Vackra och originella ritningar av flytande tapeter på väggen – nwhistorycourse.org

The BlogFlytande tapet perfekt fylla gapet och maskera sprickor som finns på den behandlade ytanFlytande tapet perfekt fylla gapet och maskera sprickor, som behandlas på poverhnostiZhidkie tapeter har blivit mycket populär, trots det faktum att många människor tror att de är mycket flytande massa, som är svår att appliceras på ytan av väggen. De realiseras i en torr pulverform och blir flytande endast med appliceringen på väggen med ett speciellt lim. Mycket vacker och ovanlig ser ut ritningar på väggarna, som uppvisar mycket bättre vanligt papper tapeter, oavsett typ.


Vacker flytande tapeter: ritningar på en vägg

Färgskalan sådan tapeten är tillräckligt mångsidig, så att du kan skapa en vacker och ovanligt mönster för alla smaker. Tillämpa särskilda tillsatser, är det möjligt att omvandla det inre av huset är nästan oigenkännlig.

Flytande tapet är inte giftig, de inte blekna och krympning hem helt inte sprickaFlytande tapet är inte giftig, de inte blekna och krympning hem helt inte spricka

Flytande tapet med det ursprungliga mönstret i det inre är det möjligt att skapa absolut någon av sina stilistiska beslut och riktningar av inredningen. Detta är det bästa sättet att uttrycka sin egen individualitet.

Positiv kvalitet material

De främsta fördelarna med flytande tapeter är:

 • Möjligheten att enkelt applicera och lätt att reparera;
 • Ha lite antistatisk effekt;
 • Resistent mot blekning;
 • De har inga sömmar;
 • Absorberar inte främmande lukter.

Om det är nödvändigt, är det möjligt att beställa en riktigt egna, enskilt projekt eller utföra arbetet med sina egna händer.


Ritningar flytande tapeter, avrättades på väggarna, ser bara bra, dock så att det ser intressant och vacker, är det nödvändigt att använda speciella stencilerRitningar flytande tapeter, avrättades på väggarna, ser bara bra, dock så att det ser intressant och vacker, är det nödvändigt att använda speciella stenciler

Ritningar utförs flytande tapeter, perfekt för dekoration:

 • sovrum;
 • vardagsrum;
 • Plantskola.

Vackra bilder på väggarna skulle se bra ut i sovrummet, särskilt om du lägger till dem tunn tråd av silver och guld. Således är det möjligt att ge rummet en viss elegans och förfining.För vardagsrummet lämplig väv bestående av högkvalitativa naturliga siden, alltså finns det en känsla av att väggarna är dekorerade med de vanligaste textil tapeter.

Utmärkt alternativ utformning ett barns rum är teman handling. Till exempel är det möjligt att framställa en vacker marinmålning med fartyg eller dekorera väggarna med vackra blommor, ett litet hus och solen.

Vad bör schablonerna för flytande tapeter

Tack vare dessa klichéer förvärva fastigheter verkligen unikt utseende och betona individualitet. För tillverknings schabloner du vill skriva ut bilden av intresse, och sedan överföra den till en tät kärna och skär.

Det finns olika utföranden av schablonen, bland annat såsom:

 • Monokromatiskt utseende;
 • Multicolor schablonen;
 • Volymetriska schablonen;
 • Antitrafaret.

Schabloner för flytande tapeter kan göras självständigt och samtidigt bra räddningSchabloner för flytande tapeter kan göras självständigt och samtidigt bra räddning

Väl valda mönster på tapeten kommer att bidra till framhålla en viss stil i det inre och betona önskad plats. Stencil som används för att måla på tapeten, kan du välja en speciell prydnad en zon, medan samtidigt inte överväldiga resten av väggarna i rummet.

Flytande tapet funktion väggbeklädnad

Flytande tapeter - är en speciell beläggning för väggarna, som är en överlägsen prestanda, som består av gips tillverkad på basis av textilfibrer, olika typer av dekorativa element och lim. Beroende på det faktum att sammansättningen av materialet består av säkra komponenter, är det fullt möjligt att använda för dekoration av alla rum, oavsett dess destination.

Bland fördelarna med flytande tapeter är nödvändigt att välja sådana som:


 • Miljövänlig;
 • brandsäkerhet;
 • Estetik.

Det bör noteras att vid framställningen av blandningen och sedan applicera den på ytan av väggarna, flytande tapeter har absolut inga främmande lukterDet bör noteras att vid framställningen av blandningen och sedan applicera den på ytan av väggarna, flytande tapeter har absolut inga främmande lukter

Det är värt att notera mängd olika dekorativa element som utgör det material, som tillåter väggytorna som bildar de ursprungliga spel toner och olika texturer. Det är tack vare sådana egenskaper Bakgrund fäster någon form av kyla, men då samtidigt har en mjuk konsistens och varm, vilket är trevligt att röra hela tiden.

Flytande tapeter kännetecknas av utmärkt elasticitet, och kan därför användas på någon del av väggen helt.

En mängd olika färger och nyanser kommer att kunna uppfylla de befintliga kraven i alla.

Eleganta och unika flytande tapeter bilder och teckningar på väggarna

Kreativa teckningar gjorda med speciell vätska tapeten är fullt möjligt att skapa själv, du bara ha lite tålamod och kompetent utföra allt det arbete som krävs. Tillämpas på bilden på väggen med hjälp av särskild teknik, så att du kan skapa olika nivåer av komplexitet platt eller tredimensionell verklig samtida konstnärligt skapande.


Vara kreativ inställning till utformningen av rummet är ett riktigt mästerverk kan skapas med hjälp av flytande BakgrundVara kreativ inställning till utformningen av rummet är ett riktigt mästerverk kan skapas med hjälp av flytande Bakgrund

Med hjälp av flytande tapeter är fullt möjligt att skapa en egen unik design som gör varje rum urskilja en extraordinär och mycket intressant.

I förskolan är det möjligt att skapa en vacker och intressant bilder av seriefigurer, för sovrum och vardagsrum är perfekt för orientaliska motiv och blommor prydnadsföremål. Ritningar kan vara olika, det beror på dina egna önskemål.

Hur man utför ritningar av flytande tapeter på väggarna

För att utföra en vacker och originalritningar utförs flytande tapeter, måste du först förbereda ytan väggar och speciella schabloner. Vidare är det nödvändigt att noggrant följa den teknik för applicering av flytande tapeter för att erhålla den önskade effekten.

Flytande tapeter kan vara i torr eller flytande form. Material tillverkat i en torr form, är en definierad blandning av små flingor, som direkt före appliceringen på väggen med ett särskilt behov av att rör om limmet enligt instruktionerna på förpackningen. Den resulterande homogen sammansättning är nödvändig för att ge lite att stå upp, och först därefter ansöka för andra ändamål.

Om väggen är gjord av gips, sedan före applicering av flytande tapeter det bör vara ytterligare primadeOm väggen är gjord av gips, sedan före applicering av flytande tapeter det bör vara ytterligare primade

Om vi ​​dekorera rummet som material som presenteras i flytande form, sedan se till att bära handskar för att skydda händerna.

Före applicering av materialet på väggen måste först förbereda den genom att avlägsna den gamla beläggningen och grundligt torka ytan.

Instruktioner för att applicera flytande tapeter «Silk Gips» (video)

Det är viktigt att komma ihåg att innan ansökan av flytande tapetmönster för att underlätta är värt det gränsar separat maskeringstejp. Med hjälp av ritningar gjorda flytande tapeter, är det möjligt att göra din lägenhet eller hus helt enkelt unik. En själv dekoration av väggarna ger ett verkligt nöje.

Ritningarna flytande tapeter på väggen (bild)

0462-e14009044537915421241201208301913291362390189-1024x7681415632100-280368-1506078picture-119599737881996075344b1276428e72d367b4bcb

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 80 = 85

Adblock
detector