Vad är en nisch gipsskivor under TV i det inre: 35 foto – nwhistorycourse.org

The BlogNisch gispokartona från - ett bra sätt att snabbt och elegant omvandla det inre av rummetNisch av gispokartona - är ett bra sätt att snabbt och elegant förändra interiören komnatyNisha gipsskivor - vinnande lösning som gör det möjligt att höja rummet, vilket gör det elegant och modern, lägga komfort rummet och samtidigt spara på den skrymmande möbler. Fördelar nisch av gips - en enorm mängd mönster, kan några idéer och fantasier uppfyllas med händerna, med minimala kunskaper reparationer. Denna konstruktion gör att masken alla kablar och TV-ledningar, vilket gör interiören en elegant och estetisk, samt fungera som ett skydd för utrustningen, vilket eliminerar risken för skada och släppa TV.


Att välja en design nisch gipsskivor för TV: photo

Först måste du tänka en viss stil av inredningen, den grundläggande idén, enligt vilken beslutet utformning kommer att göras, är det möjligt att återspegla naturen, behov och preferenser ägaren.

Detta kan vara:

 • Funktionell och teknisk high-tech;
 • Enkelt och luftigt minimalism;
 • Spektakulära och lyxiga art deco.

Komplement modernt vardagsrum kommer att hjälpa en vacker gips nisch i jugendstilKomplement modernt vardagsrum kommer att hjälpa en vacker gips nisch i jugendstil

Eller kanske välja en kombination av stilar, skapa sina egna unika. Dock bör stor vikt läggas vid lämplighet valda stilen och harmoni med den omgivande rymden. Då måste du besluta om formen och storleken av strukturen, med hänsyn till parametrarna för volymen på TV: n och väggen.


Nisch kan vara i form av pelare, urtag i väggen, står för souvenirer, den engelska grotta ser ut som en hylla för böcker eller som en vägg i vardagsrummet, medan uppfyller alla dess funktioner.

Nästa du behöver för att välja en färgpalett eller stänga av tonen i resten av väggarna, eller någon annan kontrasterande färg eller mönster. Men det är inte nödvändigt att allokera designen är för mörk färg, för att inte ge intryck av att hålet i väggen. Det är viktigt att inte gå för långt från bakgrundsbelysningen ska inte vara mer intensiv ljuskälla i främsta rummet.

Efter önskad plocka upp olika föremål som ska dekor och beläggningar:

 • Naturlig och konstgjord sten;
 • speglar;
 • De reliefer;
 • Ram av stuck;
 • Mosaic.

Konstgjord sten är den mest populära och eftertraktade efterbehandling material hittills. Han imponerar med sin enkel skapande och användning, är det lättare än natursten och längre tål extrema temperaturer. Fina och ursprungliga utseende reliefer, vid utförandet av uppgifter som för att dölja vägg oegentligheter, förvränga utrymme och skapa övergångar mellan funktionella områden.Hur man skapar en nisch för TV gipsskivor

För att komma igång behöver du en mångsidiga verktyg: borrmaskin, skruvmejsel, vanligt eller skriva kniv, sandpapper, nivå, bågfil eller bulgariska.

Installera ett plåster nisch kan vara sina egna händer, det viktigaste - att besluta med sin design och kvalitet material att välja att arbetaInstallera ett plåster nisch kan vara sina egna händer, det viktigaste - att besluta med sin design och kvalitet material att välja att arbeta

För produktion av konstruktionen kommer att kräva material:

 • Skivor av gips;
 • Aluminiumprofil;
 • Perforerade hörn;
 • Förstärkande nät och kitt blandningen;
 • Dubbar med skruvar.

Det första steget skapar projektets utformning: med en dimension, den övergripande designen och layout. På liknande sätt, om utformningen, med nivån markör och märkning som skall anbringas på väggen, med placeringen av ledningar och uttag. Alla linjerna vara parallella med varandra, vinkelrätt mot vertikal till golvet.

Enligt den applicerade uppmärkning monterad ramprofil, som, med hjälp av skruvmejseln och perforatorn är fäst vid väggen med skruvar.

Nisch förvärvar volym - monterade vertikala guider, anslutna galgar och hoppare. Installera alla nödvändiga kommunikation (ledningar, kablar, ledningar) Strömförsörjning till ljuskällorna eventuella projekt. Ytterligare genomförande gipsskivor panel. När kniv vård eller sticksåg, klippa ut alla detaljer i storlek, hörn och kanter avtar noggrant. Materialstycken, först från sidorna och sedan den främre sidan är fästa vid ramen, skapas en låda med gips. Skruvarna inte sticka ut, bör de dra försiktigt utan att skada ark gips. Bearbetas vidare kitt fästen plats skruvar, leder och speciella vinklar med klistermärke tejp. Ett skikt av inriktade och efter torkning kitt är polerad sandpapper.

Hylla under TV gipsskivor: foto och installation av belysning

Belysning spelar också en viktig roll, kan det också vara en del av inredningen, en extra ljuskälla och förmågan att visuellt förstora utrymmet. Använder bakgrundsbelysning behovet av att ta hänsyn till alla nyanser: dess ljusstyrka, lysande nyans, färg, riktning och intensitet hos ljusflödet, och reflektionsförmågan hos väggarna. Om designen inkluderar ljus, gå vidare till installationen av belysning.

Innan du installerar nisch av gips, bör du överväga att placera ledningar och belysningInnan du installerar nisch av gips, bör du överväga att placera ledningar och belysning


Ljuskällor kan fungera som:

 • Spotlights;
 • Fluorescerande och neonlampor;
 • LED remsan.

Installera LED strips gör inte mycket ansträngning, ingen speciell kunskap krävs inte för detta. Tejpen är limmad längs den inre väggen eller urtag, eller om ljuset skall riktas in i strukturen under konstruktion en speciell kant, är utsprånget kant fäst till startprofilen, och i - strip gipsskiva. För installation av spotlights kommer att bli nödvändigt att göra hål i gips.

För spotlights och fluorescerande och neonljus behöver elektricitet. Och detta bör ta hand om innan arbetet. Ledningar ska döljas under en nisch.

Om du inte har särskild utbildning och kompetens, är det bättre att anförtro detta arbete till en behörig elektriker. Eftersom el inte kan vara roligt!

Vi lägger sista handen: en nisch gipsskivor under TV

Så fortsätter vi till efterbehandling. Det enklaste och mest kostnadseffektiva behandling - limning tapeter, de tapetserade väggen. Du kan välja samma tapet som resten av rummet, då design maximerar interiör går samman med, eller välj ett annat, kontrasterande färg. Lite svårare att måla väggarna, i detta fall, ytan måste noggrant anpassas, eftersom eventuella ojämnheter och ribb kommer att framgå.


Dessutom kan du dekorera ett plåster nisch vackra tapeterDessutom kan du dekorera ett plåster nisch vackra tapeter

Avsluta konstgjord sten är den mest tidskrävande och energi spilla. Tiles måste anpassas och beskära grinder, behöver du erfarenhet av att hantera det, och efterlevnad av säkerhetsföreskrifter.

Konststen är säkrad med monterings lim eller flytande naglar. Ursprungliga utseende flera alternativ sten fodrade, gör det din fantasi. Bas-relief kan skapa inte bara en professionell målare eller skulptör, men också alla som har beslutsamhet, tålamod och uthållighet. Alla relief i sig unik.

Innan du börjar måste du:

 • Alla att förbereda,
 • Visa master class;
 • Rådgör med en specialist.

Bör tänka i förväg och skapa en skiss av en naturlig storlek, att beskriva i kombination med resten av konstruktionsdesign. Nykomling är inte nödvändigt att genomföra storskaliga målningar, ser ganska ursprungliga sammansättning av blommor, frukter eller konturerna av djur och fåglar. Det sista steget är att installera TV: n. I enlighet med parametrarna i TV, räknar med en konsol i en nisch i mitten, som vanligtvis kommer i satsen. Sedan, med skruvar, monterade fästet och hängde på sin TV.

Snygg nisch gipsskivor under TV i det inre (video)

TV bord har sjunkit i glömska, och en sådan konstruktion av gipsskivor, tvärtom, mer och mer populärt på senare år, tack vare enkel tillverkning och montering, låg kostnad och tillgängliga material. Denna ursprungliga design idé inte kräver mycket tid och pengar, men kommer att glädja dig i många år framöver.

nisch utformningen av gips under TV (foto i det inre)

Izmailovskaya1big04f906faba2009c911f8f887d77a21d753b880745beb3cf9780aa843cc42624b54f384fde80d560800original2682l1324452.136Bolshoy-televizor-na-beloy-Tumbe-v-spalne

Leave a Comment

Your email address will not be published.

41 − 38 =

Adblock
detector