The BlogBakgrundsbilder för hallen bör väljas mycket noga, eftersom varje hus finns ett rum är det viktigasteBakgrundsbilder för hallen bör väljas mycket noga, eftersom varje hus är rummet är glavnymZal i en lägenhet eller i ett privat hem anses vara de viktigaste badrummet - ett slags visitkort. Det var i det här rummet, ofta kommer att besöka, så ägarna bör ta hand om dess kvalitativa förändring. Det är viktigt att ta hänsyn till egenheterna i interiören, så att genom en kombination av väggar, möbler och andra objekt för att skapa en mysig och bekväm atmosfär.


Bakgrund för rummet, vilken stil är bäst att välja

För närvarande att dekorera hallen, kan du använda en mängd olika stilar. Och utformningen av rummet är helt beroende på preferenser ägaren lägenhet.

Väl valda tapeter strukna hall stil, ge det personlighetVäl valda tapeter strukna hall stil, ge det personlighet

Det är värt att notera att vissa designers föredrar att blanda till synes helt kombinera stil och nya riktningar som följd.

Plocka upp den eleganta tapeten i rummet, först och främst ta hänsyn till de inre lokalerna.

Men innan man börjar på val av tapeter, måste du bestämma vilken typ av bild visas i gäster efter slutförandet av allt efterarbete. Därför, bland ett flertal stilar (hi-tech, Empire eller rokoko et al.) Det är nödvändigt att hitta den mest lämpliga.


Människor som föredrar alla nymodiga sätt estetisk och aristokratiska skönhet, värt ett stopp på den klassiska stilen. När allt kommer omkring, väggdekor, utformad i en sådan riktning, kommer att pryda alla hem och kommer inte att vara gammalmodig.

Bakgrunder för hallen i lägenheten: Designer Tips

Moderna designers erbjuder många alternativ för att dekorera väggarna i lägenheten. Dessutom är mycket uppmärksamhet absolut alla rum, oavsett om det är ett kök, barnkammare, gym eller loungen.

Modedesigner tapeter och bra färgkombination kommer att skapa en unik bild av rummetModedesigner tapeter och bra färgkombination kommer att skapa en unik bild av rummetAlltmer, ägarna är inte rädda för mode experiment, eftersom med deras hjälp, är en omvandling av hallen oigenkännlighet. Därför är det rätt inställning mycket enkel, även i Chrusjtjov visuellt öka rummet och skapa en unik bild.

Det mest effektiva alternativet för modern inredning av hallen är följande.

Bakgrund mörka toner

Det här alternativet rekommenderas att använda i ett rum med ljusa möbler. Däremot lyckas vackert dekorera vardagsrummet, vilket gör det mer levande och samtidigt mysigt. Men det är inte nödvändigt att klistra över mörka tapeter ett helt rum, men i stället bättre att allokera någon webbplats.

Bakgrund ljusa färger

De är väl lämpade mörka möbler.

Bakgrund ljusa pastellfärger och mörka möbler i rummet - en klassisk design konstBakgrund ljusa pastellfärger och mörka möbler i rummet - en klassisk design konst

Om pokleit vävmaterial är mild och "tyst" toner kontrast uppstår där i rummet skapar en atmosfär av aristokrati och komfort.

Dämpade toner tapeter

Perfekt i kombination med färgglada möbler. Idag, mer och mer hittar du ett rum där en mängd olika heminredning med ljusa färger.

För att framgångsrikt iväg sådana möbler i vardagsrummet skulle vara perfekt tapeter dämpade toner.

Typer av tapeter för hallen: hur man gör rätt val

Det är viktigt att förstå att det inte finns någon rullskridskor inte har nackdelar. Men på grund av mångfalden av detta material kan enkelt välja tapeter som uppfyller de grundläggande kraven i konsumenten.


Den dyraste textil vägg används oftast för inredning i klassisk stilDen dyraste textil vägg används oftast för inredning i klassisk stil

De vanligaste typerna av tapeter är:

 1. Paper. Se kategorin budgeten och dessutom materialet lätt limmas. Men de inte dölja defekter ytor och har en låg nötningsbeständighet.
 2. Fleece. Kännetecknas av en acceptabel kostnad, dessutom har en genomsnittlig värme och ljudisolering. Hjälp dölja små ojämnheter av väggarna.
 3. Väggmålning. Mångfalden och prisvärda bilder ser bra ut på väggytorna. Emellertid är deras användning rekommenderas klistra yrkeskunskaper.
 4. Vinyl. De höjde och vattenavvisande, hög hållbarhet. Men de innehåller dyra material, så inte alla har råd med denna bakgrund.
 5. Textil. Dessa använder naturmaterial på väggarna, har de inte leder. Men denna typ av tapeter anses vara mycket dyrt.

Förutom att underlätta valet av bra assistenter blir prover av tapeter.

Bakgrundsbilder för en liten publik: vad som är viktigt att uppmärksamma

Ofta tillräckligt med utrymme i lägenheten har en liten storlek.


Bakgrund ljusa färger visuellt utvidga gränserna för en liten hall områdeBakgrund ljusa färger visuellt utvidga gränserna för en liten hall område

Därför att korrekt dekorera väggarna i ett litet rum bör uppfylla vissa regler i valet av tapeter:

 1. Dull tapeter. Brokiga färger visuellt minska yardage, så du bör ge upp ljusa färger.
 2. Monokromatiskt. Bilder och mönster är bäst används i textilier.
 3. Lättnad. Med hjälp av lättnad på väggen-papper en neutral färg i ett litet vardagsrum är möjligt att uppnå en mysig atmosfär. Du bör dock undvika alltför påträngande reliefmönster.

Att visuellt förstora ett litet rum och accentuera interiören inte använda mörka färger bakgrundsbild. I stället skulle den perfekta lösningen vara pastell räckvidd och milda ljusa färger.

När man väljer en non-woven tapet för hallen

Strukturen hos non-woven tapet består av kombinerade cellulosamaterial och syntetiska fibrer som gör tapeter hållbar och lätt att använda. Därför, för närvarande det mest behövs flizilinovye tapeten att dekorera väggarna i rummen.

På grund av enkelheten i ansökan och utmärkta prestanda icke-vävda tapeter är mycket populära i utsmyckningen av hallarPå grund av enkelheten i ansökan och utmärkta prestanda icke-vävda tapeter är mycket populära i utsmyckningen av hallar

reparatörer säger att materialet är:

 • Olika miljövänlig sammansättning, det vill säga att göra reparationer i rummet, kan du inte oroa sig för andras hälsa;
 • Det hjälper till att dölja väggdefekter;
 • Bra ren;
 • Den kan användas för målning.

Men icke-vävda tapeter har vissa nackdelar. Med tanke på det begränsade utbudet av färger är det ibland svårt att välja önskat alternativ. Dessutom har materialet en låg ljud- och värmeisolering.

Flytande tapet i rummet: bilder, fördelar och nackdelar

Moderna designers används ofta för dekoration av väggar flytande tapeter (underarter av dekorativa gips).

Med användning av flytande tapeter, kan väggarna i rummet visuellt ge volym och lättnadMed användning av flytande tapeter, kan väggarna i rummet visuellt ge volym och lättnad

En sådan metod för ytbearbetning kan du snabbt och original dekorera väggarna.

Strukturen hos flytande tapeter består av cellulosa och speciellt silkesfibrer, och därigenom skapa den idealiska väggbeklädnad konsistens.

Vissa ägare föredrar att göra en flytande beläggning på väggarna i sina egna. Vilket möjliggör en exklusiv effekt i rummet. En annan fördel med att använda detta material anses vara dess enkla applicering och snabb torkning.

Men flytande tapeter har flera nackdelar:

 1. De kan lätt skadas. I jämförelse med andra typer av tapeter, för att återställa det skadade området kommer att behöva göra en patch.
 2. De är hygroskopisk. Om det finns hög fuktighet i lägenheten, är denna metod för att dekorera ytor anses oacceptabel.
 3. De fick inte tvätta. På grund av det faktum att materialet för flytande tapeter är en dekorativ gips och göra improviserade, under påverkan av vattnet den kan bryta ner.

Så vackert pokleit tapet i rummet: Rekommendationerna masters

Idag är många för att tapeter i hallen kombinera flera olika typer av material i rullar.

Inredning av hallen i kombination med tapeter accenter accentuera och ge rummet stilInredning av hallen i kombination med tapeter accenter accentuera och ge rummet stil

Det finns tre sätt att kombinera tapeter, gör det möjligt att göra vardagsrummet en vacker och ovanlig.

Följande är sätt att kombinera tapeter.

vertikala ränder

Måste vara den grundläggande bakgrund och speciella tillskott i form av vertikala ränder. Dessutom är den huvudsakliga bakgrunden vald monotont, utan tvärtom fragment med ritningarna.

Skiljevägg i horisonten

En bra lösning skulle vara separation av den nedre tredjedelen av väggen. Detta alternativ anses vara en klassiker och används ofta i utsmyckningen av väggarna.

Bakgrund insats

Med hjälp av klädselinlägg lyckas göra en mer dynamisk inre monokromatisk rum.

Men alltför många sådana inneslutningar i rummet bör undvikas.

Bakgrund i rummet i ett privat hem: vad är skillnaden

Det är värt att notera att det inte finns några signifikanta skillnader mellan redovisade tapetsering i en lägenhet eller i ett privat hem.

Gör ett rum och tillbringa zonindelning i ett privat hem hjälp annorlunda i färg och konsistens av tapetenGör ett rum och tillbringa zonindelning i ett privat hem hjälp annorlunda i färg och konsistens av tapeten

Men ibland rum i husen är stora, så den perfekta lösningen är att använda en kombination av tapeter.

Många designers rekommenderar att dekorera ett stort rum för att använda naturliga material tapeter (bambu eller linne).

Vi måste komma ihåg att ett privat hem ligger i en naturlig miljö, nära naturen, så den bästa lösningen är att skapa ett naturligt sätt i det inre. Ett exempel på en av de mönster - är att använda en speciell tapet, som har en trästruktur. Detta kommer att bidra till att inreda rummet och ger en harmonisk atmosfär.

Typer och tapeter design för hall (video)

Tack vare rätt dimensionerad tapeter kan förvandla vilket rum som helst till oigenkännlighet. Därför är material för att klistra väggarna i rummet väljs beroende på det önskade resultatet. Någon närmare ljuset och lugnande färger, medan andra föredrar mer levande färger. Men glöm inte att situationen i detta rum bör vara ombonad och varm, och du kan känna sig bekväma att vara ägare till en lägenhet eller deras gäster.

Bakgrund för rummet (foto)

4 1 10-25-1024x640 17 37b 62d65aa9154cfdf642069205866e95e4 190 2015-01-29Kakie-oboi-mozhno-vybrat-dlya-gostinoy 1388-1 131783797

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 4