Vacker alfabetet – korsstygn schema – nwhistorycourse.org

The BlogBrodera bokstäver är ganska enkel, med det här fallet är lätt att hantera även ett barnBrodera bokstäver är ganska enkel, med det här fallet är lätt att hantera även rebenokRazlichnye kreativa produkter - hantverk, teckningar, målningar, kan broderi dekoreras med någon inskrift. Idag är det på modet, men det finns något i denna "retro", ja, vintage stil under de senaste åren, i särskild ära. Älskare av broderi, särskilt - korset, ofta måste ta itu med broderade bokstäver. Bilder kombineras med bokstäver, och så småningom fått en graciös mätvärden som kan broderas med dina egna händer.


Korsstygn: alfabetet i olika stilar och typsnitt

Det är en mycket enkel teckensnitt som inte kräver speciella färdigheter, brodera de mycket lätt även för dem som inte korsar sy. Vanligtvis finns det siffror och bokstäver i proverna. Scheman sådan broderi bara läsa, problem i processen inte förekommer.

Tips: små typsnitt, om kommer att arbeta med dem för att brodera bättre monokromatiskt garn som har en kontrasterande färg, så att de inte går vilse på den allmänna bakgrunden.

Hittills finns det många system med alla typer av bilder av bokstäverHittills finns det många system med alla typer av bilder av bokstäver

Typsnitt större storlek måste vara komplicerat - de och broderi tar upp mer utrymme, men också synligheten av deras högre. Och även dessa system är inte särskilt svårt, även barn kan välja ett särskilt system.

Barn alfabetet: inskrifter korsar

Olika barns saker kan du också dekorera med kors broderi. Du kan börja med det enklaste - en liten näsduk, fortsätter attribut sängkläder, hygienprodukter. När sådana dekorativa över behövs för att barnen inte blanda upp saker, till exempel i trädgården.


Så brodera barnets namn på halsduken, får du inte bara en vacker näsduk, men också för att säkerställa ökad säkerhet saker. I sådana fall används ofta den ryska alfabetet, men också ta på utvecklingen av engelska ofta.

Bokstäverna kan broderas på barnens saker, eller föremål av textilierBokstäverna kan broderas på barnens saker, eller föremål av textilier

intressanta idéer

  • För yngre barn brodera ofta en hel alfabet på duken ordentligt dekorera den, hängde på väggen, och barnet lär sig bokstäver;
  • En cirkel alfabetet dekorerad med bilder, trevliga barn - leksaker, blommor, fåglar, söta element;
  • Färgerna i alfabetet bör vara ljusa och broderade poster - välbekanta för barnet;
  • Det är logiskt att komplettera bokstäver och den digitala sidan.

Flower brev - en separat fråga, men detta alfabet blommar inramade särskilt förtjust i barn.broderi kors system ryska alfabetet gåvor med broderi

nu mycket på modet - så att du kan dekorera och gåva för flickor och damer är äldre, och för barnet, naturligtvis. Oftast dras så bröllop handduk. De teckensnitt kan användas både enkla och snygga.

Typsnitt kan ha:

  • Vegetabiliska lockar;
  • blommor;
  • Oberezhnuyu symbolik;
  • Symboliska olika kulturer.

Du kan brodera ett kors och brevet att presentera det som en gåvaDu kan brodera ett kors och brevet att presentera det som en gåva

För denna produkt, kan du köpa en färdig sak, för att vara exakt - en speciell beredning, där kanterna har bearbetats. Det viktigaste som var en tom lämplig väv, inte bokstäverna inte deformeras den ursprungliga storleken.

För gåvor för annan fest kan du bifoga en vacker båge dekorativt näsduk monogrammed. För henne är den mest lämpliga vara typsnitt med kursiv bokstäver måste vara känslig, har zavitochki och monogram.

Engelska alfabetet korsstygn schema: där för att få idéer

Det finns olika klar redan utvecklat populära serier som Alphabet Prive, där det finns ett system för nästan varje bokstav. De är lämpliga för mått och broderier med några symboliska inskriptioner.

Engelska alfabetet bokstäver på broderi är ganska populära needlewomenEngelska alfabetet bokstäver på broderi är ganska populära needlewomen

Mycket ofta är det engelska alfabetet används om vi brodera fest produkter för jul eller påsk. Vanligtvis breven där omedelbart fäst ram i form av tematiska bilder - höns och kaniner för påskdagen, stearinljus, polkagrisar till jul, men vad du kan "lämna" med en hälsning broderade födelsedagspresent på Pirozhenko och chokladkaka.


Brodera brev kors (video)

Alphabet - en obligatorisk del av korsstygn, om du ska brodera statistik eller symboliska inskriptioner. Spara din favorit ordning till en separat mapp och du kommer att tacka dig för en sådan användbar arkiv.

broderi tvärordningar bokstäver (foto)

Vacker alfabetet - korsstygn schemaVacker alfabetet - korsstygn schemaENDEFGHjagK

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 1

Adblock
detector