The BlogBakgrund - odnin av de viktigaste material för att skapa mode heminredningBakgrund - odnin av de viktigaste material för att skapa en modern interiör domaModnye tapeter på väggarna är en av de viktigaste delarna av inredningen. Till att börja reparera och efterarbete bör vara just att välja lämpliga material. Naturligtvis kan du välja absolut alla tapeter, men om du vill göra inredningen riktigt trendiga och intressant, måste du vara medveten om modetrender 2017. Det är nödvändigt att ta hänsyn till möbler i rummet till tapeter i kombination med andra designelement. Som underlag kan vi ta den tjusiga konsistens och färg, men det är fördelaktigt att välja de återstående detaljerna i inredningen, till rummet såg verkligen på modet och elegant.


Ett brett utbud av design tapet

2017 - År av apan på den östra kalendern, vilket innebär att reparationer kan göras ljus, modern mörkt röd, orange, gul. Glöm inte om mjuka färger, såsom grönt. Gray går också omodernt, populärt att avsluta hela rummet i gråtoner, liksom fördelningen av en vägg i rött eller orange.

Monkey älskar en mängd olika växter, tapet med bilder av blommor, vinrankor, stjälkar av växter är också på modet.

Du kan också kombinera vanlig tapet och tapeter med en bild av löv och andra växter. Från mönstren förblir populära östra och abstrakt.

Gray fortfarande populär och 2017Gray fortfarande populär och 2017

Under 2017 byggmarknaden erbjuder ett brett utbud av olika tapet med ljusa bilder, mönster och texturer. Butiker fyllda verkligen unika material, en mängd olika färger passar perfekt med en ovanlig struktur och mönster tapet. Glitter bleknat in i bakgrunden, är nu i modet komplex tredimensionella ritningar av olika former och skepnader.


Tillverkarna producerar hela samlingen av tapeter med en specifik design, som är olika färger och kan dekorera huset. Mode anses också att använda i samma rum med samma tapeter, men i olika färger.

Den mest fashionabla tapeten 2017: egenskaper

Efter att ha kommit in i butiken, kan du verkligen gå vilse bland denna mångfald av material. Välj tapeten du behöver, som redan har sagts, och grundar sig på möbler och gardiner. Till exempel, beige möbler och choklad nyanser lugn tapeter lämplig ljusa toner.

Bakgrund bör kopplas med möbler och gardiner, så deras val alltid innebär utmaningarBakgrund bör kopplas med möbler och gardiner, så deras val alltid innebär utmaningarBakgrund I år har följande egenskaper:

 • Ovanliga mönster på den fridfulla bakgrund av målningar av samma färg. Olika cirklar, diamanter, torg rik på nyanser av grått och beige tapet.
 • Ljus tapet utan mönster eller med tunna mörka figurer och mönster. Dessa tapeter klistras i sovrum och vardagsrum, visuellt utöka utrymmet.
 • I mode design är också olika teman, asiatiska och europeiska motiv alla också populära. Panorama av städer, landskap och tecken på tapeten passar perfekt i det inre av sovrummet.
 • Mönster med strukturen av sten, tegel och andra material är också populärt med tanke på deras praktiska kan användas som en accent i hallen eller köket.
 • Blev populär och volym 3D tapeter och tapeter. Båda kan användas i samma rum, vilket således placerar betoning.
 • I en interiör tapet också kombinera olika texturer, t ex blanka och matt, glansig och texturerad.

Tänk på att använda olika färg och konsistens behov av att komplettera detta och andra inredningsdetaljer, såsom möbler eller gardiner. Även i 2017, och det är på modet att använda och blanda olika färger, måste du bestämma basfärgen på tapeten. I år, mode är klara färger, men också populär och har hållit tyst pastellfärger. Dessa tapeter kan du visuellt anpassa väggar och utöka utrymmet. Om du vill lägga till ljusstyrka, kan väggen vara klar med en ljus tapet, eller använda tapeter.

Fashionabla tapeter (video)

Bakgrund för rummet: Design foto 2017 rating

Het sommar - tid till havet, så moderiktiga färger heta 2017 är olika nyanser av blått och mörkblått, turkos, marinblått, i kombination med brunt. Dessa färger påminner om stranden, sanden och sommaren. Browns är perfekta för köket, men det klarblå kan pokleit i sovrummet eller vardagsrummet.

De blir allt populärare abstrakta mönster i olika färger. Bakgrund hi-tech och har en klassisk vanligt material blir allt mer populärt.

Om du använder den populära mönster och färger av tapeter, kommer interiören lång tid att tillfredsställa er och vara på modet, så det är bäst att köpa en dyrare tapeter och högre kvalitet.

Dekorativa egenskaper Bakgrund

 1. Accenter som använder ljusa material. I vardagsrummet eller sovrummet kan vara fördelaktigt att utöka utrymmet och ger interiören ljusstyrka med hjälp av tapeter andra färger och texturer i lugn bakgrund av mjuk tapet.
 2. En väl vald tapeter kan vara fördelaktigt att betona interiören, kan du använda både moderna och klassiska metoder för registrering.
 3. Tapet tillåter att korrigera oregelbundenheter hos väggarna med hjälp av horisontella och vertikala mönster.
 4. Med samma bakgrundsbild av olika färger gör regionkod lokaler, tapetsering denna teknik används ofta i studiolägenheter.
 5. I små rum tapeten med gnistrar möjliggöra ytterligare fylla rummet med ljus och därmed växande utrymme. Glossy vackra tapeter reflekterar ljus och också öka rummet.
 6. Vågiga linjer och abstraktion kan användas i vardagsrummet eller barn, bara för att ge en smak rum.
 7. Väggrelief tapeter olika mättnads ​​färger, sådana material tenderar att vara dyrare nu traditionella tapeter. Sådana kompositmaterial är bättre att använda en av väggarna som accenter.

Sommaren är alltid förknippade med havet så blå nyanser är nu på modetSommaren är alltid förknippade med havet så blå nyanser är nu på modet

Snacka om tapeten kan vara lång och hård, bara bör noteras att korrekt valt tapeter dramatiskt kan ändra hela inredningen i rummet och göra det till en riktigt på modet i många år framöver. Kontrasterande och intressanta lösningar, väl valda paletten accentuera den unika design och stil.


Flawless Wallpaper 2017: trender och applikationer i det inre

För vardagsrummet måste du noga välja tapeter, är det i det här rummet kommer vänner och gäster, var det hålls här för det mesta. Den lugna tonen i möblerna kommer att gå bra med fina tapeter och oftast ljus. Du ska inte ta tapeten med en ljus och stora mönster, kan du ta den redan bekanta tapet med ränder, de går aldrig ur modet. Glöm inte att placera accenter, kan ljusa tapeter spädas med ljusa insatser Photowall eller texturerad tapet med mönster. Accenter också kan anordnas med användning av en glänsande beige tapet eller andra material med textur.

De ljusa rummen har också sjunkit i glömska, är nu på modet tysta rum, inredda i ljusa färger.

Salong 2017 populära lugna tonerSalong 2017 populära lugna toner

Blått, ljusrosa, lugn grönt och gult. Säng väggen kan vara klar med tapetmönster, men de bör inte vara alltför ljusa och ut ur den allmänna bilden. Fashionabla och tapeter är, till exempel, till stranden eller solnedgång. Bakgrund mörka färger i sovrummet kan limmas, endast om rummet är en mycket ljus.

Blev populär tapet med olika mönster av växter och djur, såsom rosa tapet med bilden av gröna bambu. Möbler i detta fall är det bättre att välja ljus, för att inte överbelasta rummet med ljusa färger.


Kök i 2017 för att avsluta bättre lätta material, men möbler att välja ljusa färger som vitt tapeter perfekt med violett och blå headset. Svarta skåp är också ökar i popularitet. Vi kan urskilja olika bakgrunder kök, till exempel äta mönstrade tapeter att dekorera och matlagning plats direkt - Uni tapeter saftiga nyanser. Glöm inte tapet med mönster och teckningar av blommor, de är också på modet. Men inte överbelasta rummet färgstarka tapeter, bör möblerna vara lätt och monokromatiskt, för att skapa en kontrast med tapeten. Det viktigaste att rummet var harmoni, och hans ögon inte lider av ett överflöd av texturer och nyanser.

Bakgrund för väggar 2017 (video)

Sammanfattningsvis måste det sägas att 2017 tyngdpunkten ligger på komfort och utrymme, det vill säga bör tapeten passa in i interiören, gör rummet visuellt större och mer. Var inte rädd för att experimentera med färger och texturer, så länge tonen kombineras och införde något nytt och fräscht i det inre. För sovrum och kök, kan du välja den lugna ljusa nyanser, och vardagsrummet för att ta ljusa och saftiga färger, olika abstrakta mönster. Om du gör jobbet korrekt och kvalitativt, kommer den fashionabla och snygga tapeter behaga sin ägare under flera år.

Fashionabla tapeter på väggarna 2017 (foto)

3d-wallpaper-for-vardagsrum-74 1-oboi 5-avkopplande-levande-rum-med-vackra-modern-soffor-7 6 33-19 137 355 382 1091-modern och varm sovrum-wallpaper-design-family-style-by1440x900 1731-for-fresh-vardagsrum-med-läder-pallar-grön-grå mattan-wallpaper1280x720

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 2 = 6