Universell metall trappa till andra våningen – nwhistorycourse.org

The BlogProducera metall trappor kan vara på egen hand, om rätt att göra beräkningarProducera metall trappor kan vara på egen hand, om det är korrekt gjort raschetyDachny hus med två eller tre våningar, har en vanlig företeelse. Det är bekvämt, och med närvaro av även en blygsam bit mark, kan du bygga ett hus med ett stort område. Ladder - en nödvändig del av en sådan egenskap. Metal stege på andra våningen är inte en besvärlig struktur: det är inte massiva och inte överbelasta skapar utrymme.


Metal stege på andra våningen med sina händer

Trappa av metall - universal elementet. Med det utrusta ceremoniella svart och reservdelar ingångar klättrar på golv. Självständigt göra en stege av en metall hårt nog - vi behöver rätt kompetens.

Att ha en liten svets erfarenhet, bör du välja en enkel version av designen. Beroende på vilken typ av stege beräknas önskad mängd material.

Designen är skyldig att uthärda en viss stress, så byggmaterial behöver köpa kvalitet.

Genom att göra stegen av metall, som krävs för att överväga dess konstruktion, som måste vara hållbar och tillförlitligGenom att göra stegen av metall, som krävs för att överväga dess konstruktion, som måste vara hållbar och tillförlitlig

De enklaste trappor kräver förvärv av:


 • Plåt. Med det kommer att ske steg.
 • Sill av metall. Han kommer att utföra en bärande.
 • Järn hörn.
 • Rör med stor storlek.

Att bygga en robust metallstegar är mycket allvarligt att arbetat ritningar. Beräknat de viktigaste parametrarna för projektet, välj en gemensam vision för framtiden av produkten.

För byggnads- stadier kanal kombinerad ram av metall och trä. På samma sätt är ledstänger görs.

På metalldelar är fästa på olika sätt. Du kan använda skruvar och muttrar, men så är inte den bästa effekten på metallramen. Det vore bättre att kombinera med svetsning. För att göra detta, kunskap om principerna för en mängd olika sömmar och säkerhet.

Sedan behöver du: • Gör ett stöd;
 • steget;
 • Fästa staketet;
 • Dekorativa dekorera den resulterande produkten.

Om du vill ha en helt metallram FÖRHYDA träd kommer att vara lämpligt för användning av trästaket. För dem kommer att behöva skydd i form av svampdödande och vattenavstötande impregnering.

Iron stege med händerna på andra våningen: Beräkningar

Anmärkningsvärt, om i beredningen av projektet omfattade trapporna specialist, men det kan lätt klara sig på egen hand.

För att kunna göra beräkningen av stegen, är det bättre att vända sig till specialisterFör att kunna göra beräkningen av stegen, är det bättre att vända sig till specialister

Det finns några allmänna krav för alla steg:

 1. För stege bredd i ett privat hem kommer att vara minst 900 mm, kommer det att bära någon dimensionell last.
 2. En trappa måste vara under konstant bias. Den mest optimala - 35-45 grader. Gentle varianter kan ha mindre än 20.
 3. För att underlätta för steg höjd bör vara 160-180 mm.
 4. Minsta djup steg för en 270 mm, är det säkraste alternativet för återvinning.
 5. Utför beräkningen belastning på scenen, är det nödvändigt att ta hänsyn till åtminstone - 200 kg / m ^, den laterala last - minst 100 kg / m ^.
 6. Från rack rack bör vara högst 150 mm utrymme i närvaro av små barn - 120 mm.

För att beräkna hela strukturen, är det nödvändigt att ta hänsyn till bredden på trappan och golvytan mellan två våningar. En trappa i längd ofta är betydligt högre än öppningslängden.

För att ta reda på djupet av stegen, marschen längden dividerat med antal steg. Djupet bör vara minst 270 mm.

Lutningsvinkeln kan vara olika. Det beror på rätt kombination av lutning av designen och hur den kommer att agera inom loppet av första våningen.

Yttre trappor till andra våningen av metall

planering innebär ofta närvaron av en extern trappa som leder till andra våningen. Detta bidrar till att spara utrymme inne i rummet och snabbt gå upp, utan att orsaka obehag för dem som är längst ner.


Metallen är ett utmärkt material för den yttre trappanMetallen är ett utmärkt material för den yttre trappan

Dessa stegar kan ha olika former:

 • Direkt dragkraft (upptar ett stort område);
 • roterande;
 • Spiral.

Välja som metallmaterial, bör man komma ihåg att järnkonstruktioner är tillförlitliga och länge. De kan motstå aggressiva påverkan av yttre faktorer, är inte rädd för eld.

Utanför trappan är en viktig del av hela lokalen. Varje del av det är bundet till vara i harmoni med stil med varje våning.

När du väljer en trä, är det värt att tänka om tillståndet i hans plånbok. Billig kartong från barrträd vara fuktbeständig och har förmåga att böja, men löshet av dess struktur kommer att vara en betydande nackdel. Med tillräckligt med pengar, bör du välja lövträ.


Svetsade trappan till andra våningen

Genom att tillverka metod kan särskilja en smidd och svetsade stegsystem. Tidigare svetsade stege placeras utanför hemmet, men nu, tack vare tekniken kan du med komfort och bekvämlighet för att placera dem i rummet.

För steg stegar svetsas med trä, natursten och andra material med en fin textur.

Många föredrar att använda svetsar, som kännetecknas av styrka och brandsäkerhetMånga föredrar att använda svetsar, som kännetecknas av styrka och brandsäkerhet

Stege, i vilket den svetsade ramen, kan göras med förväntningen att trimma stigledningar har också möjlighet att rensa trappor som har en lättare konstruktion.

Svetsade stege har sina fördelar:

 • Designen är hållbart och brandsäkra;
 • Hållbarheten av svetsade stegar högre än de som är gjorda av trä;
 • Ramen är inte rädd för att mekaniska skador, så det är tillåtet att ställa i början av verk på efterbehandling;
 • Trappa av metall med en smidd eller svetsad skena, ser nästan luft.

Välja Order svetsade stege, måste du se till att tillverkningen av robust innebar en svetsare som kommer att hålla processen att svetsa till den slutliga efterbehandling.

Prefabricerade trappan till andra våningen: järn och trä

Modular trappa tar inte mycket plats, medan värdarna har förmågan att klättra och ner när som helst. Landslaget i stegen är enkel att installera, så att du kan justera antalet enheter och ange design till alla rum.

Eleganta och originella komplement moderna interiörer med hjälp av en vacker lag trappor av metall och träEleganta och originella komplement moderna interiörer med hjälp av en vacker lag trappor av metall och trä

I prefabricerade trappor har ett antal fördelar:

 • De kan kombinera en mängd olika material;
 • De kännetecknas av flexibilitet, kan du ändra storlek;
 • De har ett brett utbud av tillbehör.

Om stegen är skild från väggen i frånvaro av ytterligare stödpunkter, bör välja för trappor och räcken. Detta är den mest moderna versionen av den modulära designen.

Patentet för tillverkning av prefabricerade trappor med metallram emot i de 70 år av 20-talet i Grekland. Ytterligare trappor började produceras i Italien, Polen och andra länder, och då de kom till vårt land.

Designteamet har möjlighet att justera höjden av stegen på egen hand.

Montering metall stege till andra våningen (video)

Om en behörig mästare har valts noga genomtänkt konstruktion och tillverkning av hög kvalitet och genomfördes i enlighet med reglerna, golv trappor länge och kommer att underhålla mer än ett dussin år av sina ägare. Trappor - är framför allt, bekvämlighet och skönhet inslag i huset, stiger till en ny nivå av komfort, i stället för en massiv och besvärlig struktur, skrämmande sina åsikter.

Detaljer: metall trappor till andra våningen (fotoexempel)

01412182412-1100024334614065365550b06a2c21d28e5c03587387bbba690f2e7bdd283e10fc9e3e254012e73a79334

Leave a Comment

Your email address will not be published.

3 + 2 =

Adblock
detector