The Blog3D behang een positief effect op de psychische gesteldheid van een persoon, het creëren van een gunstige uitstraling in de kamer3D behang een positief effect op de psychische gesteldheid van een persoon, het creëren van een gunstige uitstraling in de kamer in de vorm van een decoratieve wandbekleding in moderne huizen gebruikelijk om wallpaper te gebruiken. Ze komen in verschillende vormen, variërend van de klassieke papieren en eindigend met een verscheidenheid van tijdige soorten, met inbegrip van aan populariteit wint mooie 3D wallpapers die elk huis versieren. Ze zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, en in aanvulling op dat niet wordt ondersteund brandbare stoffen.


Wat is 3D wallpapers

Deze wallpaper, waarvan het oppervlak wordt aangebracht op een bepaald type van digitaal beeld, met als gevolg lichte vervorming en creëert een gevoel van drie-dimensionale vaste stof. Toch kan men er zeker van dat het beeld op het behang niet vervagen onder invloed van tijd en zonlicht. Samen met deze voordelen is het vermeldenswaard dat de veiligheid voldoen aan de maatregelen 3D wallpaper. Ook dit soort behang is afwasbaar, dat wil zeggen, kun je ze niet agressieve wijze te wassen.

Behang met 3D-effect zijn verdeeld in een aantal vormen:

 1. standaard - zij worden hoofdzakelijk toegepast patronen geometrische vorm van abstractie.
 2. fluorescerende wallpaper gekenmerkt doordat in het donker zendt een zwak licht.
 3. enkele 3Doboi - een vooraf bepaalde afmeting afzonderlijke vellen in elk patroon. Zij kunnen worden toegepast als onderdeel van de decorlaag en een vorm van individuele ontwerpelementen.
 4. panoramisch. Uitgegeven in de vorm van gehele doek om reeds gemonteerd op de vereiste grootte. Dit helpt onnodige naden aan plakken terrein.
 5. LED-wallpaper. Uitgevonden niet zo lang geleden. Is een systeem van LED's die kunnen worden bediend door de afstandsbediening en veranderen derhalve het uiteindelijke beeld. Bij dit type 3d heeft zijn nadelen.

Fans van outdoor activiteiten zullen genieten van 3D behang natuurlijke personen in de vorm van bossen of andere terrein-Fans van outdoor activiteiten zullen genieten van 3D behang natuurlijke personen in de vorm van bossen of andere terrein-

De vraag is: Waar kan ik het behang te kopen? Het antwoord is eenvoudig: op dezelfde plaats en gewone, en kan besteld worden op de persoonlijke individuele schets. Veel moderne mensen geven hun voorkeur aan online winkelen, met name zoals aliekspress waar je veel nuttig zijn voor het huis en reparatie kunt vinden om uw eigen smaak, inclusief 3D-behang.


Unieke 3D-wallpapers in het interieur

Behang met 3D-effecten omhoog gaan voor de decoratie van alle lokalen. Ze zijn in staat om te leveren, bijvoorbeeld, saai of eentonig keuken badkamer compleet andere look, het creëren van een gezellige en romantische sfeer. Dat is de reden waarom de 3D-behang zijn populair bij de meeste mensen, en zoals door velen genoemd als een goed ontwerp beslissing.

Het gebruik van dit soort behang ontwerpen gevonden in:

 • slaapkamers;
 • kamers voor kinderen;
 • kantines;
 • kabinetten;
 • hal;
 • Badkamers.

Behang dat na het ontwaken belast met positieve emoties, goed geschikt voor de slaapkamerBehang dat na het ontwaken belast met positieve emoties, goed geschikt voor de slaapkamerDit alles is te wijten aan het feit dat met de hulp van enkele, panoramische en andere soorten behang, kunt u een bepaalde sfeer gewenst voor een bepaalde kamer te bereiken.

Spectaculaire fluorescerende behang met 3D-effect

Door de speciale samenstelling van TL-behang kan licht uitzenden in het donker, het creëren van een bijzondere sfeer in de kamer van de magie.

Er is bepaald dat, om dit effect te bereiken, moet je om de impact op het behang in de overdag ultraviolette stralen. Om deze reden, samen met het behang wordt geadviseerd om onmiddellijk te verwerven speciale BLB lamp.

Fluorescent behang met 3D-effect zijn perfect voor de ruimte van een kind. Door de aankoop van hen, je je kind van een stuk van een sprookje te gevenFluorescent behang met 3D-effect zijn perfect voor de ruimte van een kind. Door de aankoop van hen, je je kind van een stuk van een sprookje te geven

Fluorescent behang kan worden gebruikt in verschillende gebieden van het huis, te beginnen met een woon- en afwerking keuken. Een goede ontwerper zal natuurlijk behang met 3D-effect niet alleen de eigenaren van het huis, maar ook hun gasten. Specialisten geadviseerd om ze te gebruiken voor de reparatie slaapkamers en kinderkamers.

Wat is stereoscopische 3D wallpaper

Het stereoscopische hebben eigenschappen waardoor een speciaal effect wordt aanwezigheid gecreëerd. Deze 3D-wallpapers worden veel gebruikt in gebieden met kleine beelden. Met dergelijke wandbekleding is eenvoudig te realiseren vergroten van de visuele ruimte. En dit is niet de enige plus. Dit alles zal niet alleen de ruimte te transformeren, maar ook de nadruk leggen op de bijzondere smaak van de eigenaar van het appartement.

Als gevolg van het effect van de aanwezigheid van een gewone kamer kan veranderen in een onderzeeër bathyscaphe in de ruimte of de zomer jungle, en als we de enige stereoscopische 3D-behang toe te passen met een patroon, dan kunt u een magische deur te krijgen in een andere wereld, zelfs een eigen deur naar Narnia of parallelle wereld, als u de juiste afbeelding te selecteren. Of misschien zal het "out" om de relict meer zijn?

Fans van buitengewone interieur noodzakelijkerwijs van de blik stereoscopische 3D-behang, dat een ongelooflijke effect te creërenFans van buitengewone interieur noodzakelijkerwijs van de blik stereoscopische 3D-behang, dat een ongelooflijke effect te creëren


Dit type behang wordt op grote schaal gebruikt, niet alleen in woonwijken, maar zijn ook een hoogtepunt van het ontwerp van cafés, restaurants of lounges.

En geen wonder, want met dit element van het interieur onder de lawaaierige betonnen jungle kan in een keer op de zeebodem of in een dorpshuis, of zelfs in het kasteel van Dracula. De mogelijkheden worden alleen beperkt door de verbeelding van de klant.

Wallpaper abstractie voor wanden: een stijlvolle oplossing voor het interieur

Behang met 3D-effect kan een verscheidenheid van kleuren, thema's en vormen zijn. Een van de meest voorkomende en meest verkochte soort werd bekleed met abstracties. Deze wallpapers zijn te vinden in woongebieden, zoals gangen, woonkamers, en in de werkgebieden: receptie, directeur van het kantoor, enz.

Het kiezen van een 3D-abstract behang is noodzakelijk om deze aanpak al precies te weten wat zoekt.

Behang met een abstract patroon past goed in de klassieke interieur toevoegen van een beetje moderne erinBehang met een abstract patroon past goed in de klassieke interieur toevoegen van een beetje moderne erin

Het beste van alles, als je je handen klaar om te ontwerpen en plannen van het gehele interieur zaal van de toekomst wordt ontwikkeld op basis van wat voor soort abstractie, alle maten, kleuren en vormen zal. Meestal soortgelijk materiaal dicht slechts een wand of een deel ervan, zelden te vinden waar alle kamer behangen met behang, abstract 3D-effect.


Wallpaper abstractie van klassieke kleurencombinaties, die op de wanden van de kast is afgestemd op zakelijke communicatie, veroorzaken een man aan het werk stemming.

Hoe kan ik 3D behang toe te passen voor de muren in de woonkamer

Woonkamer - een van de belangrijkste kamers in het huis of appartement, het is hier dat de gastheren privechayut gasten hier de hele familie komt bij elkaar om uw films of gewoon socialiseren genieten. Woonkamer - dit is het hart van het huis en, natuurlijk, iedereen wil maken van dit deel van het huis werd gedaan in de best mogelijke manier, tot vreugde bewoners van appartementen en verrassende gasten.

Dat is de reden waarom meer en meer voor in de woonkamer muren zijn gekozen behang met 3D-effect.

De woonkamer is een ontspannende plek, zodat de volumetrische 3D behang met een beeld van de natuur zal helpen om zo veel mogelijk te ontspannenDe woonkamer is een ontspannende plek, zodat de volumetrische 3D behang met een beeld van de natuur zal helpen om zo veel mogelijk te ontspannen

Daarbij kleuren beeldgrootte type bekleding wordt gekozen op basis van de wensen van de gastheer. Dit kunnen beelden, die bloemen, bos, elke geometrische of abstracte patronen af ​​te beelden, en kan voor een volledig beeld zal panoramisch beeld worden geselecteerd. 3D wallpaper gebruikt in het interieur niet alleen wonen, maar ook de slaapkamers en kinderkamers.

Wallpapers voor kinderen 3D - driedimensionale tekeningen

Wat klein meisje wil niet om een ​​prinses te worden? En een jongen weigert om een ​​eigen circuit? Dit alles kan creëren in de babykamer en de beste assistent in deze moeilijke taak zal 3D behang zijn.

En toch, om niet te verdwalen in al deze enorme selectie, moet je een paar functies te weten:

 1. Kies kleuren wandbekleding over welke kamer gebied driedimensionaal beeld zal zijn. In de slaap zone is het aanvaardbaar om pastelkleuren, de wijze gebruiken als het is zwart-wit. Heldere kleuren kunnen worden gebruikt in de zogenaamde plaatsen van jongen activiteiten, bijvoorbeeld in de speeltuin.
 2. De keuze moet worden gemaakt op basis van leeftijd en geslacht kenmerken van het kind. Wat goed is voor een jongen van drie jaar is, heeft het meisje van vijf jaar of dezelfde jongen niet te benaderen, maar in de leeftijd van 10-11 jaar.
 3. Denk aan de belangen van het kind. Als uw zoon of dochter geïnteresseerd zijn in de wereld van het boek is, is het niet nodig om te kiezen voor hen 3D behang met muziek of sport-thema.

Een grote gift voor een kind zal 3D behang met zijn favoriete stripfiguren zijnEen grote gift voor een kind zal 3D behang met zijn favoriete stripfiguren zijn

Om een ​​complete sfeer in de kinderkamer te maken, kunt u gebruik maken van de 3D-beelden zijn niet alleen aan de muren, maar ook op het plafond en de vloer.

Vloeren 3D - 3D wallpaper: compatibiliteit

Deze vloeren zullen helpen om een ​​holistische kamer ontwerp te maken, geen probleem draaien gewone kamer in een open ruimte, een exotische jungle of in iets heel fantasie, alles hangt af van de belangen en wensen, evenals uw eigen verbeelding van de mens.

3D verdiepingen hebben een aantal eigenschappen die zullen worden in het voordeel van een eigenaar:

 • Evenals behang met 3D dekken deze vloeren zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen;
 • Wanneer hieronder juist gekozen zal helpen om visueel te vergroten de ruimte;
 • Vanwege het feit dat een dergelijke vloer naadloze, is er geen ophoping van vuil en stof, het is makkelijker schoon te maken;
 • Bestand tegen mechanische beschadiging en agressieve reinigingsmiddelen.

Maak een ongewone kamer zal helpen 3D-behang in combinatie met de gietvloer 3DMaak een ongewone kamer zal helpen 3D-behang in combinatie met de gietvloer 3D

Ook de vloer in combinatie met een goed vastgeplakt behang met 3D-effect creëert een bijzondere sfeer van comfort, magie en romantiek.

Hoe te lijmen wallpaper 3D: Aanbevelingen

3D behanglijm is niet alleen een kwestie van dure, niet alleen op het gebied van financiën, maar ook energie, zoveel om hulp te vragen in deze zaak aan de deskundigen, maar er zijn waaghalzen die alles op hun eigen doen. In dit geval, moet u weten hoe aan de muur of een muur goed voor te bereiden, afhankelijk van hoe het een 3D-beeld zal worden gebruikt in het interieur. Het moeilijkste om behang te hangen met 3D-effect, wanneer het nodig is om te plakken in de kamer, en niet alleen een deel. In dit geval moet het werk worden behandeld met minstens 3-4 personen.

Allereerst moet je helemaal schoon te maken het oppervlak van de muren van de oude coating resten.

3D-lijm behang in de woonkamer is zeer belangrijk en modieus, omdat de tekening correct geplaatst is in staat om elke ruimte ten goede, waardoor het uniek3D-lijm behang in de woonkamer is zeer belangrijk en modieus, omdat de tekening correct geplaatst is in staat om elke ruimte ten goede, waardoor het uniek

Dan gaan we verder met het proces van het lijmen. Het moet gezegd worden dat voor 3D behang gebruiken speciale lijm voor stijve elementen. Werken met zichzelf behang met 3D-effect is niet veel anders dan het werken met conventionele behang, is er ook het beste uit te gaan van de top, glad blad roller en vergeet niet dat alle deuren en ramen gesloten, omdat het ontwerp - de vijand van de reparatie. En omdat dit soort behang is erg kwetsbaar, alles wat je hoeft te doen met precisie en nauwkeurigheid een juwelier.

3D achtergrond voor flats (video)

Het kiezen van een of andere Wallpaper moeten vertrouwen op hun eigen wensen en gevoel voor stijl, maar dit moet worden onderhandeld op voorhand aan degenen die nog steeds in een afgewerkte kamer verblijven.

3D-wallpapers in het interieur (foto)

100oboirukomar8-510meriani 2012-02-1311-12-35547779857 244534-Svetik 328859wwwGde-Foncom 850962283 1426408244-61309-31122 1402261150-oboi-1920h1080-est-ideya-Uyutnaya-spalnya-1 145546848314137400981 blackoboi2 Dizayn-spalni

Leave a Comment

Your email address will not be published.

79 − = 71