Uppgifter om moderna hallar smala korridorer: 3 ombord design – nwhistorycourse.org

The Blog



Innan smala korridoren arrangemanget bör göra det en ritning på papper, med angivande av platserna för möbler arrangemangInnan smala korridoren arrangemanget bör göra det en ritning på papper, ange platsen för möbler layout smal korridor anses inte lämplig, så ändringen av lokaler rekommenderas strikt på inrådan av erfarna designers. Tack vare professionell hjälp möjligt att säkerställa att utformningen av den smala korridoren harmoniskt passa in i den omgivande inredningen och praktiska besatt.


Om modern smala korridoren: planering och delning

Många ägare tror att den sista etappen av vidarebosättning lägenheter kommer att utforma korridoren. Det var dock den första korridoren hälsar besökare, och i många avseenden det första intrycket gästerna beror på ytterligare uppfattningen av heminredning.

Moderna designers uppmanas att tänka noga utforma ett trångt utrymme, för att uppnå ett perfekt resultat:

 • Ta hand om att skapa den visuella effekten av expansionen av rymden;
 • Plocka upp de kompakta möbler som kommer att passa väl in i det inre;
 • hall design bör komplettera de utvalda stilistiska teman de andra rummen.

I en smal korridor alla möbler måste vara fast pressas mot väggen för maximal utrymmesbesparingI en smal korridor alla möbler måste vara fast pressas mot väggen för maximal utrymmesbesparing

Det är viktigt att det redan trånga utrymmet i korridoren var inte rörig, utan tvärtom, hade tillräcklig funktionalitet.

Ganska ofta, måste du ta hand om att kombinera den smala rum med lite utrymme korridoren.


Att dela in dem i checkpoint och entréområdet, är det rekommenderat att använda design tips:

 • Zon vid ingången kan vara dekorerad med kakel från en bricka, eftersom det förutom avgränsare och mycket praktisk användning saker;
 • För den andra zonen rekommenderas att använda ett laminat eller mattor;
 • För utformningen av väggarna i trånga utrymmen och visuell separation, är det bättre att använda kontrasterande tyg.

Den moderna utformningen av smala korridoren: efterbehandling regler

Genom att använda hjälp av professionella designers, är det möjligt att ta hand om skapandet av högkvalitativ design, som i framtiden kommer att vara stolta ägare av lägenheten.

När du gör en smala korridoren bör använda mer ljusa färger än mörkNär du gör en smala korridoren bör använda mer ljusa färger än mörk



För en lyckad registrering av smala korridorer, är det lämpligt att komma ihåg lämpliga metoder:

 1. Ange bakgrund. Det vinyl kan tyger som har god motståndskraft mot slitage, eller flytande tapeter. Det andra alternativet är lämplig för personer som föredrar att experimentera.
 2. Att golv och tak. Det är viktigt att deras färg skiljer sig från väggmålningar av några nyanser. Detta kommer att undvika uppkomsten av ett slutet utrymme.
 3. Valet av färg. Oavsett vilken typ av design smala rummet inte har gjorts, är det viktigt att kontrasterande nyanser för att vara här. På så sätt kan vi visuellt förstora rummet.
 4. Användningen av MDF eller PVC-paneler. Dessa material kännetecknas av hög hållfasthet, men nybörjare bör inte ägna sig åt byggnadsverk, det är i stället bättre att söka professionell hjälp.

I de smala korridorer är bättre att inte använda mörka tapeter eller mättad duk, eftersom det ofta finns inga fönster, och rummet satt bara artificiell belysning.

Den ursprungliga utformningen av den smala korridoren 2017: moderna idéer och foton

Erfarna designers uppmanas, när du gör en smal korridor, vara uppmärksamma på att utformningen av rummet, liksom valet av dekorativa element. När allt kommer omkring, tack vare den behöriga planering och inredning, kan vi se till att även den smala korridoren kommer att vara en bekväm del av huset.

Under 2017 kommer de mest framgångsrika visuell stil liknande hallar övervägas:

 • Återhållen hi-tech, varvid utrymmet används så mycket som möjligt funktionellt;
 • Minimalistisk känne kortfattad, korrekt och återhållsamhet;
 • Modern, vilket resulterar i ett konstverk.

Att smala korridoren passar perfekt inbyggd garderob, utrustad med stora speglar på skjutdörrarAtt smala korridoren passar perfekt inbyggd garderob, utrustad med stora speglar på skjutdörrar

I hallen smala formen är nödvändigt att använda det minsta antalet element i inredningen, och bör se till att det inte fanns några överflödiga detaljer.

Oavsett stil tema inte används, inte försumma råd av mästare för att öka den visuella utrymme.

Nedan är de framgångsrika designidéer i korridoren:


 1. Speglar. Dessa element är ett utmärkt jobb med rollen som extenders utrymme. Men, när de installeras, bör du använda ett rutmönster.
 2. Hyllor och skåp. Det är bättre att möblerna var en smal form med ett maximalt djup på 45 cm. Den ideala lösningen skulle vara Kammar produkter tillverkade i pastellfärger.
 3. Matta långsträckt form. Sådant material är lätt att rengöra, och tack vare den stora stickning, lyckas undvika ansamling av stora mängder skräp i produkten.
 4. Skapa kontrast. De mörka väggarna är perfekt i kombination med golvet med en ljus färg. Men att skapa en design av en smal korridor, bör du komma ihåg om huruvida de valda färgerna.
 5. Bakgrund. En av de mest framgångsrika designmöjligheter anses webben i horisontella ränder.

Design tips för registrering smala korridoren

Att smal korridor utrymme blev stolta ägare av lägenheten, kommer att få arbeta hårt. Försiktighet bör iakttas inte bara valet av möbler, men också till utformningen av den smala rummet.

Bör välja möbler sådan nyans som skulle skilja sig från färgen på väggarna i korridoren för att undvika monotoniBör välja möbler sådan nyans som skulle skilja sig från färgen på väggarna i korridoren för att undvika monotoni

Med utnyttjande av råd från professionella designers, kan vi framgångsrikt dekorera de smala korridorer:

 1. Endast multifunktionella möbler. Välkommen gångjärn design, liksom den hemliga lådan, med vars hjälp man kan ta hand om placeringen av nödvändiga uppgifter.
 2. Hörnen av rummet. Det finns tillräckligt med utrymme för att rymma skåp eller öppna hyllor som inte kommer att störa.
 3. Att bli av med innerdörrar. I stället för dörrar i köket eller vardagsrummet designers rekommenderas att använda bågen strukturen. Så det kommer att kunna utöka utrymmet.

Om vi ​​kombinerar hallen och vardagsrummet, kan du få ett tillräckligt stort rum. Detta sätt att planering är mycket populär, tack vare möjligheten att experimentera med den resulterande området. Emellertid kan föreningen inte göras om väggen mellan rummen är en bärare.


Regler för val: Modern lobby för trånga korridorer (video)

Det viktigaste kravet för utformningen av en smal korridor 2017 är att se till att den visuella effekten av expansionen av rymden. Detta kan åstadkommas, om inte försumma råd av professionella designers. Utmärkta resultat kommer att ge en harmonisk kombination av färger, väl valda inredning och överensstämmelse med den valda stilen tema.

Utformningen av den moderna smala korridoren (inredning foto)

25e5e49583f9d2cb0b07db365ca9ed5b96-4110-5123-364577d3d1550b381c2adbdf9771c79cebb780e7b82edc9647994d34825555af8f6c582efb927aab21920x1080resizeinterior63928311434804584

Leave a Comment

Your email address will not be published.

84 − 74 =

Adblock
detector