Turquoise sovrum – dekoration av alla hem och 6 färgnyanser – nwhistorycourse.org

The BlogI år är särskilt populär i det inre, inredda i turkosa färgerI år är särskilt populär i det inre, inredda i turkos turkos lockar många människor. Han är en symbol för renhet, fred och avkoppling. Det var hans folk minns att i ett kvavt och dammiga staden, eftersom den representerar svalka och färskhet havsvatten. Därför är det helt naturligt att turkosa nyanser fick nyligen enorma popularitet i processen för efterbehandling interiören sova. Turquoise sovrummet kan inte bara slappna av och njuta, men också att fokusera på tuning i skick.


Sovrum i turkos - en ny trend i modern interiör

Borta är de dagar av dim och bleka nyanser, de ersätts med rena och fräscha färger. Enligt Masters, för att sprida läror Feng Shui färg turkos, eftersom ingen annan, lämplig för dekoration interiör sovrum. Detta beror på det faktum att turkos har en positiv effekt på en persons känslomässiga tillstånd, fyller den med positiv och inspirerar kreativa idéer.

Var uppmärksam! Turquoise kan också användas i sovrum vuxna och i det inre för barnen.

Turkos sten uppskattad sedan urminnes tider och vördad av människor. Det är verkligen begåvad med fantastiska krafter. Man trodde att han kunde bota en person från dödliga sjukdomar. Dessutom har denna sten som en talisman väljer en flicka, i hopp om att hitta kärleken.

Turkos färg ser bra ut i sovrummet, gjort i stil med ProvenceTurkos färg ser bra ut i sovrummet, gjort i stil med Provence

Alla turkosa nyanser ger interiören ett sovrum förfining och elegans.


Men precis som alla andra sten, det har sina egna nyanser som bör övervägas:

  • Om du ändrar ljusfärg turkos kan ändra nyans av alla erkännande. Därför, om rummet blir solljuset sällan behöver för att välja en ljus turkos toner;
  • I små rum Pale Turquoise toner kommer att se mer organiskt än mörkret;
  • Ljusa färger visuellt gör rummet rymligare och lätt mättad med luft;
  • Turquoise inte används för att skapa en stil monokrom;
  • Ljusa nyanser av turkos perfekt harmonierar med varma toner och mörkt - kyla;
  • Du bör inte kombinera ett stort antal ljusa färger med turkosa toner annars utformningen av sovrummet kan få alltför färgstarka och "gnisslande".

Fördelen med turkos är att det är perfekt för dekoration av invändig, både klassisk och samtida.

Sovrum i en turkos färg - harmoni och nåd

Turquoise sovrum allt hitta sina fans. Skapad av inredare, fylld med uppfriskande färger och matchande accessoarer, vilket ger rummet en färgrikt, djärvt, spännande, men det är ingalunda vulgärt utseende.Turkos i kombination med vitt kan visuellt förstora utrymmetTurkos i kombination med vitt kan visuellt förstora utrymmet

Alla de ljusa nyanser av turkos hjälper till att visuellt förstora utrymmet och göra den mer rymlig och ger diskreta, ljus och luftig. Brown, tvärtom gör rummet lite mindre än det är.

Sovrum som inte kan skryta med stora, avsedd användning i skapandet av en interiör ljusa nyanser av turkos. Men enligt vissa människor, kan de ljusare nyanser ge ett rum en enkel look. Så de måla väggarna i hans lilla lite utrymme i en extremt mörk turkos nyanser, vilket gör det samtidigt visuellt mindre. Och det är det vanligaste misstaget när du skapar ett sovrum inredning i turkosa färger.

Om du vill fylla ditt rum "utomlands vidsträckta" och göra nödvändiga volymer, men utan att göra sitt framträdande i den vanliga och enkla att använda objekt och tillbehör till saftiga färger dekor.

Det kan vara ottomanerna rika mörka turkos kuddar broderade med lurex tråd, blommönster, plädar i vitt och blått och chokladtoner, nyanser av grått, blått eller brunt.

Sovrum design i turkos och bruna färger

Låt oss börja med det faktum att sovrummet där det finns bruna och turkosa färger anses vara den övre delen av elegans och chic. Detta rum är perfekt för supportrar av evig klassicism, men samtidigt, att vilja göra det ljusare och mer spektakulär. Det är användningen av olika nyanser av choklad, gör rummet en noggrann och seriös, och färgen på turkos, däremot ger till det inre ljusstyrka och galenskap samtidigt. Han verkade vara skriker att turkos rum i bruna toner, som skapats för den formidabla och cantankerous man som i sitt hjärta, vill fortsätta att vara ett litet barn, och "lite stygg."

Sovrum, avrättades i olika nyanser av turkos och brunt, ser original och elegantSovrum, avrättades i olika nyanser av turkos och brunt, ser original och elegant

Om du vill skapa ett sovrum i brunt och turkos färg, då:

  1. Väggarna av tapeter i olika nyanser av brunt;
  2. Kön: installation av laminat gjort turkiskt kaffe färg;
  3. Tak: Spänning PVC-film färg mjölkchoklad.

Till detta rum inte verkar dyster och mörk, turkos späda ut det, vilket ger den nödvändiga fräschör och smak. För att göra detta, använd tillbehör: hängande ljuskrona, gardiner, överkast och kuddar säng ljus turkos.


Lägg lite brand: turkos sovrum design med apelsinsmak

Med tanke på att turkos färg representerar kall och lugn, kommer Orange ge den nödvändiga värme och komfort. Turquoise sovrum med ljust orange tillbehör kommer att se snygg och ovanliga, laddning, i hennes person positiv. Till exempel väggarna med möbler i en mörk turkos färg och gardiner, kudde eller filt, kommer att vara orange detaljer.

Havsytan i det inre av ett sovrum

Ofta är en av väggarna i sovrummet ett syfte att ge det en likhet till havsytan. Aqua främjar lugnande, det orsakar en känsla av sorglöshet och barnslighet, gjutning en atmosfär av trevliga tankar om resten.

Turquoise väcker minnen av sommarlovetTurquoise väcker minnen av sommarlovet

Pale Turquoise sovrum kompletteras med vita fönster, dörrar, hyllor, golvlister, samt olika tillbehör: gardiner av tyll eller slöja av ljus och viktlös organza.


Sovrum i svart och turkosa färger - toppen av elegans och nåd

Svart och turkos rum är sällsynta, eftersom endast ett fåtal människor har möjlighet att ge rummet en ståtlig utseende.

I öster, är den svarta färgen en symbol för perfektion och adel, symboliserar den godhet och välgörenhet. Emellertid, i höga doser, särskilt i sovrummet, är den kapabel att störta in i en depression. Därför är alla nyanser av svart införes i det inre, i små portioner, homeopatiska, späddes med sina ljusa färger.

Turkosa väggar i sovrummet kompletterar de svarta draperier eller gardinerTurkosa väggar i sovrummet kompletterar de svarta draperier eller gardiner

I svart-turkos tandem måste vara närvarande även neutral färg. Det kan vara grå, beige eller vitt.

Vita väggar, svarta golv och möbler i en turkos färg, du ser, är du sannolikt att möta en sådan konstruktion i varje hus.

Turquoise sovrum inredning (video)

Alla nyanser av turkos förbättra humöret och lugn, de är en symbol för positiva och goda känslor. Så ofta kan de ses i barnens rum eller badrummet. Ett vardagsrum inrett i grått och turkos är höjden av perfektion. Om du är ett fan av denna färg, oroa dig inte, din lägenhet kommer inte bara att förlora glans tvärtom kommer att förfinas och graciös.

Försök att lyckas!

Sovrum design i turkos färg (foto interiörer)

1920x1080resizeinterior439113293181911920x1080resizeinterior215765313804186411920x1080resizeinterior315023413938405531920x1080resizeinterior271772913878349611920x1080resizeinterior352614813998972821920x1080resizeinterior425865314109371371920x1080resizeinterior6637666143798533691541f253f67e5dfc696d1d4a0e4af4afd2c0eb2-1200x80018431381945409253

Leave a Comment

Your email address will not be published.

34 + = 36

Adblock
detector