Tulle Sovrum: 5 tips för att utforma fönster – nwhistorycourse.org

The BlogTulle - föremål för dekoration som ger ömhet rum intimitet, delikatessTulle - föremål för dekoration som ger utrymme ömhet, intimitet, delikatnostiTyul- detta är precis vad du behöver i sovrummet. Tät tyll hide vad som händer i rummet från nyfikna ögon och tunt tyg något stänga färgerna och visuellt göra utrymmet mer.


Tyll i sovrummet, hur man väljer klokt

En mängd olika alternativ ibland chockerande, eftersom det är vettigt att ge några tips om att välja tyll. Anmärkningsvärt, om säljaren kommer att introducera dig till den katalog där man tittar på alla nya objekt och mentalt prova tyll på sina fönster.

Hur länge ska tyll? Mät längden på takfoten, kommer vackra drapera tyll för fönster, där bredden på tyll överstiger två gånger bredden av takfoten. Om du gillar tjocka draperi, tyll sedan ta över takfoten längd på 2,5 eller 3 gånger.

Tulle val bygger på utformningen av rummet och de finansiella kostnadernaTulle val bygger på utformningen av rummet och de finansiella kostnaderna

Vad är tyll tyg för att ta

  • organza - tyg hållbart, lätt och öppet. Gör det från naturligt silke, viskos eller polyester. Priset kommer att bero på råvaran. Tyget kan dekoreras med applikationer, broderi, paljetter, gör perforeringar. Broderade med silke blommor och fåglar ser fantastiska på en vävnad, kan de erhållas som om levande.
  • slöja - Till skillnad från organza att slöjan är mycket tunn och mjuk, är det c / b tvåskaftsväv. Du kan även villkorligt säga att slöjan - det är nästan gasväv endast väva tjockare och tunnare än själva fibrerna.
  • viskos - populärt syntetiskt tyg. Det är inte mycket hållbara på grund av dess blandning med polyester och polyeter. Tyll kan vara monotona, broderas eller tryckt mönster, med applikationer.

Detta är naturligtvis inte alla typer av material, det finns också silke och polyester, och muslin, och, naturligtvis, chiffong.

Tulle att fönster: hur man dekorera sovrum gardiner kort

I sovrummet kan du välja en kort tyll, långt för fönsterbrädan. Detta är ett mycket praktiskt alternativ, eftersom tyll inte "gå" över golvet, det ser snyggt och söt.


Det är viktigt att komma ihåg att valet av längden på tyll från sovrummen storleken är inte beroendeDet är viktigt att komma ihåg att valet av längden på tyll från sovrummen storleken är inte beroende

Förresten, kan en kort tyll skapar en rymlig effekt. Ibland försöker ge samma funktion som persienner, men de är sällan möjlighet att återskapa den värme och charm som en enkel men elegant tyll matchas.

Tulle för sovrum - utformning 2017: tips

För någon den vackraste gardin - en tunn vit gardin, som är billigt och sålde redo. Hon ville inte fördubblas, och inte säga att det är mycket tät. Om du verkligen gillar den här typen av tyll, bäst - godas fiende, kom ihåg detta. Ta vad du har i samband med hemtrevnad och komfort. I andra fall kommer följande tips vara användbara.Om du vill ha mer ljus och tyll bör vara ljusa färger - från slöja eller silke, och vid behov pritemnit sovrum, ta en färgad tyllOm du vill ha mer ljus och tyll bör vara ljusa färger - från slöja eller silke, och vid behov pritemnit sovrum, ta en färgad tyll

Tips för att välja tyll:

  • Om gardinerna har ljus, med en stor siffra, bör tyll vara enkelt och diskret, det vill säga den rikare gardinerna, desto mer diskret tyll.
  • För att göra sovrummet pomposity för tyll organza bör välja en guldpläterad eller tyll med silke broderier, guipure med draperi.
  • För att spela på kontrasten är det vettigt att välja tyll av en färg som kommer att smälta in med de övriga inredningen. Detta kan vara mattan och överkast och kuddar och sängbord.
  • Om gardiner är enkla och utmärker, måste tyll ta ljusstyrka - färg, broderi, plätering, strass, etc.

Så vackert tyll att hänga i sovrummet: alternativ

Någon stora dekorationer behöver inte, men vill ha lite krydda. Till exempel, du tar en ganska enkel enfärgad tyll och gardiner är inte mycket ljus ut, men på öglorna. Redan ett original och charmigt.

Om du vill dekorera ett stort fönster i sovrummet, välj sedan från tyuley kitOm du vill dekorera ett stort fönster i sovrummet, välj sedan från tyuley kit

Kort tyll - i sig en ljus accent, som om han är en färg, de andra dekorationer och inte behöver. Bra ser asymmetrisk tyll, alltid ser original och ovanliga, det gör rummet mer dynamisk.

Set för sovrummet av tyuley: det

Set för sovrummet - det är en färdig uppsättning av fönster gardiner, som ursprungligen är anpassade till varandra och bildar en enda dekorativt ensemble. Under de senaste åren blivit mycket modern alternativ där även kappa gjord av flera lager tyll.

Detta kan vara tyll av olika längder, olika nyanser, som kan hängas i flera utföringsformer. 

Satsen för sovrummet av tyuley kan inkludera tillbehör som broscher på tyll, hållare för gardiner eller blommorSatsen för sovrummet av tyuley kan inkludera tillbehör som broscher på tyll, hållare för gardiner eller blommor


Ställ alltid ser mer elegant, högtidlig, och det är ofta väljs i sovrummet, där ägarna vill ruta tyll utan tunga gardiner alls.

Gardiner och persienner för sovrummet (video)

Tyll för sovrummet - det är ett attribut av komfort och intimitet av situationen, utan vilken fönstret ser nakna och stökigt. När du väljer gardiner, prova det till de stora interiör färger, och tänkte på det en bra ritning av tyll så att den inte snabbt bli tråkigt och inte blir irriterande för ögonen. Och detta är ett viktigt ögonblick val.

Framgångsrika förvärv!


tyll design i sovrummet (foto)

55-SHTORA-NA-LYUVERSAH-V-GOSTINOY6c114f66785aa82bb5f4cdf215ca46249a4fa4a9a93574e5aa3eabbedf6d66f439f95124f88780be74bf1b02699348e69d416d1a900c54718ba15281dc649e70560ff54c08bab7e297-11241051bc5317e4b64822256124012421

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 7 = 1

Adblock
detector