Vacker gipsskivor: design, foto – nwhistorycourse.org

The BlogMultilevel konstruktion av gipsskivor kan användas för att justera det visuella intrycket av lokalerMultilevel konstruktion av gipsskivor kan användas för att justera det visuella intrycket av bostäder pomescheniyaDizayn tak - en av utgångspunkterna i forma modern interiör. Alternativ allt från mycket enkel formel för att storskaliga projekt, när taket - självförsörjande detalj. Projekt tak kan spionera på Internet, gör ditt eget, eller beställas från designern.


Design tak gipsskivor: varför Gips

Gips, eller som de ibland kallas, gipstak har blivit en av de viktigaste typerna av registrerings takytor. Tillsammans med spänning, gipsskivor tak ersätta de gamla lösningar - Målning, tapetsering, använder takplattor.

Varför gips:

 • Gips och kartong - faktiskt rena miljö komponenter, de är neutrala för den mänskliga kroppen, inte orsakar allergier, etc..
 • GCR har bra ljudisolering är praktiskt taget inte är föremål för förbränning;
 • Priset är helt rimligt;
 • Möjlighet att köpa vattenavvisande gips som badkar hade ett modernt utseende;
 • I taket kan du bädda in nästan alla belysning,
 • Under detta tak är lätt att dölja kommunikationssystemet;
 • Slutligen kan den nya enheten vara tak färg och tapeter;
 • Gips konstruktion skapar en intressant duo med undertak.

Gipsskivor - mycket känslig och sprött material som kräver försiktighet vid monteringGipsskivor - mycket känslig och sprött material som kräver försiktighet vid montering

Viktigt i takkonstruktionen - inte göra den "bästa godas fiende." tak Multi-level, naturligtvis, dekorera insidan, men om du har en låg rummet, soizmerte pris idéer. Du kan göra rummet ser skrymmande konstruktion oproportionerligt låg.


Idéer för taket av gipsskivor: enkel nivå design

Det enklaste sak du kan göra från gipsskivan - en ny nivå tak. Om du har en låg nivå tak, är detta den mest acceptabla design. Min, vilket kan sänka taket - 3 cm CD Denna tjocklek hos bäraren profilen, som är involverat i arrangemanget av slaktkroppen ..

Detta alternativ förutsätter som belysning hängande ljuskrona eller faktura. Om du vill använda spotlights måste sänka taket nivå på 10 cm.

Det finns en annan lösning - att sätta på taket omkrets en taklister, som härmar gips lister. Då är det möjligt att placera LED-bakgrundsbelysning. Och detta beslut gör automatiskt hela taket designsystem för effektnosti han inte ge vika för en multi-level struktur.

Duplex gipstak: arbetet med konstruktion

Undertak två nivåer tillåter zonindelning rum, vilket är bekvämt för lägenheter med en sammanlagd badrum. Till exempel: kök, vardagsrum-sovrum, vardagsrum matsal, vardagsrum med baby-området.Arbetet i taket installationen enkel olika tillvägagångssättet och ger hög funktionalitet utformningArbetet i taket installationen enkel olika tillvägagångssättet och ger hög funktionalitet utformning

 Eller ta samma studio, där göra utan resonatorer utrymme, och varför deras roll är inte att agera taket?

På grund av flexibiliteten hos materialet, kan du göra ett tak de mest fantastiska former - från enkla geometriska former till abstraktion.

konstruktionsfördelar

Således, inrättande av en två nivåer tak, du:

 • Idealisk rikta basytan;
 • Förklädnad kommunikation, nätverk engineering;
 • Installerade lampor planlagd utrymme;
 • omformade visuellt geometrin av rummet;
 • Belysningssystemet kan kombinera olika ljuskällor - halogen, fluorescerande, LED;
 • Taket kan inte målas en gång, att anpassa sig till förändringar i det inre.

installationssteget

Allt arbete på taket enheten kommer att hållas i följande scenario:

 • Design och layout på monterings grid;
 • Välj den typ av två-nivå tak, definitionen av arbetssekvensen;
 • Förbereda takytan;
 • Utsträckning av det monterings gallret på basen taket;
 • ramanordning;
 • Packning av kommunikationer;
 • Skurna formade höljesdelar Forming krökta element;
 • Vänd mot ramen GCR;
 • Fin efterbehandling taket;
 • Installera belysning.

Skapa en multi-level belysning tillåter användning av lampor med olika effekt, form och funktionSkapa en multi-level belysning tillåter användning av lampor med olika effekt, form och funktion

Särskild uppmärksamhet ägnas åt belysning - det tillåter dig att införa en tudelad struktur på bästa möjliga sätt.


Dolda lampor i taket gipsskivor

För detta ändamål i gipsskivor tak måste ordna en speciell nisch. Det ledde sedan bandet har fastnat. Om du vill installera och dolda ljus under varje av dem tillbringar en extra kabel.

Ägna särskild uppmärksamhet åt att skära LED band, som finns i slingor eller spolar, och dela den endast på de markerade platserna. När du ansluter ett band, se till att matcha polariteten - annars kommer det inte att slå på.

Tja, testa funktionaliteten av bandet ska monteras innan det, för om du säkra den med ett undertak bort desto längre tid kommer att bli svårt.

Mount LED-belysning i taket av gipsskivor (video)

Gipstak: Trender i 2017, är på modet i dag

Slutligen Samma designidéer i år ta i inredningen av konventionella lägenheter? Det viktigaste är att uppfylla följande saldo: elegans - komfort - funktionalitet. Och sedan form och färg, vilket beror främst på stilen i ditt hem.


Vad är på modet denna säsong:

 • Ethno stil. Och även den gamla GCR-design, en nivå eller flera nivåer tak, kan du förvandla till en etno med speciella vinyl klistermärken. Du kan göra konst och målade tak. Naturligtvis måste det inre överensstämmer med den fashionabla tak, även i detaljerna.
 • Color Marsala. Ja, det är drabbat färg, men använder det försiktigt, kanske accent, fragmentariska.
 • Abstraktion. Spel geometriska former, avsaknaden av uppenbar symmetri, spelet mellan ljus och form.

Gips tak, målade i fashionabla färg marsala kommer att göra det inre av rummet en elegant och mysigGips tak, målade i fashionabla färg marsala kommer att göra det inre av rummet en elegant och mysig

 Glöm inte interiören organiskt. Till exempel, om du använder ett tak cirkulära former, placera en cirkel och det måste finnas på nedervåningen. Formen lampa, matta, bord, etc.

Tänk på att det idag ledmotivet av många konstnärliga enheter i hemmet, i kläder, i dekoration - arbete Malevitj. Suprematism kommer i lägenheter design och du kan på den vita taket för att skapa denna ström av geometriska färgstarka figurer att vara en stark dekorativa accent.

Gips tak i inredning (video)

Välj den design som passar din filosofi, som är harmonisk och i samklang med dig. Om det är en abstraktion, då kan det vara elegant. Om detta är den klassiska tyst, inte gå på om de mer lysande lösningar.

Ha ett bra val!

Design tak gipsskivor (inredning foto)

3e5c20caf5e88d4824f33387017c874e1yhjm215-10151123391potolkiizgipsokartonafotodlyaspalni1075124011124201.014-28

Leave a Comment

Your email address will not be published.

2 + 7 =

Adblock
detector