Trends: tapeten i rummet, 30 bilder i det inre – nwhistorycourse.org

The BlogGenom bör behandlas utformningen av vardagsrummet med särskild uppmärksamhet från rätt val av tapeter beror på det första intrycket av rummetGenom bör behandlas utformningen av vardagsrummet med särskild uppmärksamhet från rätt val av tapeter beror på det första intrycket av rummet eller vardagsrummet i lägenheten - ett visitkort av alla bostäder. Ingen tillfällighet att många kan spara lite på utformningen av andra rum, men rummet i huset ska se presentabel. Och av stor betydelse i detta avseende är tapeten.


Bakgrund design för hall: Bakgrund urvalsregler

Enhet besluts stil - det är utgångspunkten för det hela vägen. Först när vi vet hur situationen i vardagsrummet, möbler, stil, hela bilden, väljer du tapeten. Vill stringens, ta en remsa av naivitet - en fin färg, vill göra möbler accent - tapeter bör endast en ödmjuk bakgrund.

För ett litet vardagsrum är perfekta ljusa tapeter - använd dem för att öka den visuella storleken på rummetFör ett litet vardagsrum är perfekta ljusa tapeter - använd dem för att öka den visuella storleken på rummet

Vid val av tapeter överväga följande regler:

  • Liten sitt passar ljusa tapeter utan mönster eller med minimal diskret mönster;
  • I stora rum bör inte vara rädd för mättat färgschema, kan du råd och prydnad, och en större siffra;
  • Med hjälp av vertikala ränder, visuellt göra dig rummet ovan, men minska sin volym kommer horisontella ränder stjäla lite höjd men utöka hallen;
  • Gran möbler du väljer den ljusa och den mörka, väggarna måste vara enfärgad, ganska kortfattad;
  • För lågmäld möbler tapeter bör vara mindre ljus;
  • För en modern publik kombination av tapet - kan en central vägg utfärdas mer ljus, dyra tapeter, uppmärksamma.

Viktigt är vad kvalitet kommer att bli tapeter, vilka arter de tillhör.


Typer av tapeter: hur man väljer

För att se de mest populära finish är den klassiska papperstapet. Det är inte dyrt och det finns alltid ett val - i en mängd olika papperstapet kan inte vägra. Denna tapet allergivänliga, miljövänlig.

Men hållbarheten av tapeter, naturligtvis, lämnar mycket övrigt att önska. För dem är det viktigt att inte överdriva det med lim eller vatten. Och pappersvägg inte påverkar ljudet och värmeisolering, men mönster, lättnad utskrifter vänligen neskudnostyu val. För budgeten reparationen är fortfarande det bästa alternativet.

Papperstapet är olika attraktiva prislapp och miljövänliga, men de är långt ifrån idealisk när det gäller slitstyrkaPapperstapet är olika attraktiva prislapp och miljövänliga, men de är långt ifrån idealisk när det gäller slitstyrka

Ett alternativ kan vara en duplex tapeter, är att två skikt. De kan lamineras, betyder det att de är belagda med prägling i register. Sådana beläggningar är som följer: två banor har redan gjorts genom att rita de limmas ihop, varefter de präglade. Som ett resultat har produkten en lyxig lättnad, som upprepar mönstret.Vilka tapeter kommer organiskt i det inre av hallen?

vinyltapeter

Har två lager med papper eller tyg basis med programmet på grundval av PVC, är det giftfri tapeter, resistent mot svamp, lång livslängd. Och tack vare lättnad ytdefekter av väggarna, en del maskerade. Det är bra att dessa produkter kan tvättas.

Vinyl tapet är populära på grund av sin hållbarhet och förmåga att dölja oegentligheterVinyl tapet är populära på grund av sin hållbarhet och förmåga att dölja oegentligheter

non-woven tapet

Denna strukturella tapet syftet med limning är ofta de efterföljande måla väggar. Den består av ett kompositmaterial baserat på cellulosa och fiberväv syntetiska. Hög dimensionsstabilitet tillåter dem att inte sträcka ut och inte "sitta".

textil tapet

I sin kärna är artificiella eller naturliga tyg, fastsättning på en pappersbasis. Idag är särskilt populär velour tapet med en sammetsmjuk yta.

Och detta är naturligtvis inte alla typer av tapeter, kokar ytterligare val ned främst till finansiering som du är villig att betala för reparationerna.

Textilvägg tack vare sin sammetslen yta kommer att skapa en speciell atmosfär i ditt vardagsrumTextilvägg tack vare sin sammetslen yta kommer att skapa en speciell atmosfär i ditt vardagsrum

Naturligt vackra tapeter i rummet

Detta är de mest intressanta tapeter. Eftersom de är baserade på fanér, som ser mycket imponerande. För dem som bor tapeter passar perfekt, och mönstret kan simulera olika utföranden och material. Om ditt vardagsrum inredning präglas av fokus på trädet, är det ett bra alternativ inredning "under trädet."

De är gjorda av naturliga fibrer, som är vävd för hand. Att genomföra naturliga tapeter och bambu.

Bambu tapet - en riktig gudagåva för dem som uppskattar originalitet, hållbarhet och miljövänlighetBambu tapet - en riktig gudagåva för dem som uppskattar originalitet, hållbarhet och miljövänlighet


För bambu tapeter kännetecknas av:

  • Universalitet - nästan överallt de är på plats;
  • Lång livslängd - och detta är ett genomsnitt av 30-40 år;
  • Motståndskraft mot skador, möjligheten att täta rengöringar;
  • Lätt att installera - för sina väggdekorationer inte behöver särskild hjälp, att döma av recensioner, för många av dessa tapeter är lättast att limning.

Det har bambu tapeter och vissa nackdelar. Till exempel, måste du välja när de ska installeras - de är rädda för att temperaturförändringar är i färd med att limning. Och en egenskap hos estetisk natur - för vissa avslutande sådan tapeter kan vara för färg börjar bokstavligen rippel i ögonen. Men det är individuella egenskaper, en sådan effekt ses inte långt från allt.

Bakgrund för rummet i Chrusjtjov, foto, design: vad man ska välja

Det viktigaste urvalskriteriet - redovisning funktioner i rummet. Olika färg yta är onödigt, eftersom på detta sätt kommer du inte att kunna visuellt förstora utrymmet, och det är en av uppgifterna för reparation Chrusjtjov. För väggarna skulle vara klokt att välja en ljus bakgrund i pastellfärger som kommer att ge rummet mer ljus och luft.

Skandinavisk stil med en dominans av ljusa färger perfekt för ett litet vardagsrum i en typisk ChrusjtjovSkandinavisk stil med en dominans av ljusa färger perfekt för ett litet vardagsrum i en typisk Chrusjtjov


Om rummet helt skuggade, sedan försöka trimma tapet varma färger - gul, blek orange med en röd mönster.

Små rum, som är typiska för Chrusjtjov, måste välja rätt stil. Hjälper skandinavisk stil med sin kärlek till vitt och rymd. Detta gör det möjligt att lysa upp den blygsamma storleken på rummet. Men om festsal norrut, kan du göra det utrymme för kallt.

Bakgrund för väggar i vardagsrummet: idéer och alternativ (video)

Bakgrund i vardagsrummet väljer den längsta. Alltmer och alls tapetklister över endast den centrala väggen och det kvarvarande färg eller upprätta flytande tapeter. Anger stilen i vardagsrummet, lyssna på sina känslor och önskningar, och låt rummet kommer inte bara elegant, men också mysigt.

Inredningen av tapeten för rummet (foto)

71431479683original2560x1600592093wwwArtFileru1481614original14158746324DIZAIN-2016foto-8mild-elegans-2016-photo2interier-v-polosku-sovety-spetsialistov-foto-14

Leave a Comment

Your email address will not be published.

3 + 4 =

Adblock
detector