Utforma vackra sovrum i lägenheten: 35 belysande foto – nwhistorycourse.org

The BlogÄven utan hjälp av en designer kan bygga en mycket bekväma och mysiga sovrumÄven utan hjälp av en designer kan bygga en mycket bekväma och mysiga spalnyuKak designers utrusta fint rum - kan konstruktions bilder av lägenheten finns i olika kataloger och portföljer av olika specialister. Vad man kan välja själva? Vad av allt detta kan översättas till verkliga livet med sina egna händer utan användning av skickliga byggnadsarbetare? Och vad är listiga knep för att skapa en bekväm och mysig atmosfär i sovrummet, som har en hälsosam sömn?


Vad är en vacker sovrum inredning

Så, vad ska vara en trevlig interiör för sovrummet? För det första bör situationen göras så att skulle predisponera vila. Och det betyder - varm belysning (låg temperatur i Kelvin), pastell milda toner (inklusive möbler). Allt annat bör komma ihåg att nu till förmån för minimalism. Därför är det bättre att använda ett minimum av möbler och lämna högsta möjliga utrymme. Design är också vald för att styra den i denna riktning.

Sovrum - en plats som de flesta har att vila, så att ordna rum i en lägenhet stil designers rekommenderarSovrum - en plats som de flesta har att vila, så att ordna rum i en lägenhet stil designers rekommenderar "minimalism"

Som det är nu, utrusta sovrum - det finns vissa outtalade regler:

 • Rummet är tillåtet att installera endast Closet (företrädesvis separat) och damens make-up table för applicering (eller avlägsnar);
 • Sängen i varje fall inte sättas i ett hörn. Det bör placeras i centrum av inställningen på vardera sidan av skåp och golvlampa;
 • I sovrummet måste det nödvändigtvis vara en stor spegel. Du kan helt enkelt göra en spegel på garderobsdörren (eller en kombinerad omklädningsrum).

Vad är det inre av sovrummen är optimala för idag? Med betoning på barock. I denna stil, som det kallas, är det domineras av en stor skala och lyx. Och allt detta måste kombineras med graciös minimalism. Det verkar - det omöjliga kombinationen, men i verkligheten är det bästa alternativet.


En vacker sovrum med sina egna händer: var du ska börja

Vad kan du göra i sovrummet med händerna, så att det blir mycket mer attraktiva i termer av design? Det bör börja med taket. Traditionell variant - hängande panel. De är ganska vacker, billig och lätt att installera. De som tidigare har arbetat med gips, kan du försöka bygga en två-nivå taket. Eller alternativt att göra det spänning. Det bör återigen styras av den milda pastellfärger. Som ett alternativ - att göra ett tak på brunt sträckt duk. Det ser ganska bra ett sådant beslut. Och det finns de som ens drömt om att skapa en stjärnhimmel takmålning (bara stjärnor och andra dekorationer ritas med färgen, som kan ackumulera ljus).

Yrkesverksamma inom reparation antyder att starten måste utrusta sovrummet med taket och tapeten bör välja milda tonerYrkesverksamma inom reparation antyder att starten måste utrusta sovrummet med taket och tapeten bör välja milda toner

Du bör också planera i förväg hur sovrummet kommer att ligga alla möbler. Det viktigaste - det är runt sängen att lämna så mycket ledigt utrymme. Av denna anledning behöver konstruktörerna inte rekommenderar att du använder en hel del möbler i rummet. I princip är det möjligt att hitta redo skhemyrasstanovki. Trenden - minimalism, så kan och gör ingenting annat i rummet inte används. Ett sådant beslut skulle vara i studio, där sovrummet är visuellt åtskilda i zonen. Det är inte själva rummet.När det gäller väggar och golv, det finns en hel del lösningar.

Topp bland dem:

 • parkett på golv och väggar under ett träd (du kan använda en plast eller ens färdiga paneltyp sidospår);
 • Om sovrummet ligger i ett angränsande rum med en annan platt (delad vägg), då är det bättre att stänga ljudisolerade (detta klarar väl fasaden skum). Från ovan är det slutna gipsskiva eller samma plastpaneler;
 • Bör inte vara på golvet låg kakel, om inte ett uppvärmt golv,
 • Sängen kan placeras på en liten kulle. Plattformen kommer att vara en tom låda inuti. Utrymmet kan användas för att lagra vissa saker.

Men de färgstarka tapeter här kommer att bli överflödig. kan ta vinyl, men i mjuka toner i extrema fall (monotona, utan färgstarka insatser och speciellt fototapet).

Hur trevligt att slå sovrummet och inte förstöra hennes komfort

Det verkar som om det finns inget svårt att korrekt ordna sovrumsmöbler. I själva verket är situationen något annorlunda. För det första kan rummet självt vara oregelbundet formade. Här är det bättre att ta bort övergångar och stänga dem falsk vägg. Eller på plats för att bilda en inbyggd garderob.

I sovrummet ser bra bilder och fotografier, men det viktigaste är inte att överdriva härI sovrummet ser bra bilder och fotografier, men det viktigaste är inte att överdriva här

När det gäller sovrummet i det stora huset, kan det vara i form av "play", lägga till rummet någon öppen spis (inte säker på att den utför helt den angivna funktionen), täckt med marmor. Eller om fönstret i ett sovrum med utsikt över någon sjö, är det möjligt från sidorna av fönsteröppningen för att sätta två lång och smal tank. Det ser mycket intressant. Här i lägenheten allt detta är osannolikt att lyckas.

Så, med möbler, är allt klart, men hur dekorera?

För att göra detta, i sovrummet, kan du använda:

 • Bilder. Idag är särskilt populär modulära, liksom olika typer av korsstygn, Topiary, hemlagad;
 • Golv ljusstakar. De kan bäddas in i väggen som kommer att vara en bra lösning för att skapa intimitet;
 • Bara trevliga familjefoton eller bilder från semester i exotiska länder - här är det möjligt att inkludera fantasy.

Belysning i sovrummet

Det är oerhört viktigt att belysningen i sovrummet. Den måste göra en kontrollerad. I världen är det accepterat att göra grundläggande, extra (lampor runt i rummet) och individen (eller flera lampor canopy direkt över sängen). Det finns andra varianter. Mest populära - det är utomhusbelysning. Men detta alternativ är lämplig för stora rum. Bild hur det ser ut, kan hittas på online-forum.


Belysning i sovrummet bör vara justerbar och fashionabla trend idag är utomhusbelysningBelysning i sovrummet bör vara justerbar och fashionabla trend idag är utomhusbelysning

Om sovrummet inredningen kommer att hantera alla designer, bör du be honom att ge sitt arbete en katalog. På dem kan du bestämma vilka lösningar han använder det i termer av belysning.

I detta avseende finns det vissa outtalade regler:

 • I rummet med differentierad tak - en multi-level belysning;
 • grundläggande belysning engagerade i små lampor i den stora sovrummet;
 • Lyx ljuskrona - onödigt i det här fallet,
 • Kombinerat golv och tak belysning - det är möjligt.

Design vackra sovrum (video)


Och vi får inte glömma att gardinerna i sovrummet - en mycket viktig egenskap. Det är bäst att använda dem som traditionella gardiner, som kan täcka fönstret helt. Och därför, i sovrummet behöver bra belysning.

Vackra sovrum i lägenheten (foto)

3c52f1b24e4c1ba12ce4d254830d17914 USDFullständig-166a441c8d457615fe31e236ed16639b7710ec2fa8b9315516c54d4a91b42e66ce15-Modern-Minimalist sovrum Inredning-Design-Cover48134660e3b38a9619154bcc800b53b756df67170image

Leave a Comment

Your email address will not be published.

96 − = 88

Adblock
detector