The BlogVackra tapeter att diversifiera och dekorera insidan av köketVackra tapeter att diversifiera och dekorera insidan till kuhneRemont i köket, och med en mycket liten, kommer alltid ett pris. Och ofta är det ganska dyrt ut tapeter, måste du välja eftersom hållbara, praktiska, hög kvalitet. Men utformningen av tapeter, är också ett val - från klassiska berättelser till de mest moderna lösningar.


Bakgrund i köket i det inre: neutral färg

Detta är den enklaste och vanligaste lösningen - neutral tapeter, som tjänar som bakgrund all annan inredning. Det är ett klassiskt, och dess framgång förklaras. Utmärkande för denna traditionella atmosfären utan större originalitet och extravagans.

Så din uppgift - är:

 • Neutrala nyanser;
 • Diskreta färger;
 • Naturliga, naturläkemedel, naturliga nyanser.

Göra en tesalong, välj bakgrund av neutrala färger, eftersom de kompletterar perfekt nästan alla inredningarGöra en tesalong, välj bakgrund av neutrala färger, eftersom de kompletterar perfekt nästan alla inredningar

Detta beror främst ljusa tapeter. Om en rosa - det är inte mycket ljus, om den gula - den bleka-citron om grå - mycket mild.


Alltid hålls i hög aktning beige och alla dess möjliga variationer. Om färgen du känner tråkig och även zamylennym väg på grund av intressanta utskrifter.

Bakgrunds vitt kök i det inre: vad man ska välja

Vit kök - det är en absolut trend. Dess ursprung går någonstans i estetik skandinavisk stil som den vita färgen naturliga nära och förståeliga. Och även om färgen har alltid ansetts vara opraktiska, många bilder av köks idag aktivt engagera honom. Samtidigt på den vita köket kan vara en omgång nyanser och effekter.

Det visar sig att tapet som utseende måste matcha. Ibland problemet är löst, om köket är redan pokleit målnings tapeter. Väggen får inte vara samma ljusstyrka som möbler. Naturligtvis får du gröt, och inte ett utrymme med en tydlig geometri och graciös sätt. Men detta betyder inte att tapeten ska vara strikt kontrasterande. Inte alls!

För vitt kök är bättre att välja original tapet med intressanta mönsterFör vitt kök är bättre att välja original tapet med intressanta mönsterDu kan få vitt, men med en annan färg - grå-vit, blek-lila, nära vit, bleka blå, vit rullande i beige.

En annan perfekt lösning - tapet med vitt mönster. Till exempel, gula tapeter och vitt mönster eller en bur. En bra lösning är att använda och inte för små geometriska utskrifter - till exempel tapet grå med mörkgrå linjer, diamanter, etc.

Bakgrunder för kök, vardagsrum i det inre: den komplexa reparation

I köket-vardagsrummet har vanligtvis tre zoner - det är bara ett kök, matplats och naturligtvis relaxavdelning. Space kombineras till ett stort rum behöver definitivt zonindelning. Och det är inte nödvändigt att göra detta är möbler, såsom hyllor. Mycket ofta fungerar som resonatorer agera bakgrund.

Den används också för kök tapet eller zonindelning för visuell utvidgning av rymdenDen används också för kök tapet eller zonindelning för visuell utvidgning av rymden

Det visar sig att köket är tapetserade med en färg, och vardagsrummet - andra. Detta är en effektiv metod, och möjlighet att experimentera med tapeten.

Hur man kombinerar tapeter

 • Bakgrunden av olika färger. I detta fall är de aktiva färger kombineras med neutral. Kontrasterande färger gör interiören ljusare, ungdom, uttrycksfulla.
 • Tapet med olika mönster. Klassisk lösning - Union randig tapet med blom, men alltid med ett upprop av liknande färger. Floral prydnad, förresten, ser bra ut med trä utskrifter. Och om du föredrar geometriska mönster, då de kombineras med abstraktion.
 • Vanligt tapeter mönstrade. Detta är fallet om du väljer att ordna ett rum med ljusa stora paneler. De viktad lugn enfärgad bakgrund. En liknande metod används vid användning av tapet med en stor blommönster, geometriska mönster eller ränder.
 • Horisontell uppdelning av utrymme. Denna trio förlorar inte popularitet: randig tapet / curb / mönstrade tapeter. Men du kan göra en annan sak, horisontellt mellan en tapet gräns som kommer att förena dem till en helhet.

Kombinera tapeten är den bästa lösningen för avgränsningen av köksutrymmeKombinera tapeten är den bästa lösningen för avgränsningen av köksutrymme

Det finns ett annat sätt - är att använda vanlig tapet i olika nyanser av samma färg. Denna metod är bra för dem som är benägna att gynna monokroma interiörer och relativt diskreta väggar.

Interiören i köket: Bildregler

Tapeter var på modet i köket slutet av förra århundradet, och i dag är de återigen i utvecklingen. Och anledningen är att de rika möjligheter till utskrift stora format och högkvalitativa bilder.


Tematiska lösningar kan vara annorlunda:

 • abstraktion;
 • landskap;
 • stilleben;
 • Porträtt.

För att dekorera insidan av köket och göra det lite smak, väljer endast högkvalitativa tapeterFör att dekorera insidan av köket och göra det lite smak, väljer endast högkvalitativa tapeter

Versioner är olika, också - självhäftande tapeter, vinyl, utskrift på duk, såväl som bakgrundsbilder med en 3-D effekt.

Kök praktiskt val kommer vinyltapeter eller ovävt övre ark som behandlas av speciella strukturer. Sedan tapeter resistenta mot absorption olja, lätt att tvätta och rena, lätt att ta hand om dem, att de inte brinner under en lång tid och är inte rädd mekaniska skador.

Vackra tapeter för kök (video)


Välj en tapet i köket, å ena sidan, besvärande, å andra sidan - intressant. Välj objekt från tillverkaren med ett gott rykte, styras av exempel på foto, försök att förena alla stilistiskt.

Den framgångsrika omvandlingen av ditt kök!

Original tapeter i köket (foto)

10min60 1210 1778 5541 15321 27.217 51.136 dobavim-solntsa-v-Interer - varianty-okleyki-kuhni-oboyami ekstravognatnye f4c6ca632bdc3a

Leave a Comment

Your email address will not be published.

9 + 1 =