Vad är Gips ankare för butterfly: 6 sätt att montera – nwhistorycourse.org

The BlogSäkra Gips är möjlig med hjälp av specialankareSäkra gips kan använda speciella dyubeleyObshivka gipsskivor väggar och tak - ett stycke historia som ingen brådska att ge upp idag. För information om hur man korrekt installera gips, det finns en separat material. Men på fixturen, för att vara exakt - på fästelement fjäril att arbeta med GCR är att säga mer.


Dubbar fjäril gipsskivor: vad det är

Denna enhet är en enkel skruv, lätt att använda, billiga, hållbara - så glad att använda den som hem reparation, det rekommenderas att använda den i hållaren och proffs. Själva produkten - är en del av fästanordningen, som är fixerad på den bärande ytan.

Fördelar med fjärilar är att de är praktiska och billigaFördelar med fjärilar är att de är praktiska och billiga

Den andra delen av fästorganet - det gängade fästelement, som ser ut som en skruv eller en skruv. Tidigare, före mitten av förra århundradet, använde de trä Chopyk, men tack vare uppfinningen Artura Fishera i 1958, är systemet förenklas genom närvaron av plast ankare.

Det är i sig mer än en enkel konstruktion: en distans eller den rörliga delen och neraspornaya eller statisk. Under fastskruvning av gängade fästdistanspartiet expanderas, erhålles därigenom en varaktig förbindelse. En genomgående förankringshål limbus inte sjunker in i gipsskivan, och roterar inte däri.

Klassificering av fästelement för gips fjäril

Harpoon princip kan betraktas som huvud i apparaten för montering av GCR. Denna princip ger en stark och säker passform. I själva verket bara två grupper av sådana fästelement.


De mest populära är metallankare fjärilDe mest populära är metallankare fjäril

Fästena Plugg fjäril:

 • Kommunicera. De används för montering på taket. Det här alternativet är bra för stora ljuskronor, sportutrustning och andra enheter som innebär en större belastning på fästanordningen.
 • Unclench. Denna typ av fästelement används för upphängning inte särskilt tunga föremål (upp till 15 kg).

Men genom design pluggen kan vara en spik, kork, Molly, skruv, distans, bult, Mungo, ankare, skruv, plug-fjäril.För tillverkningen av materialproppar kan vara av metall eller plast.

En metall dymling legering antar olika varianter :. Mässing, rostfritt stål, etc. En plastplugg är gjord av nylon, polyeten, etc. Genom att montera pluggar indelade i skruv och prefabricerade.

Vilka är fördelarna med fästelement för gips fjäril

I pluggar fjäril är verkligen en hel del fördelar. För det första säljs komplett med sin självgäng önskad längd och diameter av önskad typ. Denna mångsidiga design som gör gängade fästdon ersatts med en mer passande. Detta kan vara en ring eller en krok.

Med hjälp av universella pluggar, kan du fixa din egen gipsskivor på väggenMed hjälp av universella pluggar, kan du fixa din egen gipsskivor på väggen

För det andra är en sådan fixtur säkert monterad i gips ark - detta hjälper räfflad yta, är detta en garanti för kvaliteten på installationen. Chef till långt tillämpas carving, vilket är nödvändigt för ett bra grepp, men vad en särskild intern flikar ge nödvändig styvhet.

universella infästningar att denna typ av ankare som används för spånskivor och plywood, och inte bara för gipsskivor.

Ett annat intressant faktum är att plast pluggen dvenadtsatimillimetrovy tål flera skruvning, vilket är mycket praktiskt. Detta lockar kunder. Priset är i linje med kvaliteten på produkten, det är oavsett en plast eller metall.

Förordningar om fastställande pluggar fjäril

Montering tapp-fjäril gjort på bara ett par minuter. Och ändå, här reglerna är nödvändiga. Det bör ta hänsyn till dem.

Innan du fortsätter att montera gips ankare bör förberedas i förväg, och andra verktyg för jobbetInnan du fortsätter att montera gips ankare bör förberedas i förväg, och andra verktyg för jobbet


Hur fixar kontakten:

 • Först markerade plats kommer fästen;
 • Borra borrat hål - är att plastplugg in i det;
 • Detta hål bör vara ungefär 4 mm bredare än pluggen - pluggen något expanderat när det träder i skruven;
 • På skruven sätts på fästelement, i förekommande, och bör hänga det önskade föremålet;
 • Fram till stoppskruven vrids i kontakt: i detta ögonblick pluggen består av GCR, och det kan kännas under åtdragningen;
 • Med små yttre krafter drar fästelementet så verifieras täthet.

Ibland fastställande slips och skruv som är fäst till fästelementen, är längre än utrymmet mellan väggen och betongplattor av gips. I denna situation borren borrade hålet i väggen som gör att du enkelt skjuta ankarfäste, dra åt skruven.

Där används krabbor Gips

Krabbor (kan välja vilken storlek som helst av) metallramen ge styrka. Och utan en metallram paneler är sällsynt kvalitet. Krabba är den mest tillförlitliga kontakten. Och eftersom det är billigt, det är också en bra affär.

Krabbor gips experter rekommenderar att använda när du installerar ett undertakKrabbor gips experter rekommenderar att använda när du installerar ett undertak


Funktioner installation av krabba:

 • Även på ett mycket stort område av överlappande krabba möjliggör rackmontering;
 • På grund av den en-nivå krabba det visar mycket styv ramkonstruktion, är lasten inte rädd för både statisk och dynamisk;
 • Om du gör ett undertak, att utan en sådan fixtur, som en krabba bara inte kan göra.

Använd enkel krabba - krabba ta mustasch ner, lägga den på profilen och lås (med liten ansträngning). Efter att från de fyra hörnen du behöver böja antennerna, anslut den till huvudprofil. Crab installerad - du är redo för installation av hoppare.

Olika typer av ankare för gipsskivor: Butterfly (video)

Valet av fästelement - inte sista på reparation. köper alltid fästen i beprövade platser och från pålitliga tillverkare. Och för att beräkna erforderligt antal fästelement kan vara i en online-kalkylator, dessa tjänster är lätta att hitta på Internet.

Gott skick!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

1 + 1 =

Adblock
detector