Vackra och moderna tapeter sovrummet: 30 Foto & Design – nwhistorycourse.org

The BlogBakgrund i sovrummet är en viktig del av inredningen, eftersom de skapar en speciell komfort och dekorera rummetBakgrund i sovrummet är en viktig del av inredningen, eftersom de skapar en speciell komfort och dekorera komnatuSpalnya - platsen för början och slutet av dagen, är det lätt att anta att detta rum har ett särskilt uppdrag att skapa stämning och stimulera en ny dag eller en lugn vila. Om du lita på den filosofiska tanken att varelse bestämmer medvetandet, kan vi säga att funktionerna i ditt liv, av den totala kvadratmeter till väggkonstruktion, inverkan på ditt humör och även dina växter. Eftersom valet av tapeter för sovrum behöver en känslig metod och en klar uppfattning om vad resultatet ska ha.


Bakgrund i sovrummet design i stil med Provence

Detta är en av de mest populära, populära nu inredningsstilar. Och att omvandla lägenheten är i en anda av provensalska ofta börjar med sovrum, med argumentet att rummet är intim och all omvandling är i stort sett för två personer.

Och faktiskt, ett sovrum i provensalsk stil som väldigt mycket. Ömhet, värme, komfort, mjukhet, naturlighet charm - ett sovrum, många vill se, och detta är vad glorifierar Provence.

Hela inredningen är byggd på den mjuka naturliga färger, blek och nevychurnyh, enkel men elegant inredning.

Bakgrund i stil med Provence är bättre att välja för sovrummet, som är inrett i varma och pastellfärgerBakgrund i stil med Provence är bättre att välja för sovrummet, som är inrett i varma och pastellfärger

Bakgrund för oliv sovrum kan vara:


  • Den lilla blomma. Endast om i vardagsrummet eller köket, kan det vara mer ljusa toner, bör tapeter i sovrummet vara så dämpad. Hela situationen ska behöva vila.
  • Liten cell. Den är liten, kommer stora inte förknippas med komfort och säkerhet.
  • Djurmotiv. Kitten och höns - det är inte nödvändigt, det finns många modeller, där graciösa fåglarna cirklar över vackra träd. Det viktigaste - mjuka färger, finhet linjer, jämnhet, mjukhet bilder.

Tapeter måste göra vänner med textilier, i synnerhet - med gardiner. Om de är att slå samman den allmänna bakgrunden eller mönster skapar du en annan syn på utrymme kan rummet ser större. Men du kanske inte har tillräckligt med likstelhet begränsningar i detta fall bör kombinationen överges.

Bakgrundsbilder för ett litet sovrum: design i stil med minimalism

Om sovrummet är liten, kan du säkert dra nytta av en mängd olika sätt att öka den visuella utrymme. Men ibland måste du gå mer än en enkel, direkt sätt - till exempel för att göra plats i det inre i minimalistisk stil. Och detta är speciellt motiverat just på små områden.

Minimalism sällan tål ljus, färgstarka tapeter. Om någon, och visas i det inre, för deras klistermärken aktiveras endast en vägg.

Enkel tapet i stil med minimalism kommer att bidra till att visuellt förstora utrymmet i sovrummetEnkel tapet i stil med minimalism kommer att bidra till att visuellt förstora utrymmet i sovrummetMen resten av inredningen i detta fall bör vara så enkel, lågmäld. Och den överväldigande färg som finns i en palett av ljus tapet, bör sovrummet vara bakgrunden. Till exempel, på den centrala väggen limmas brokiga ljusa geometriska tapeter, varvid ett flertal grå delar.

Och grå - är bakgrunden till andra murar, är det möjligt, pastell, skåp eller byrå, bord, golv det. I minimalism, finns det inget viktigare än utrymme, det är räddade.

Snygg lösning design med fototapeter

Väggmålning i sovrummet, som regel, är belägna på endast en central vägg oftare - i spetsen för sängen. Och här kan du själv inte tveka. Vill du ha en stor ritning, till exempel, de gigantiska huvuden av rosor - please. Vill stor monogram, royal lily - är också möjligt. Vill du ljusa, mättade färger - på samma vägg, kan du göra dem, men det betyder inte överdriva.

När du väljer tapet till sovrummet, uppmärksamma deras storlek och mönster som de ekologiskt bör komplettera det inre av rummetNär du väljer tapet till sovrummet, uppmärksamma deras storlek och mönster som de ekologiskt bör komplettera det inre av rummet

Väggmålning i sovrummet - alternativ:

  • Tapeter kan klistra över hela väggen, så ofta gjort, men det är inte den mest eleganta alternativet;
  • Den mellersta insats - det nödvändigtvis måste ha en ram;
  • Tapeter i form av stora paneler - är av samma storlek ram.

Försök att flytta bort från de förutsägbara, uttråkade alternativ och göra något nytt och dynamiskt. Samma wallpaper-look paneler och livlig, och originella och ljusa lugnt område så att du kan, utan rädsla för att lägga ljusstyrka.

Design tapetsering i sovrummet: kombinera

Kombinera tapeter finns ofta i sovrummet.


Oftast är följande alternativ används idag:

  • Horisontell kombinering, vanligtvis mörk botten och överljus;
  • Vertikal kombination, om du säger i korthet, Striping;
  • Quiltning kombinera - där på väggen du skapar ett slags textil lapptäcke.

Dessutom minns den speciella betydelsen av färgen på tapeten i sovrummet. Rött, orange och gult - färgen är för aktiv, om den finns på tapeten, låt fragmentariska.

Om du vill zon sovalkov, är det bättre att välja en kombination tapet i detta fallOm du vill zon sovalkov, är det bättre att välja en kombination tapet i detta fall

Green - en lugnande färg, blå - bra för intellektet, lila - slappnar minskar kritiska, anpassar sig till den ljusvåg av likgiltighet.

Alltid en win-win pastellfärger, bleka nyanser av blått, gult, oliv, etc.


Snygg kombination tapet till sovrummet (video)

När du väljer en tapet i sovrummet, ta reda på om du kommer att kunna snabbt och enkelt blunda och gå att sova i dessa väggar, det finns inte någon, även små irriterande faktor i tapeten. Om de skapar en mjuk bakgrund omsluta värme och ömhet, lätthet, kanske kommer din semester bli en framgång.

Ha ett bra val!

Ovanliga och elegant tapet i sovrummet (foto)

4-ili55-111min36121421203623274643c117-1b5a-b7c8-7411-5baab2ef5b66cpalna13

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 6

Adblock
detector