Vackert och praktiskt: ett barns sovrum för flickor, foton – nwhistorycourse.org

The BlogUtrusta rummet för flickor, måste du ta hänsyn till de intressen och preferenser barnetUtrusta rummet för flickor, intressen och preferenser som skall beaktas rebenkaKrasivaya maiden sovrum - stolthet lägenheten där flickan växer. Och sedan de två flickorna, vilket tyder på rum plats för spel, rekreation, studera. Självklart, om rummet för nyfödda flickan - en annan fråga, interiören det kommer att förändra eftersom barnet växer.


Sovrum design för flickor: konstruktionsprinciper

Innan vi går till analysen av alternativ, är det värt att notera några viktiga principer som ligger bakom situationen för alla barns rum. De är baserade, och kommande reparationer och alla barnens sovrum på registrering. Tänk på tre huvudreglerna för registrering av plantskolan.

De regelbundna barnens sovrum kan inte bara vacker, men också ganska funktionellt badrumDe regelbundna barnens sovrum kan inte bara vacker, men också ganska funktionellt badrum

säkerhet

Ju yngre barnet är, desto större begränsning. Akut, slå, inget brandfarligt bör inte vara i barnkammaren. Ta bort alla kablar, pluggar i uttagen gör alla små detaljer, också måste dölja. Som barn växer upp, kommer dessa begränsningar tas bort.

miljö~~POS=TRUNC vänliga~~POS=HEADCOMP

Preferens ges till naturliga material. Dekorera väggar, golv, möbler, textilier - detta gäller för alla. Var uppmärksam på etiketten, kommer det att ange om det är möjligt att använda materialet i rummet för barn.


För att dekorera rum för flickor är perfekta saker tillverkade av naturmaterialFör att dekorera rum för flickor är perfekta saker tillverkade av naturmaterial

praktiskhet

Om golvet - "och inte andas på det" snabba och väl tvättas och inte avsluta och serien Möbler ska vara lätt att flytta, och barnet alla kläder och leksaker ska kunna samla in och ta bort sig själv.

Dessutom kräver barnrum ordentlig belysning. Ljus i rummet borde räcka. Desk är önskvärt att sätta i fönstret bör ljuset falla till vänster. För sängen är den bästa platsen - bort från ingången till rummet. Maiden säng ofta ut en vacker canopy, men i dag på stolpsängar alltmer vägrar. Hänvisning till det faktum att det dekorativa detaljer - bara en dammsamlare. Men om canopy gjord av naturmaterial, det finns inget fruktansvärt. Det är dock värt att komma ihåg att skärmtak är olämpliga för små sovrum.Sovrum möbler flickor: hur man väljer

Om det är möjligt, låt framtiden värdinna väljer sovrumsmöbler för rummet. Åtminstone gör det i sin närvaro. Yttrandet från två eller tre - det är valet av tvist den allmänna lösningen. Advance kan visa bilderna på Internet, så att flickorna har bildat några preliminära idéer.

Obligatoriska inslag i sovrummet för flickor är en säng, ett skrivbord och en praktisk garderobObligatoriska inslag i sovrummet för flickor är en säng, ett skrivbord och en praktisk garderob

De huvudsakliga beslagdelar jungfru sovrum:

  • bädd;
  • Desk;
  • garderob;
  • Skrivbord.

Ytterligare komponenter innefattar en säker med en spegel (något som en byrå), fotpallar, hyllor, bokhyllor. Om du väljer möbler av metall, bör det vara mjuk pasta. Möbler bör vara bekväm.

Plocka upp en säng för barnets längd. När du väljer en madrass, bör en hänvisning göras madrasser. Om du har ett mål att spara utrymme - välj en säng med inbyggda lådor för att lagra det nödvändigt. Färgen på möblerna är föremål för den övergripande stilen i rummet.

Fönstret i flickornas sovrum

fönsterdekoration är också viktigt. Om en flicka eller en flicka med förskoleåldern, måste du överväga tillräckligt skuggning. Men effekten av natten när det inte borde vara. Välj inte tunga och tjocka gardiner, de skapar ett mycket allvarligt atmosfär. Det bästa valet - genomskinlig flygande tyg.

Ett bra alternativ för flickans sovrum - Det är enkelt och kreativa gardinerEtt bra alternativ för flickans sovrum - Det är enkelt och kreativa gardiner


Fäst gardiner bör vara sådan att ta bort dem var inte svårt, eftersom tvätt gardiner har ofta. Miljövänligt material är också i förgrunden. Bra design anförtro välja värdinnan rum - och fjärilar och blommor, och kattungar. På det och jungfru - mysiga och söt. Tja, om linne i kombination med gardiner. Inte nödvändigtvis välja lyxtextilier modell för barnrum i enkelheten i en speciell charm, och det är naturligt.

Maiden rum inredningen

Och detta är inte en sådan enkel fall och kommer att inkludera fantasi, snarare försöka tänka som en vuxen barn. Naturligtvis för att konsultera med flickan kommer inte att vara överflödig. En fantastisk äventyr och motiven är alltid relevant.

 Kom upp till flickans sovrum inredning behövs för att han kommer att älska barnKom upp till flickans sovrum inredning behövs för att han kommer att älska barn

Tips om att dekorera flickans sovrum:


  • Du kan sätta en särskild nämnd för posterna - tjejerna från tidig ålder är mycket verksamhet, och göra olika toner de vill;
  • Bilder flickor i olika perioder i vackra ramar - enkel, men alltid är lämpligt,
  • Vinyl väggdekorationer - i tio minuter förvandla plantskolan, inte komma loss med tapeter, stark, ljus, i ett stort område;
  • Mjuka dekorativa kuddar på sängen - de är mycket lätt att sydde oberoende av de billigaste tyg;
  • Door Mural - en annan populär trick.

Tja, om de utvalda möbler ingår i den övergripande stilen i rummet. Dekorativa stilist accenter - en klocka, ramar, mattor, kuddar, baby Mjuk, servetter. Inte ta saker sagt ungdom, låt barndom känns i hela interiören.

Färger flickrum

Pink - den självklara lösningen, men inte säga vad som är bäst. Zoom kan vara beige, persika, blek lila, pistasch, gul, pastellnyanser. Var noga med att komma ihåg och om psykologi av färg. Red anses vara en starkt irriterande, grönt - har motsatt effekt.

 För flickans sovrum passar perfekt ljusa mättade färgerFör flickans sovrum passar perfekt ljusa mättade färger

Tapeter kan kombineras. Till exempel tre väggar gör mjölk, och den fjärde klistra över randiga tapeter. De används alltmer, och bakgrundsbilder. Grå med en lila glans kan beskrivas som mycket modern, kommer dess bakgrund vara bra att spela vit, rosa, ljusblå, varm pistage.

Sovrum för två flickor: Funktioner

Om flickorna är i ungefär samma ålder, är det välkommet jämställdhetspolicy. Något som är ett måste inte saknas på den andra flickan. Även storleken på vägghyllor, är det önskvärt att matcha. Försök att ha varje flicka var ett privat utrymme.

 För de två flickor kan göra sovrummet, som är inrett i samma färgerFör de två flickor kan göra sovrummet, som är inrett i samma färger

Flickans rum bör vara tre zoner - spel, arbete, sova. De flesta av de synpunkter konvergera på detta område bör vara densamma för de två flickorna. Om åldersskillnaden är påtaglig, kommer det att bli svårt att skapa likvärdiga utrymme.

Decor Barn bör helst välja sin egen, låt dem välja från ett begränsat antal alternativ. Du väljer de mest framgångsrika tyger och färger, möbler, dekorationer, och sedan be tjejerna vad de önskat mer.

Sovrum design för flickor (video)

Spara alltid din favoritbild från galleriet till separata pappa, inte bara granska dem, öga för detaljer och accenter. Så välj den slutliga versionen kommer att bli lättare.

Lyckad renovering!

Design Barns sovrum för flickor (inredning foto)

337-184312071532193410192277.14728203

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 4

Adblock
detector