Unieke gipsplaat 13 opties – nwhistorycourse.org

The BlogGipsplaten kan worden gemaakt praktische meubels en een prachtig decor elementenGipsplaten kan worden gemaakt praktische meubels en prachtige decoraties Application gipsplaten reparaties en het apparaat interieur ruimte voor een lange tijd is het op de eerste plaats in populariteit. Dit materiaal wordt niet alleen gebruikt voor het interieur en bestemmingsplannen apparaat interieur partities. Of GCR kan worden gedaan heel functioneel items, zoals meubels, dozen voor de communicatie, enz. Daarnaast, gips - een geweldige optie voor het maken van decoratieve unieke design elementen.


Wat kan worden gemaakt van gipsplaat: productvarianten

Gipsplaten - de meest eenvoudige en goedkoop materiaal, dat in staat is de inwendige transformeren onherkenbaar. Met zijn hulp, kunt u re-planning, zonering, functionele elementen en inrichting te maken.

Multilevel gipsplaten met verlichting kan niet alleen sieren de kamer, maar hebben ook een belangrijke invloed op de totale beleving van het interieur.

Het ontwerp van de FCL, zowel eenvoudige als zeer complex, verdeeld in twee soorten: decoratieve en functionele. Voor decoratieve producten worden gebouwd voor interieurdecoratie.

Het plafond is versierd met de hulp van gipsplaten, het ziet er goed in combinatie met schijnwerpersHet plafond is versierd met de hulp van gipsplaten, het ziet er goed in combinatie met schijnwerpers

Bijvoorbeeld:


 • Modulair schilderijen;
 • Vormige uitsparing wanden of andere wandelementen;
 • Alle soorten van decoraties voor de muren en plafonds;
 • kolommen;
 • bogen;
 • Multilevel plafonds krullend;
 • Muuropeningen;
 • Verhoogde open haard;
 • Frames panel.

Producten die de functionele last te dragen - is kroonlijsten, decoratie van de deur en raam hellingen, alle soorten meubels, muren en wanden en communicatie doos.

Functionele meubels van gipsplaat: species

Gipsplaten meubilair - een moderne oplossing voor elk interieur. Het belangrijkste voordeel is de toegankelijkheid, alsmede de mogelijkheid om elk ontwerp ideeën te implementeren.

Gipsplaten kan multi-functionele partitie scheiden van de keuken en de woonkamerGipsplaten kan multi-functionele partitie scheiden van de keuken en de woonkamerOpties voor de meubelontwerpen van gipsplaat:

 • Het bar;
 • rekken;
 • garderobe;
 • De wand van de woonkamer onder de TV;
 • shelf;
 • Mini wand;
 • Built-in de keuken;
 • kast;
 • tafel;
 • bed;
 • Sofa, etc.

De nadelen hiervan zijn de stationaire meubilair. Als er een verlangen om iets in het interieur te veranderen, kan een dergelijke meubels niet worden verplaatst van plaats tot plaats. Net gipsplaat nogal fragiel, en het is noodzakelijk om de berekening van een ontwerp te begrijpen.

Moderne ideeën van gipsplaten in de binneninrichting

De tijd staat niet stil - het gaat vooruit. En indien voor de gipsplaten voornamelijk werd gebruikt voor decoratie, - of beter gezegd, het nivelleren van muren en plafonds, maar nu gebruik maken van het vrij uitgebreid.

Als je weet hoe het juiste gebruik gipsplaat, is het mogelijk om een ​​kleine kamer van een gewone ontwerp creatieve multi-functionele ruimte te maken.

Als gevolg van de gipsplaten is het mogelijk om een ​​compacte kast te bouwenAls gevolg van de gipsplaten is het mogelijk om een ​​compacte kast te bouwen

Figured verdeling met nissen, bijvoorbeeld, kan niet alleen rekken dienen, maar ook een uitstekende resonator voor het onderscheiden van een kamer in twee kamers. Een bolvormige bloem met achtergrondverlichting plafond, glooiende op de muur heeft een niche met planken - ideaal voor, laten we zeggen, de kamer van een kind: een nachtlampje, planken en uniek decor. Mini muur voor de woonkamer onder de TV - het is niet alleen meubels, maar ook de aankleding van het interieur. Het is niet omvangrijk, kan het een minimum aan ruimte te nemen, en de verschijning kan elk zijn: alles in de handen van een meester.

Modern design ontwikkeling vaak schokkend om haar schoonheid en veelzijdigheid. Dus de gebruikelijke kast van de kamer, die spiegeldeuren heeft schuifdeuren en een semi-cirkelvormige vorm van de achterwand niet rommel en vice versa - om de ruimte visueel te vergroten. Een decoratieve wand met geïntegreerde aquarium - niet alleen zonering pier, maar de "TV" voor liefhebbers van wilde dieren.

Kolom of semi-kolonie van de kamer is in staat om niet alleen sieren het interieur, maar ook om items, zoals te verbergen:


 • kabels;
 • bedrading;
 • Waterleidingen, riolering, of verwarming;
 • Ventilatie gegolfd en andere voorzieningen.

Verhoogde open haard gemaakt van gipsplaat - stijlvolle en modieuze oplossing voor het interieur. Maar naast sieraden, kan het dienen, in bijvoorbeeld een schuilplaats voor belangrijke documenten of waardevolle spullen.

Tips meesters: gipsplaat met hun handen

Tegenwoordig hebben veel te doen thuis reparaties met het gebruik van GCR ontwerpt alleen, zonder beroep te doen op een ervaren installateur. In het beginstadium van de "liefde" met gipsplaten, klusjesman beter om wat advies van meer ervaren professionals volgen.

Planken gipsplaat hebben goede esthetische en prestatiekenmerkenPlanken gipsplaat hebben goede esthetische en prestatiekenmerken

namelijk:


 1. Leer beter kleine inwendige elementen met eenvoudige structuur, bijvoorbeeld - dozen, scheidingswanden, bogen portalen, hellingen enz
 2. Begin niet met het plafond: het is heel moeilijk voor de bouw van structuren die ervaring in het werken met het materiaal vereisen.
 3. Werken met grote structurele elementen, is het beter om een ​​assistent te hebben.
 4. Als u een groot stuk van gipsplaten te snijden, is het het beste om te oefenen op een klein snijden van het materiaal, niet om het vel per ongeluk beschadigen.
 5. Bevestigen van vellen van gipsplaten aan het frame moet voorzichtigheid worden betracht om niet "verdrinken" de schroef te diep en hebben het materiaal niet duwen.
 6. Snijden van platen, in afwezigheid van het mes om de GCR, is het mogelijk om een ​​gewoon mes of briefpapier produceren.
 7. De gevormde elementen, zoals een gat, is het beter te snijden of decoupeerzaag van een handzaag metal (die sterk bemoeilijkt het proces).
 8. Wanneer plating de muren hoeven niet te rusten tegen de vloer gipsplaat. Vervorming van de constructie tijdens de verzakking te voorkomen zou een kleine opening tussen de vloer en het blad verlaat.
 9. In ruimten met een hoge luchtvochtigheid (badkamer, keuken), gebruik dan een speciale waterafstotend materiaal, en met een verhoogd risico op brand (keuken) - vlamvertragend.

Als er tijdens het snijden van de gipsplaten materiaal beschadigd is (er zijn krassen), niet af te schrijven van het apparaat uit. Met deze geweldige handvat verdere afwerking.

Rassen van gipsplaat producten (video)

Moderne ideeën voor gipsplaat producten, veel (kan foto voorbeelden te zien in de galerie), en toe te voegen aan de indruk van de gescande zelfs uw verbeelding kan een werkelijk unieke meesterwerk te creëren.

Succesvolle transformaties!

Designmeubelen van gipsplaten (foto in het interieur)

1-222-264ddf5027676bd815c73c6e588a873861141920x1080resizeportfolio478699114356679943087c8f4d02b09a529b5b734714120ca18752825447original86389171s265130355027149972329

Leave a Comment

Your email address will not be published.

7 + 1 =

Adblock
detector