Två rum i samma rum: möblerna i hallen, köket – nwhistorycourse.org

The BlogMöblerna i hallen, bör köket vara så funktionell och hög kvalitetMöblerna i hallen, bör köket vara så funktionell och kachestvennoyV sådan planering i kombination hall med kök, det finns inget överraskande och otänkbart, eftersom det för en lång tid och framgångsrikt kombinera andra rum som kök och vardagsrum. I byarna, är det fortfarande praktiseras av närvaron av "sommaren köket", som ligger på terrassen, så varför inte flytta så intressant layout av lägenheten?


Kitchen entrén: alla i ett rum

Naturligtvis låg i de olika lägenheterna varierar kraftigt. Experter kommer att bidra till att utveckla ett säkert sätt att kombinera rum - om det är fel att överföra kommunikation, kan konsekvenserna bli katastrofala. Om du behandlar köket endast som platsen för matlagning, är köket tillsammans med hall, särskilt i en-rumslägenhet ett utmärkt alternativ. I processen för saneringen av en sådan toalett kan vara i mitten av ett stort rum. Tyvärr kommer kommunikationen måste uthärda.

Köks hall drar sin originalitet och förmåga att vara kreativ i sitt arrangemangKöks hall drar sin originalitet och förmåga att vara kreativ i sitt arrangemang

I vilka fall är det nödvändigt att ägna sig åt sådan registrering:

 • Om köket är liten, och en stor hall, eller vice versa;
 • Om du vill komma i slutet en studio;
 • För att fylla alla delar av lägenheten med naturligt ljus.

Naturligtvis korridorerna passerar i köket, har en mycket allvarlig nackdel, vilket kommer att framgå i regnperioden - lera. Och om det är nödvändigt i köket? Det är därför en sådan plan kräver noggrann eftertanke lagringssystem. Dessutom är inte bara kläder och skor, men också alla objekt som finns i köket.


Vad krävs för att bli en hall kök

Dessutom är en sådan metod att det är mycket lämplig för små, om inte små kök. Sådan interiören gör lägenheten riktigt multifunktionella.

Och för att rättfärdiga sitt syfte, designers rekommenderar flera steg:

 • Ingången till lägenheten är bättre utrustade med barer som tar bort smuts och sätta mattor som absorberar fukt bra,
 • Lägga den mobila partitionen på glidmekanismer såsom skärmen eller för att åtskilja området kök;
 • Uteslut mattor eller mattor med lugg;
 • Varma golv färdiga med linoleum kommer inte vara så svårt att bli smutsig, och ändå är extremt lätt att ta hand om;
 • Bänkskiva och hällen ska gå djupare in i hallen.

Casual kläder och skor i hallen, bör köket hållas i slutna skåpCasual kläder och skor i hallen, bör köket hållas i slutna skåpVar inte rädd för att använda utrymmet - inbyggda skåp rymmer alla utrustade utrymme från golv till tak.

Använd väggen som lagringsutrymme - mycket praktiskt. Till exempel hänga kläder, halsdukar eller även cyklar. Dela köket och hallen, kan du använda möbler. I huset, där det finns lite utrymme, se till att använda vinklar. Kan komma till en vagn eller en bekväm bankett, ersätta konventionella vinkel möbler som var mer arbetsutrymme och lagringsutrymme.

Vad kan vara i köket i korridoren: korsar gränsen

För det kombinerade utrymmet är mycket viktigt korrekt placering av möbler.

Det kan vara:

 • L-formad;
 • Med ö i mitten;
 • U-form.

Planlagd loppet av två kombinerade rum kommer att hjälpa en liten partitionPlanlagd loppet av två kombinerade rum kommer att hjälpa en liten partition

I det första fallet kan ett utmärkt tillfälle för visuell zonindelning utrymme, förutom i den resulterande hörnet få bra middagsbordet, eftersom detta hörn gjorde ett bra nisch. Island i mitten kan också vara mycket fördelaktigt alternativ, men glöm inte att denna design är mycket tyngre visuella intrycket av utrymme, så om ett litet rum, är ön bäst undvikas.

U-formad design är mycket bekvämt. Till exempel är det möjligt att separera rummet och utgång via baren, arbetsytan eller bara ett bord med blommor.

Om möjligt är det bättre att flytta matbordet i vardagsrummet, lämnar korridorerna, kök kompakt. Porslinsplattor som golvbeläggningen kommer att vara mycket på sin plats - det är lätt att ta hand om, det är ganska svårt att skruva upp. Han har ingen rädsla för smuts, vatten, och har en ökad hållbarhet.

Köket i hallen i en studio

Efter ombyggnaden kommer att bilda en enda plats: studio utan väggar. Dagsljus och utrymme kommer att titta på rummet ett helt nytt sätt.


Men för att bli en visuellt enhetlig hela lägenheten, bör du använda en del av designbeslut:

 • Det bör undvika skarpa kontraster, till exempel rött och grönt;
 • Lägg till en del av inredningen, som kommer att länka till varandra hela konstruktionen;
 • För att göra dynamo plattor bör lägga absolut smidigt sätt;
 • Kök och hall ska se ut, samma eller framgångsrikt kombineras.

När du kombinerar köket från hallen är bättre att använda material som lätt kan tvättas och rengörasNär du kombinerar köket från hallen är bättre att använda material som lätt kan tvättas och rengöras

Utförs i en mörk stil i köket kommer att vara längre ser fräsch och intressant - behöver inte undvika dessa färger. Det enda som är värt att överväga att mörkt rum kräver en massiv möbler. Vad kan kombinera sådana olika lokaler med flit? Först av allt, denna ökning i rymden. Även om köket bara för att laga nödvändiga jobb till värd eller värdinna kan känna sig bekväma, inte klämma mellan möbler.

Problemet är att överföringen av köket till hallen måste köras på de olika instanser - genom överföring av kommunikations behöver tillstånd. Utförandet av arbetena är bättre att vända sig till specialister som kommer att göra allt så snabbt som möjligt och plocka upp det bästa projektet.

Det är att överge den massiva ljuskällor såsom tunga och långa ljuskrona. Det kommer att bli den perfekta ersättaren LED strip. Du kan montera lampan i taket, hänga på väggen snygga lampor: kombinera kök och hall för att lägga till naturligt ljus i alla rum, så att överbelasta inre ljuskällan är inte nödvändigt.


Om köket är utrustat med en gasspis, då är det också nödvändigt att tillåta överföringen. Om utrymmet tillåter erhållits plattan bäst kvar på plats, närma sig korridoren de andra delarna av köksinredning. Kök, även kombinerade - en plats som bebos av dussintals olika lukter. Detta innebär att de säkert kommer att absorberas i kläderna. Och för att undvika denna effekt är oerhört svårt, men om ägarna av en genomtänkt ventilationssystemet när reparationer utförs. I köket kan korridoren utan kåpor inte, eller kläder kommer att lukta permanent.

Bekväma möbler i entrén kök (video)

Var inte rädd för att använda olika tekniker för att skapa ett kök med en övergång i korridoren. I en stor och öppen plats, till och med andas lättare, bekvämare att ta emot gäster, och kommer inte att ha en känsla av att krossa väggarna. Lycka till i utförandet av hans idéer!

Utformningen av kök och hall i samma rum (inredning foto)

453d51bcce4a3a26806a5cb4fa6910b611461425-14161920x1080resizeinterior539513306042531920x1080resizeinterior122661213593963361920x1080resizeinterior1586645136879922611393651187766411097605-prihozhaya-holl-foto-dizayn

Leave a Comment

Your email address will not be published.

43 − = 38

Adblock
detector