The BlogVacker båge hjälp utöka utrymmet och uppdatera det inre av lokalernaVackra Arch hjälp att expandera och renovera utrymmena pomescheniyaV närvarande designers använder sig alltmer av valven i det inre, att visuellt utöka utrymmet. Med en mängd olika arter av denna design funktionen använder bågen kan vara i någon stil. Bra lösning är installation av valv i mittgången i köket, speciellt om det är en lägenhet, där köket och vardagsrummet ätit. Nedan beskriver vi i detalj de typer av bågar och hur man korrekt installera.


Bågen mellan köket och vardagsrummet

Popularitet bågar i stället för de vanliga dörrarna förklarar installation tillgängliga som tillåter dig att spara på reparationer. Numera fler och fler människor bor i lägenheter, studios, välvd struktur i detta fall bidrar till att isolera köket från vardagsrummet samtidigt utan att överbelasta rummet.

Många väljer denna typ av båge, det är prisvärd och den bästa lösningen för små lägenheterMånga väljer denna typ av båge, det är prisvärd och den bästa lösningen för små lägenheter

Beroende på layout, olika typer av bågar. Det finns många olika typer av Arch design, olika i färg, konsistens och form som gör det möjligt att skapa en unik interiör.

Alla typer av bågar från köket till vardagsrummet

Experter identifiera två typer av bågar, men det är olika varianter kan uppnås genom en bred palett av färger och texturer.


Så, följande typer av bågar:

  • klassiska;
  • Tänkte.

Först, som regel, inte har mönster och är släta, är plan yta sådana bågar tillverkade av billiga material: gipsskivor, plywood, har formen av en halvcirkel. Att de ofta pryder klyftorna mellan köket och vardagsrummet.

Figured bågar delas in i olika typer beroende på vilken form.Denna typ av båge är annorlunda strukturerad, olika mönster. De är gjorda av dyra trä, dekorerad med ljus.

Det finns två huvudtyper av bågar, som kan installeras mellan kök och vardagsrumDet finns två huvudtyper av bågar, som kan installeras mellan kök och vardagsrum

Emellertid kan något som en lockig båge göras oberoende av billiga material.

För närvarande är det oftast används följande två typer av bågar:

  • moderna;
  • Romance.

Arch modernistiska passar perfekt i det inre av modern lägenhet, de skiljer sig i höjd och lämpar sig för breda öppningar. Denna typ av sänd bågar används för zonindelning köket i studio, har inga skarpa hörn, och låter dig visuellt "pull" av väggen.

Den andra typen av figured valv är öppningen med de tre parterna, i motsats till andra typer av dessa bågar är mycket bredare och bättre lämpad för ett privat hus eller en stor lägenhet.

Du kan också göra en båge med sina händer. Det enklaste sättet att göra båge av gips, kommer allt arbete inte ta mer än tre timmar.

Hur man kan inreda bågen

Efter att ha gjort eller båge val uppstår en annan fråga: "hur man kan inreda bågen?". Som regel behöver dyra välvda strukturer behöver dekoration, men gjorde sina egna händer eller enkel båge kan dekoreras på olika sätt.

Det enklaste sak - att dekorera båge med gips eller tapet. Däremot kan du använda dyrare material.

Dekorera bågen kan vara olika, med användning av tapeter, gips eller dyrare materialDekorera bågen kan vara olika, med användning av tapeter, gips eller dyrare material


De flesta människor har valv i samband med rikedom och stil, liksom med ett land hus eller stuga, så designers rekommenderar ofta användning av Bågar av naturmaterial. Populärt material för efterbehandling valv är en pärla. Det kan vara både konstgjorda och naturliga. Detta är ett praktiskt och hållbart material, som i detta fall ser snygg och passar in i alla inredningar.

Också används för färgning av trä och polyuretanblandningen som ser lyxiga och dyra, vilket simulerar stuckatur.

I ett privat hus, kan du använda en tegelsten finish, det är också perfekt kombineras med en öppen spis i vardagsrummet, om sådana finns. För tegel och sten är lätta att sköta, bara torka dem från damm. Murverk ger interiören en touch av antiken och skapa en bekväm miljö i rummet.

kök design, kombinerat med vardagsrummet genom ett valv

Inredning öppen planlösning med vardagsrum, kan vara olika, så länge det kombinerades med bågen design. Till exempel kommer murade gråtoner går perfekt med köksmaskiner metallicfärger.

Köket är det nödvändigt att hålla ren: smutsig disk, kan smulor förstöra även den bästa köksdesign. Dessutom levererar en massa oväsen som kan störa resten bor i hushållet ett kombinerat kök. Därför är det nödvändigt att ordna möbler och köksapparater för att minska bullret så mycket som möjligt.


Arch passar perfekt i det inre, måste den kombineras med köksinredningArch passar perfekt i det inre, måste den kombineras med köksinredning

Om du gör ett stort valv mellan vardagsrum och kök, bör det inre av rummen överlappa med vissa element, såsom färg i vardagsrummet stoppade möbler bör matcha färgen på skåpen i köket.

Det är mycket lättare om den smala båge design, medan de flesta av möblerna försvinner, kan du helt enkelt utföra ett rum i liknande färger.

För vardagsrummet, gjort i en modern stil, med stora vändningar, är det inte lämpligt båge bättre att använda de mest enkla design. Arch ska passa in i interiören, och inte bli dess viktigaste elementet.

Fördelar med valven i det inre

Bågar har många fördelar, vilket förklarar populariteten för sådan användning i moderna lägenheter.

De huvudsakliga fördelar:

  1. Bågar går aldrig omodernt och passar nästan alla miljöer, vilket gör dem en mångsidig designelement.
  2. Zonindelning utrymmet tillåter dig att dela in olika rum, vilket är särskilt viktigt i studio.
  3. Välvd konstruktion gör det möjligt att visuellt öka området och utöka utrymmet.
  4. Vackra valv med en intressant yta kan tjäna som en extra inredning.
  5. Bågar kan dramatiskt förändra interiören, för att skapa från en enkel liten lägenhet riktigt lyxig lägenhet.

Arka är modernt, och den bästa lösningen för att kombinera vardagsrum och kökArka är modernt, och den bästa lösningen för att kombinera vardagsrum och kök

Men innan du installerar bågen i din lägenhet, bör du se till att lägenheten kan utföras sådana förändringar. I varje fall är det omöjligt att ändra något på stödväggen.

Arch påverka uppfattningen av rummet, gör det möjligt att göra interiören ljusare luftigare. I den trånga köket arch sparar utrymme betydligt. Du kan också ställa in bågen av den nisch som kommer att bli en ytterligare del av inredningen och lagringssystem.

Med hjälp av bågen kan åstadkomma en harmonisk inredning och omvandla även den enklaste rum i en lyxig och atmosfären. För större rum kan du skapa ännu mer välvda öppningar, skulle det leda till den ovanliga geometri och skapa en unik stil.

Hur kan jag göra valv till köket (video)

Sammanfattningsvis bör vi säga att bågen - en modern lösning för ett brett utbud av lägenheter, vilket gör att både visuellt utöka utrymmet och skapa en passage mellan de två rummen. En mängd olika typer och strukturer gör en båge universell del av inredningen, som du inte kan använda rummet gjordes i oavsett stil. Du kan också skapa en båge med sina händer Gipsskivor, tar det inte mycket tid och ansträngning, men resultatet kommer att glädja dig under många år.

Arch design för kök och vardagsrum (inredning foto)

12 45 20-gostinaya-s-kuxney 156 336 346 927 2305c517f50272aa23fbd9892e0ef117 4915 4110

Leave a Comment

Your email address will not be published.

9 + 1 =