Topiary van snoep: doe exclusieve cadeaus en sieren het interieur met hun eigen handen – nwhistorycourse.org

The BlogVersier een kamer en maken het origineel, kunt u de vormsnoei van snoep te gebruiken, waardoor het op een prominente plaatsVersier een kamer en maken het origineel, kunt u de vormsnoei van snoep te gebruiken, waardoor het op een prominente mesteNepovtorimy troost heerst in het huis, waar sprake is van de aanwezigheid van een goede huisvrouw. Dit komt tot uiting in de mooie kleine dingen die vaak zijn gemaakt door haar handen. Word een geschoolde arbeider in de all-rounder is niet gemakkelijk, noodzakelijke vaardigheden, kennis en ervaring. Echter, er zijn onderdelen van het interieur, leren hoe te doen dat iedereen kan. Topiary - een van hen. Deze fantasie boom kroon die kan worden gemaakt van materialen bij de hand. Voor dit doel, ideaal snoep. Dit product niet alleen sieren de kamer, maar zal ook een geweldig cadeau zijn. Een nieuwe vorm van banale dozen met chocolade figuurtjes verrassen zoetekauw.


Wat je nodig hebt voor te bereiden voordat je een topiary van snoep maken

Topiary is samengesteld uit verschillende elementen, zodat u eerst de basismaterialen te kiezen, en dan pas kiezen voor de decoraties voor de kroon.

Het is het beste voor de productie van snoep vormsnoei pak met een heldere snoeppapiertje: rood, blauw, groenHet is het beste voor de productie van snoep vormsnoei pak met een heldere snoeppapiertje: rood, blauw, groen

Componenten van de toekomst van de decoratieve bomen volgende:

 • Pot. Het moet vrij groot en zwaar zijn. De grootte en het gewicht worden bepaald overeenkomstig parameters vergelijkbare basisconstructie. Candy kunnen verschillen in gewicht, grootte en dichtheid, dus eerst uw type snoep te bepalen, en kies vervolgens een pot. Het is beter om een ​​pottenbakkersvat gebruiken.
 • Het materiaal voor het geven kroon vormen. Beslis, in de vorm van een geometrische figuur hoed boom zal mislukken. maak er dan uit schroot materialen. Het is het meest geschikt voor deze krant, die kan worden samengedrukt tot de gewenste, en bevestig de vorm van tape. Pak en eindproducten - kleine kinderen plastic of rubber ballen. U kunt knippen en vorm van het schuim.
 • Trunk. We hebben behoefte aan een vlotte en vrij lange stok, die het gewicht van de top kan weerstaan. Zelfs een eenvoudige potlood is geschikt voor kleine bomen. In andere gevallen, gebruik de hendel kunst borstels of kopen voorvormen winkels ambachten.
 • Gerelateerde materialen. Dit geldt ook voor lijm schuim voor het vullen van potten, steentjes, diverse kleine dingen in de bodem te simuleren luim, satijnen linten om een ​​stam te versieren en natuurlijk snoep zichzelf.

Master-klasse op het creëren van Chupa Chups Topiary

Chupa chupsy - favoriete kind snoepjes op dunne plastic stokjes. Jong boompje van deze snoepjes zal vreugde te brengen aan een kind. Maken het zeer eenvoudig, dit zal helpen workshop, dat betrekking had op alle kenmerken van het creatieve proces.


Dergelijke topiary best gezien als een bol. De staven verbergen en zet goed suikergoed halen het skelet van het schuim of ander materiaal dat gemakkelijk een aantal gaatjes.

Topiary van de lolly perfect passen in het interieur van de kamer van een kind op een dagelijkse basis en fleurt het kindTopiary van de lolly perfect passen in het interieur van de kamer van een kind op een dagelijkse basis en fleurt het kind

Bereid alle benodigde onderdelen van het handwerk - pot, de romp en de basis voor de kroon. Ook in dit specifieke voorbeeld, moeten we:

 • Chupa chupsy. Neem dezelfde grootte snoep. Wrapper kleur te kiezen naar eigen goeddunken. Niet te groot lolly's niet te gebruiken. Ze zijn erg zwaar, boom cap is omslachtig, en het ontwerp zelf is instabiel.
 • Satijnen lint. Het is noodzakelijk voor verstrengeling houdt vast aan de romp te simuleren. Kies een kleur in combinatie met de kleur van snoeppapiertjes.
 • Pot. Gebruik een zware pot of laden met stenen. Anders kan het ontwerp omvallen - Chupa chupsy wegen veel.
 • Polyurethaanschuim. Ze vulde de pot. Het zal zorgen voor de stabiliteit van de gehele constructie.
 • pot voor decor. Als u niet wilt Chupa chupsy hergebruiken, steken ze in het schuim kern, neemt u de smalle strook van chiffon stof en spelden met gekleurde koppen round.
 • Clay. Transparant, non-marking en sneldrogend.
 • Crohn. Plaats de snoep stokken naar de kern in een kom. Probeer de elementen zo dicht mogelijk bij elkaar te plaatsen, zodat niet zichtbaar op het basismateriaal. Het resultaat was een dop snoep.
 • Trunk. Neem een ​​satijnen lint, lijm promazhte haar zachtjes en volledig wikkel de romp toverstok.
 • Pot. Vul de binnenkant van de schuimkern, wachten tot het stollen. Als de top van de gevormde stoten - snijd ze aan de oppervlakte was het niet hobbelig.
 • Vergadering. Plug ingericht stam in een pot, zet dan de bal uit snoep. Voor vesting constructies promazhte verbindingsgaten lijm.
 • Neem een ​​chiffon sjaal en draperen zijn sierlijke plooien onder een boom, stok pinnen in verschillende plaatsen. Zo verbergt het schuim in de pot en Topiary steeds meer verfijnd.

Leuke zoete gift klaar.Masterclass voor het creëren van topiary van Raffaello in de vorm van een zoete boeket

Topiary kan de vorm niet alleen van de boom in de pot, maar het boeket te nemen. In dit geval slechts uit kappen en suikergoedstokken, die als basis zal dienen. Een dergelijk geschenk zal elke vrouw en het meisje te behagen. Voor dit doel geschikte Raffaello snoep, licht, in een mooie sneeuwwitte wrap.

Voor het welzijn van de geliefde romantische geschenk zal Topiary gemaakt van Raffaello snoepjesVoor het welzijn van de geliefde romantische geschenk zal Topiary gemaakt van Raffaello snoepjes

Bereid de benodigde materialen:

 • Rafaello. Door het aantal van hen zo te zijn dat het de hele ruimte van de bodem vult.
 • De basis in de vorm van een bol of halfrond. Neem de opzet van een lichtgewicht materiaal.
 • Vasthouden aan de grond. Het is beter om een ​​langer en dikker maken.
 • Crêpepapier. We moeten de illusie van een boeket wrappers te creëren.
 • Satijnen linten voor dressing boeket en decoraties basis.
 • Clay.

Hoe maak je een boeket te verzamelen

 • Bevestig een snoepje basis met een hechtmiddel.
 • Wand obkleyte document, hoogste obveyte satijn tape.
 • Sluit het deksel en de basis, steekt deze in elkaar.
 • Wikkel de bouw van golfkarton, het creëren van een pakket voor "bloemen."
 • Bind "boeket" van de band.

Romantisch cadeau klaar.

Andere ideeën van het creëren van topiary van snoep met zijn handen

Candy - kweekstof productiemachines topiary. Ze kunnen elke kleur, elke vorm en grootte zijn. Dit opent vrijwel onbeperkte mogelijkheden voor creativiteit.

van snoep Topiary in staat zijn om de potten op de vensterbank te vervangen door het toevoegen van interieur uniciteitvan snoep Topiary in staat zijn om de potten op de vensterbank te vervangen door het toevoegen van interieur uniciteit

Welke andere ideeën, naast de reeds beschouwd, kunnen worden geïmplementeerd om decoratieve houten creëren?


 • Sweets kan worden gebruikt zonder de wrapper. Kroon zijn gelei, marshmallow, butterscotch en andere zachte snoepjes, bevestigd aan het frame moeten gebruiken tandenstokers. Dit is een uitstekend idee voor de zoete tafel op bruiloften.
 • De pot wordt gegoten zoete snoepjes, noten, suiker of kleine zuigtabletten. Dergelijke vulstof gewicht en de structuur en dient als extra voedingsbron.
 • In een vat mag niet een maar meerdere bomen - zo verschillend snoepjes in een enkele houder. Deze vertakking stam met draad doen.

Master-klasse op het maken van Topiary van snoep (video)

Maak geschenken en objecten van het interieur met hun eigen handen - een groot genoegen. Het proces is eenvoudig, wanneer de meester is zeker het gevolg zijn. Topiary - een souvenir dat zelfs de beginners draait, maar het resultaat ziet er heel professioneel. Wees niet bang om te experimenteren.

Topiary van snoep in het interieur (foto)

-3d9a979b1c7ae6adda1ab5edd6c87151XL8-3100274010028161363853279089441189243210122428

Leave a Comment

Your email address will not be published.

43 − 33 =

Adblock
detector