - avsedd för sådana saker, som är extremt sällsynt.
 2. Den mellersta delen (kärna) - utformad för att rymma galgar och hyllor.
 3. botten - ofta används uteslutande för lagring i hennes skor.

Lite djup - den viktigaste funktionen av möblerna i hallen.

Fylla skåpet i hallen, kan du tänka självständigt, men nästan alla Kammar alternativ består av tre delarFylla skåpet i hallen, kan du tänka självständigt, men nästan alla Kammar alternativ består av tre delar

Den optimala djupet hos skåpet för hallen anses vara den djup av 40 cm, vid en tidpunkt då den standarddjup av skåpet utrymmet anses vara 60 centimeter.

För skoförvaring rekommenderas att använda speciella hyllor med trådar, som är inställda i önskad vinkel. På dessa hyllor, förutom skor, kommer det att bli möjligt att lagra andra objekt.

Så att montera och installera inbyggda garderober i hallen med händerna

Om du är en skicklig snickare, i detta fall, och du kan göra dig en garderob. Således kan du spara pengar och definitivt få exakt vad de ville ha.

Själv monteringen sker i flera steg. Så, vad du behöver göra:

 • Bestämma utformningen mål.
 • Skapa en bild av skåpet och dess utformning.
 • Skriv ut ritningar och diagram.
 • Short önskad mängd material.
 • Köp material och fina kretsar med en liten marginal.
 • Ritningar montera lådan.
 • Säkra regiment inuti skåpet enligt den valda kombinationen.
 • Montera dörren och fäst dem till huset.

Om du väljer att göra en garderob med händerna, är det först nödvändigt att bestämma strukturen och utforma ett projektOm du väljer att göra en garderob med händerna, är det först nödvändigt att bestämma strukturen och utforma ett projekt

Inleder självmontering av skåpet facket är nödvändig i fallet, om du har erfarenhet i denna fråga, annars riskerar du att förlora tid och pengar.

För att montera garderoben mest använda material såsom:

 1. trä;
 2. gips;
 3. fiberboard;
 4. particleboard,
 5. Speciell förseglad plast.

Hyllor ska monteras på en speciell sittgrupp som tål en hel del vikt. Dessutom ganska ofta används för montering hyllor excentrisk montering.

Det är värt att köpa bara material av hög kvalitet, som annars snart kommer att behöva reparera skåpet, och det är - de extra kostnaderna. Det är nödvändigt att uppmärksamma det faktum att de material som har byggts in i väggen, mer absorberande än de som bara avgiften till henne. Mot bakgrund av detta, materialet och väggen, vilket kommer att monteras skåp bör förbehandlas med speciella vätskor. De kan köpas i specialaffärer byggnad. De kostar är inte billigt, men sedan, efter bearbetningen av materialet, kommer det inte böjs.

Hur man monterar en inbyggd garderob i hallen (video)

Som ni kan se, Kammar skåp - praktisk, mångsidig och mycket populär möbler. Gamla, tråkiga garderober inte konkurrera med moderna möbler, eftersom de är mycket bättre än dem. Att köpa ett sådant fall, kan du vara säker på att han kommer att pryda insidan av rummet och göra saker mer praktisk förvaring.

Utformningen av inbyggd garderob i hallen (bilden i det inre)

1dc43de7806855d35d45a46d2a081b372340066791120-3

Leave a Comment

Your email address will not be published.

9 + 1 =

Adblock
detector