Vad är färgen på tapeten rums ökar: 5 korrekta beslut och 35 fotoidéer – nwhistorycourse.org

The BlogEn väl vald tapeter tjänar inte bara dekorera insidan - de har möjlighet att visuellt förstora ett litet rumEn väl vald tapeter tjänar inte bara dekorera insidan - de har möjlighet att visuellt förstora små rum och små lägenheter, även i stora hus finns det alltid utrymme för den minsta storleken, som lämpar sig för att leva, men inte mycket bekvämt på grund av sin storlek. Naturligtvis, för att utöka utrymmet i rummet, måste arbeta hårt. Till exempel, för att utveckla ett särskilt projekt, ta hänsyn till preferenser hos dem som använder badrummet, liksom de grundläggande reglerna för inre skapelse. För närvarande finns det många sätt att visuellt utöka området och en av de mest populära är valet av en viss typ av tapeter.


Hur man visuellt förstora rummet med hjälp av tapeter: rätt beslut

Color Wallpaper är det viktigaste i valet av efterbehandling material. För att vara exakt, är det möjligt att öka i rummet med hjälp av valet av färger och nyanser.

Ett ljud förhållningssätt till valet av färger ger en möjlighet att skapa en mysig och bekväm inredning.

Varma färger används i allmänhet för vardagsrummet och hallen, eftersom de bidrar till att slappna av. Saftigt och ljusa hjälp klara med depression, trötthet och påfyllning av energi.

Vad tapeter att öka rummet: stil lösningar

ökar visuellt utrymmet i det inre av det lilla rummet är inte bara färgen på tapeten, men även deras form och dekoration. Designers tillåta användning i sådana pastell lokaler nyanser och närvaron av en liten figur som en viktig typ av bilden inte är tillåten.

Tapet med vertikala ränder - en stil element inom inredning, ökar visuellt storleken på rummetTapet med vertikala ränder - en stil element inom inredning, ökar visuellt storleken på rummet


Set tapet med vertikala ränder signifikant ökar höjden av väggarna, som är ett utmärkt val för väggar med små dimensioner.

För de lokaler där taken är för låg och knappa täckning kan tillämpa en särskild mottagning, vilket är att separera väggarna i de två halvorna. I synnerhet den nedre delen gör mörkare, och det övre ljus. Där de förenade materialen är bäst att hålla ett särskilt band - gränsen eller gjutning. Sålunda är kombinationen utförs inte bara blommor, men också material, mönster och finish. Om vi ​​gör den övre delen av väggarna dekorerade med geometriska figurer, bör den nedre sidan vara enfärgad, annars rummet kommer att överbelastas och skapa intryck av röran.

Användningen av geometriska former och vanlig Bakgrund låter dig skapa en optisk illusion, som krävs för små rum. Detta alternativ kan vara lämpligt både för barnet och för köket, vardagsrummet eller sovrummet.

Välj inte alltför små figurer, eftersom de skapar en dominoeffekt, respektive, för att dekorera väggen prydnad är bättre att ge företräde åt den optimala varianten om så önskas, där bilden inte är för stor och inte mycket små. Genom att kombinera tapet med små och stora mönster kan återigen expandera rummet korrekt och kompetent sätt.

färgpalett: tapet för ett litet rum

Bakgrund, expandera den smala utrymme för att välja är inte så enkelt, eftersom du måste överväga ett antal funktioner, samt uppgifter i form av möbler och tillbehör.Mönster med geometriskt mönster visuellt Mönster med geometriskt mönster visuellt "lyfta" utrymme, fylla den med luft och volymen

 Gör ditt val är inte lätt, men det är möjligt och det kan vara ett rum med de minsta mått gör bulk och samtidigt elegant.

Att leva i ett mysigt och bekvämt rum är mycket trevligare än att uppleva obehag av att bo i den.

Vad kommer att passa tapeter att öka rummet? Mest skiftande, om rätt kombination, enligt konstruktionsreglerna. I dessa rum, kan du bara använda ljusa tapeter och utan bilder, men i extrema fall tillåts vertikala ränder och inte alltför stort tryck.

Sådana regler kan inte bara upprörd, men också för att begränsa valet av material för efterbehandling interiören. Hur kan det vara, om du vill ansluta din fantasi och ordna rum elegant och modern? Det är nödvändigt att uppmärksamma sådana tapeter, där det finns en kombination av kontrasterande nyanser, bilder av olika storlekar och även deras utseende, till exempel, vertikalt eller horisontellt.

De grundläggande reglerna i valet av nyanser

  1. Det är bäst lämpad för ett litet rum är inte mycket mörka färger, eftersom de döljer upp till 45% belysning.
  2. Bästa färgerna är rosa, persika, grönt, blåaktig och grädde.
  3. Bra alternativ för efterbehandling litet rum kommer att bli ett val av strukturerad tapet, där det finns lite lättnad. Det präglade tapeter bidrar till att skapa svängningar, överfyllda nyanser och färger.
  4. Om tapeten finns shine - detta är en av de bästa sätten att utöka utrymmet.
  5. Det är nödvändigt att ta hänsyn till belysningen i rummet, eller för att vara mer exakt, dess utseende. Välj inte lysrör med en kall ton, eftersom detta bara kommer att förvärra situationen.

Varm och mjuk palett tapeter blek sandig färg till de vita väggarna av taket visuellt expanderar det lilla rummetVarm och mjuk palett tapeter blek sandig färg till de vita väggarna av taket visuellt expanderar det lilla rummet

Förutom färgen på tapeten och ljus, bör vara uppmärksamma på valet av färger av möbler, som hon är den så kallade huvudfokus i rummet.

Decor Regler: typer av tapeter för ett litet rum

Naturligtvis varje person har sina egna preferenser när det gäller nyanser, färger och typer av tapeter.


Men trots önskemål finns rum dekor regler:

  1. Om det finns för lite utrymme för att klistra tapet mörk, är det fullt möjligt att snart kan favoriten mörkblå eller klarröd vara inte älskad, men aggressiv och irriterande. Det är därför att välja material bör styras inte av deras önskemål och designrekommendationer.
  2. Välj inte en ren vita väggar, eller bara tapeter, där det finns en och samma figur.
  3. Mycket bättre att genomföra en kombination av att använda lister som kommer att säkerställa skapandet av en ideal interiören kan expandera ett rum, öka höjden på väggarna, samt att göra det attraktivt.

Ovanligt rik färgschema för tapeter ett litet rum, inte bara visuellt öka utrymmet, men också fint framhäva nyanserna designOvanligt rik färgschema för tapeter ett litet rum, inte bara visuellt öka utrymmet, men också fint framhäva nyanserna design

I små rum det viktigaste - inte glömma installation av ytterligare belysning i form av spotlights, vägglampor och golvlampor, men urvalet är för stor och massiva ljuskronor bara minska höjden och begränsa området.

Väggmålning i ett litet rum: utöka utrymmet klokt

För dem som det finns ett problem med en ökning i rymden, finns det en utmärkt modern lösning - och det är tapeter. Dessa moderna produkter kan du skapa en optisk illusion, en visuell förlängning av utrymme, liksom dess betydande ökning.


Vid denna punkt fototapet stort urval av färger, finish och sorter, och viktigast av allt de varierar i storlek och du kan välja en bild med ett öppet fönster till ängen där betande ponny, eller en bild av undervattensvärlden. Bakgrund Val beror på lokaler ägaren eller designer.

För att öka effekten av visuella expansionen bör placeras i rummet endast låga möbler som inte kommer att ge störningar rummet, utan tvärtom göra det mer luftigt och ovanliga.

Den tredimensionella mönster på Mural i ett litet rum kommer att skapa en illusion av oändlighet, på grund av vad rummet ser större och rymligareDen tredimensionella mönster på Mural i ett litet rum kommer att skapa en illusion av oändlighet, på grund av vad rummet ser större och rymligare

Förutom bakgrundsbilder - detta är ett originellt sätt att dekorera ett rum som du kan välja de mest otroliga bilder på vilja. Bland området har möjlighet att plocka upp tryck för barn, för vuxna, samt tredimensionella bilder som kommer att komplettera en elegant interiör.

Bakgrund, utöka utrymmet i det inre

Fånga kombinerar tapeter, material och färger behöver maximal vård att göra ett val, eftersom en liten slarv och allt arbete kommer att gå förgäves. Om du blandar ihop helheten till små och stora göra för mycket, och den fina inte används, smalnar rummet och droppar.

Vissa tror att om färgen rum i en ton så skulle det vara mer, men detta är inte sant, eftersom monotonin - en symbol för tristess och rutin, samt förträngning av utrymmet.

Det beror på det bästa alternativet att välja den bakgrundsbild utöka utrymmet är att köpa sådant material, som har kombinerat bilder, toner, färger och även olika former.

Hur man utrusta ett litet rum (video)

Sammanfattningsvis, vi tillägga att i det mörka rummet, som ligger på dåligt belysta sidan av huset, är det lämpligt att hänga tapet med vegetation som bambu eller palm skriva ut och lägga spotlights runt omkretsen. Således är det möjligt att utöka utrymmet, gör det mer levande och ljus som krävs från början.

Exempel på tapeten för ett litet rum (foton)

2zh479Wdbeg33d-oboi-v-interere69a8f16d2f1ebf610607da9f00b5a2b2b110-decorfotooboivinteryerebeigeroom60-41920x1080resizeinterior84181340465359672016-moderna mutfak-tasarmlar-modelleri-20253.5543188-17

Leave a Comment

Your email address will not be published.

6 + 3 =

Adblock
detector