Topp 5 kretsar Korsstygn – Häst – nwhistorycourse.org

The BlogHästar för broderi - det är en bra idé som särskilt kommer att njuta av inte bara avancerade nål kvinnor, men även unga flickorHästar för broderi - det är en bra idé som särskilt kommer att njuta av inte bara avancerade nål kvinnor, men även unga devochkamBolshinstvo flickor väljer ofta temat den älskade tecknade May Little Pony. Små mästare brodera fantastiska hästar med nöje. Varje flicka vill ha på din vägg broderi Cadence ponnyer eller små hästar Celestia favorit modern film. Pony Girl Equestria nu trenden. Scheman monokrom broderier eller andra på marknaden i överflöd, många företag genomför kvalitet byggsatser för barn och vuxna mästare.


Moderna korsstygn hästar: Ställer

Set för broderi med hästar representerade i överflöd. Med hjälp av kvalitetsordningarna från de fashionabla och pålitliga varumärken kan du skapa ett mästerverk av sina egna händer.

Många kvinnor och män som broderi, som visar:

 • Coney rinnande vatten;
 • Häst, gå på öppna ytor;
 • Troika racing i vintern skogen;
 • Flicka till häst;
 • Föl hästar vattning och så vidare. D.

Funderar du på att skapa en fantastisk mästerverk, välj sedan bara kvalitetsordningar med kreativa ritningarFunderar du på att skapa en fantastisk mästerverk, välj sedan bara kvalitetsordningar med kreativa ritningar

Brodera hästar förr eller senare börjar varje yrkesarbetare, är det ett slags utvecklingsstadium av kompetens i världen av broderi. När duken börjar andas en vit häst huvud, till en helt omöjlig sluta skapa. Varje broderade korsstygn bilder kan inte stängas, fördröja den magiska och underbara broderade med sina händer mäster visas framför dina ögon.


populära system

 1. Glad liten familj;
 2. I strålar av solnedgången;
 3. Unicorn;
 4. Tre hjältar (bild Vasnetsov);
 5. ryttarinna;
 6. Vind i manen;
 7. Flicka med en häst;
 8. Häst och månen;
 9. Vita hästar;
 10. Valp och ponny.

Det finns massor av intressanta uppsättningar för broderi, så välj den en bild som du gillar mestDet finns massor av intressanta uppsättningar för broderi, så välj den en bild som du gillar mest

Naturligtvis är det inte alla relevanta ämnen. Ställer en otrolig mängd. Broderier hästar idag inte är mindre populär än broderier sätter Maki.

Bland needlewomen tycke diagram Shire hästar. Den unge mannen, som ledde de arbetande hästarna att dricka kommer inte att lämna någon oberörd.

Han verkar tar oss i den avlägsen tid, gör när man tittar på en bild där ett par stark, men under tiden tyst graciösa djuren vandra till vattnet, tänk om livet.Moderna krets tvär Häst

Broderade hästen alltid ser spektakulära på väggen, på webben, på kläder eller accessoarer. För naturälskare - det är en win-win. Original broderi kommer att älska hur nybörjare nål kvinnor och erfarna hantverkare. Det finns många raser av hästar, och arbetarna, och hästkapplöpningar och ridning. I Ryssland är det mycket populärt Orlov Trotter rasen. Brodera en bild med hästar av denna ras, kan du använda färdiga system.

Broderade häst - ett bra komplement till din inredningBroderade häst - ett bra komplement till din inredning

Att arbeta behov:

 • Aida 18;
 • Tandtråd i 16 färger;
 • schema;
 • bågen;
 • saxar,
 • Needle.

Storlek kommer 210h210 banan (kors), 30x30 (cm). Om du strikt följa det nuvarande systemet, kan du få en stor duk som dekorerade väggarna. Inramas av elegant broderi kommer att placeras i vardagsrummet eller hallen.

Tips för korsstygn

Innan du brodera kors är viktigt att ordentligt förbereda platsen att fylla på allt nödvändigt material, krets. För nybörjare är det bättre att vidta särskilda uppsättningar. Yrkesarbetare med erfarenhet kan brodera utan att ringa. Det är viktigt att ordentligt förbereda tyget bör det kokt och strukna järn. Välj garn med hög kvalitet är inte mindre viktigt. Molyneux rekommenderas att arbeta med broderi doppas i kokande vatten. Om tråden skjul, kommer de inte att fungera, är det nödvändigt att köpa nya.

Om du inte kan köpa, kan du lägga till vatten 3 msk vinäger och håll den där en tråd, det kommer att förhindra förlust av färg.

Innan vi går vidare till broderiprocessen är det nödvändigt att förbereda i förväg önskade instrument, kretsar och lager gott humörInnan vi går vidare till broderiprocessen är det nödvändigt att förbereda i förväg önskade instrument, kretsar och lager gott humör

Om arbetet är stort, är det bättre att sätta pennmarkeringar var 10 korsningar. Layouten gör systemet, kommer det inte att förstöra produkten från allra första början av arbetet. Brodera gick snabbare, är det nödvändigt att brodera med två händer, en på toppen av nålstick, andra drar inifrån. Om arbetet är stora och komplexa, är det bättre att brodera på grov duk. Ja, garnförbrukningen i det här fallet kommer att öka, men resultatet kommer att bli 100% perfekt.


Om en stor schema erfarna mästarna rekommenderar att börja med färg, vilket är mer än bara ett jobb eller en ordning med ikoner som det enklaste sättet att hitta ögonen.

Kors kommer att bli ännu om i färd med att försöka sticka en nål i en och samma hål. Nålen ska köpa en speciell, med en trubbig ände, en så kallad väv nål. Detta kommer att bidra till att förebygga skador under brodering. Produkten kommer att vara korrekt om embroider korsar i en riktning. Också behålla en perfekt utseende av tyget lägga ut en översikt över bågen efter varje session broderi. När broderiet är färdigt, det igen bör vara väl strykas järn.

Hur vackert broderad häst kors (video)

Nästa är den mest yrkesarbetare att besluta var de ska placera den, ditt mästerverk. Broderi kan dekorera vad du vill, kan det vara kuddar, dukar, servetter, gardiner, kläder, broscher, lädervaror och mycket mer. Delta i broderi är inte bara modet, men också användbar. Under hantverk kropp vilar på de grå vardagar, det finns en känslomässig och fysisk urladdning.

Original broderade häst kors (foto)

 225227977d93120188708-292030525430755795e5389Gall


Leave a Comment

Your email address will not be published.

7 + 1 =

Adblock
detector