Uitlijning wanden onder het behang met je eigen handen: 5 basisregels en Video – nwhistorycourse.org

The BlogZonder gladde wanden kwaliteit reparatie niet mogelijk is, in principe,Zonder een soepele hoge kwaliteit reparatie muren onmogelijk printsipeNerovnye muren - hoe vaak u deze zin uit de lippen van degenen die betrokken zijn bij reparatie kan horen. En hoe je soms wilt maken in uw huis een unieke comfort en stijl dat het oog zal bevallen en word de afgunst van anderen.


Elke afwerking en decoratief materiaal moeten blijven op een vlakke ondergrond. Nadat alle muren in het appartement bezet door niet alleen de groter gebied, ze zijn altijd in het zicht van anderen! Beter niet om dit soort onregelmatigheden te negeren, en om te gaan met hen alles wat ze kunnen.

De lijn de muren onder het behang: twee manieren

Kleine defecten en onregelmatigheden van de wanden kan worden verborgen door behang met een patroon. Dan zijn deze kleine en subtiele "vlekken" bouwers zullen niet zichtbaar zijn voor iedereen. Maar hier als het appartement heeft een muur ongelijk, de golven en de kromming, de ongebruikelijke behang er zal niet genoeg zijn.

De wand gelijk zijn meestal bekende materialen - gipsplaten en gips.

Gipsplaten, voor het moment, voor zware artillerie oppervlakken waarvan de ruwheid die varieert van 5 cm of meer. Na het maken van gladde wand met behulp van gipsplaten en pokleit behang op hen, zal het resultaat niet lang te wachten. Muren, in lijn met deze technologie, kijk over gelijkmatig en soepel. Gewoon iets en bereid gastheren. Een taak is eenvoudig: gipsplaat plaat moeten worden bevestigd aan de frameprofielen metaal.

Met de hulp van gipsplaten kan perfect rechte muren te krijgen, maar een bruikbare ruimte van de kamer wordt verminderdMet de hulp van gipsplaten kan perfect rechte muren te krijgen, maar een bruikbare ruimte van de kamer wordt verminderd


Natuurlijk kan men de voordelen van deze methode niet negeren:

 1. Bij het uitlijnen van de muren op een zodanige wijze voordat het werk niet nodig is om het oppervlak van vuil of oud behang te reinigen.
 2. Daarnaast is voor de gipsplaten kan altijd verbergen communicatie of materialen om warmte- en geluidsisolatie te installeren.

Van de minnen gipsplaat kan worden dat de uitlijning van de wanden van dit materiaal ruimte van een appartement iets minder kunnen zijn.

De pleister is iets ingewikkelder. De werkwijze zelf worden genoemd complex en arbeidsintensief, dus ook voor aanvang van het gehele oppervlak moet worden ontdaan van vuil en stof, bedekken de wanden met primer en pas daarna het hanteren van het belangrijkste - lijn de muren. De voordelen van deze werkwijze kan worden opgemerkt dat de pleister niet "eet" van het appartement als de vorige materiaal.Maar de negatieve kant van de pleister beschikbaar:

 • Lange kookoppervlak het sproeimengsel;
 • Tijdrovend proces voor het lijmen;
 • Op het werk en aan het einde daarvan in het appartement blijft een grote hoeveelheid stof en vuil dat gewoon niet tijd te besparen.

De keuze is altijd blijft bij de eigenaar, gebruikt de gipsplaat of gips indien de wand curves. Maar het belangrijkste is slechts één ding - dit is een positief resultaat en de duur van gebruik!

Materialen voor het egaliseren wanden onder het behang

Voordat u het proces van het langs de muren te beginnen, moet je alles wat nodig is voor dit werk voor te bereiden. Voordat u begint met de nodige werkruimte te bereiden, op de kleding, die niet bang om vies te zijn.

Nu, wat kan nuttig zijn om de muur glad met je handen? Na bij de hand alle noodzakelijke, een persoon om gemakkelijk alles te doen correct en accuraat.

De keuze van de materialen en gereedschappen is afhankelijk van hoe muren nivelleringDe keuze van de materialen en gereedschappen is afhankelijk van hoe muren nivellering

Wanneer het proces van aanpassing van de muren nodig:

 • Droge mortel;
 • Dikke gipsplaat;
 • Bouw spatels van verschillende grootte;
 • Roller en borstel;
 • Een tool voor het oppervlakte egalisatie - de regel;
 • Materiaal voor oppervlakte reiniging.

Dit is het noodzakelijke minimum, die altijd handig om niet alleen de uitlijning van de muren alleen, maar ook het uitvoeren van andere bouwwerken beheersen.


Hoe de muur onder het behang en technologische opties af te stemmen

Kennis te maken met wat doorgaans gelijk de muur, is het tijd om aan de slag voor het bedrijfsleven. Natuurlijk, de uitlijning van elke variant heeft zijn eigen technologie en is het sterk aanbevolen om te voldoen.

Dub muur gipsplaat

 1. Om te beginnen, moet u de grootte van de muren en hoeveel gipsplaten die nodig zijn voor de job te bepalen.
 2. Het verwerven van alle benodigde materiaal en met aan de andere instrumenten die nodig zijn om aan de slag met schroeven schroeven in de muur, terugtrekkende 3-4 cm van de muren en het plafond.
 3. Naast de zelftappende schroeven nodig om een ​​draad te binden, te trekken.
 4. Door dit te doen hetzelfde in alle hoeken, draai de contouren van de toekomst van het vel van de gipsplaat.
 5. Nu kunnen zelftappende schroeven aan de rails worden bevestigd. Verder is in de gids in de vloer en het plafond gemonteerd, worden in de rack rails op een afstand van 40-50 cm.

Vergeet niet dat de gidsen moeten rasp om de hoogte van de kamer.

Het is uiterst belangrijk om een ​​correcte berekening van de benodigde hoeveelheid van gipsplatenHet is uiterst belangrijk om een ​​correcte berekening van de benodigde hoeveelheid van gipsplaten

Stollen van het resulterende gestel loopt door. gipskartonplaten moeten worden bevestigd aan elk rek.

Gipsplaten installeren van dergelijke technologie wand dat na twee lagen gips en een grondlaag veilig verf of behanglijm over mooie, zal het gelijkmatig en glad.


Technologie nivellering gipswanden

 1. Voordat u het proces begint, moet de muren in orde te brengen, dat is om ze schoon te maken tegen vuil. Geprimed oppervlak schoon.
 2. Dit werk wordt uitgevoerd om sterk pour mortel. Willen een perfect gladde muur te krijgen, kan niet zonder de knipperende lijnen te installeren.
 3. Deze reechki aangebracht aan weerszijden van de wanden.
 4. Verder wordt volgens de technologie van deze uitvoeringsvorm, verdund cementmengsel en veroorzaken de grote lijnen constructie spatel tussen Beacon reechkami.

Onmiddellijk voordat de pleister moet de wand te bereiden, te weten: reinigen van vuil en vacht primerOnmiddellijk voordat de pleister moet de wand te bereiden, te weten: reinigen van vuil en vacht primer

Speciale constructie object - de regel noodzakelijk gladde wand, die was bedekt met cementmengsel. Het moet, totdat de muur is glad en vlak, in overeenstemming met de installatie van de knipperende lijnen.

Wat behang verhullen onregelmatigheden wand

Een oneffen oppervlak en de muur gebreken kunnen worden gecorrigeerd met behulp van behang. Als u een reparatie te beginnen, biedt onderdak aan een klein budget, dan is de gemakkelijkste optie voor het egaliseren muren zal zijn dubbellaags wallpapers. Deze wallpapers zijn een aantal veel voorkomende dichter en vaak reliëf. Bovendien, met deze wallpaper is het erg handig om te werken, als het materiaal ze zijn strak en zijn niet duur. De kosten van de ene rol is ongeveer 150-200 roebel.

Volgende in de categorie van behang, waarmee je fouten en onregelmatigheden van de muren te verbergen zijn vinyl behang. Deze wallpapers zijn niet alleen compact en comfortabel, hun belangrijkste voordeel is de hoge sterkte!

Vinyl behang zijn van verschillende aard:

 • Schuimen met niet geringe dikte, waardoor perfect verhullen onregelmatigheden van de wanden van het zicht;
 • Hot stamping - zoals behang uitzondering plaat hebben het voordeel, mechanische sterkte, waarmee gemakkelijk schoon wallpapers;
 • Wasbaar helaas dergelijke vinylbehang wordt niet aanbevolen om de gebreken van de wand maskeren, zoals vanwege de glanzende oppervlakteonregelmatigheden van de wanden nog meer opvallen.

In de prijscategorie Vinyl behang maken plaats voor een eenvoudige twee-laags, en hun waarde te bereiken op het niveau van 750 roebel.

Liquid behang zal een echte redder in nood worden wanneer u een snelle uitlijning van de muren moeten met een minimum budgetLiquid behang zal een echte redder in nood worden wanneer u een snelle uitlijning van de muren moeten met een minimum budget

Vliesbehang is ook een goede optie om alle hobbels op het oppervlak van de wand te verbergen. Dichte vezels en reliëftextuur goed omgaan met deze taak. Prijs per rol behang is - 800 roebel.

En de laatste versie van behang voor de muren en het egaliseren zijn vloeibaar behang.

Vloeibare behang, vanwege zijn samenstelling vult kleine scheurtjes en beschadigde oppervlakken, verstopt alle ongewenste fouten als "uitstekend".

Maar met diepe onregelmatigheden en grotere kromming kunnen ze niet omgaan. Aangezien de kosten van deze wallpapers nemen een eerbare 4 plaats als onderdeel van de kosten van vloeibare behang varieert van 900 roebel en hoger.

Hoe de muur af te stemmen in het kader van het behang (video)

Egaliseren van oneffen muren in het appartement met zijn handen kan de kracht niet alleen experts in hun vakgebied, maar ook degenen die net beginnen om te gaan met dit soort dingen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

68 − 62 =

Adblock
detector