Topiary van satijnen linten 5 originele ideeën – nwhistorycourse.org

The BlogTopiary van satijnen linten perfect past bij elk interieurTopiary van satijnen linten perfect past bij elke intererTopiary van satijnen linten is een prachtige decoratie, ideaal voor woningen met elk interieur. Het belangrijkste ding - om een ​​realistisch beeld te tekenen en naar behoren met elkaar te verbinden kleur. In eerste instantie lijkt het misschien dat de basis voor de vervaardiging van titanic vormsnoei leugens, die kan omgaan met alleen een meester met veel ervaring. De weg zal onder de knie te gaan, en dus een beginner heeft een goede kans.


Topiary van satijnen lint met je handen: de voorbereiding van de materialen

Aan de slag in het begin moet je zorgen voor de aanwezigheid van alle materialen die nodig zijn in het proces.

De bereidingswerkwijze - is een belangrijk punt, waarvan de juistheid van het eindresultaat hangt direct.

Om een ​​topiary te maken is beter op te halen de tape van verschillende kleuren tegelijkertijd onnodige medleyOm een ​​topiary te maken is beter op te halen de tape van verschillende kleuren tegelijkertijd onnodige medley

Om vereist werken:

 1. Satijnen linten. Het beste is om meerdere kleuren bands echter kiezen, van 3 tot en met 5, in alle belangrijk om een ​​maatregel die niet al te vulgair of smakeloos gebeurt te houden.
 2. Pot of plantenbak. Het is wenselijk dat dit element was klein of zelfs klein. Het materiaal is niet van belang. Het kan hout, plastic of papier-maché zijn.
 3. "Trunk" van de boom. Elementaire oplossing - een houten stok, ideaal grond af aan alle kanten. Echter, als je merkt dat dit niet mogelijk is, kunt u kopen haar een plastic equivalent.
 4. Papier om de kroon te maken. Er zijn geen beperkingen. Krant, krant of tijdschrift - om te werken het allemaal perfect.
 5. Decor. Onmiddellijk na voltooiing van de werkzaamheden zal een paar om een ​​pot en de kroon van de boom te versieren hebben. Voor deze doeleinden de perfecte gewone verf van een container, kralen, kristallen, enz.

Vóór de aankoop van de ontbrekende onderdelen, moet je nadenken over elk detail, het eruit zal zien het eindproduct. Navigeer vervolgens in de verscheidenheid van het aanbod zal veel gemakkelijker.


Topiary "hart" van satijnen linten - een geschenk van de liefde

Het beste cadeau voor Valentijn Harten - Topiary is gemaakt met hun eigen handen. Het begint allemaal als standaard voor dit soort vervalsing: de basis, gehuld in een satijn lint en vooraf vastgestelde pakte de pot.

Topiary van satijnen linten in een hart - een grote gift voor de liefhebbersTopiary van satijnen linten in een hart - een grote gift voor de liefhebbers

Nu echter, zal het hart te maken, en het werk zal worden uitgevoerd in de volgende volgorde: • Styrofoam hart knip de juiste maat;
 • Op de bodem van de lege gat gemaakt om het op de loop te installeren;
 • Heart mooie gelijmd gegolfd papier aan alle kanten;
 • Satijnen linten worden gemaakt kleine hartjes, die vervolgens worden gelijmd aan het schuim hart.

Topiary "hart" - een nogal moeizame taak, die niet 1:00 vertrekken. Echter, al hun inspanningen verbleekten bij het zien van gelukkige liefdevolle ogen.

Topiary van satijn s "Zonnebloemen" - decoraties voor de stemming

Bijna elke masterclass voor beginners toont productietechnologie van zonne zonnebloemen, die zeker een welkome in elk huis zal worden.

Met behulp van satijnen linten van gele en groene kleuren, kunt u een origineel topiary in de vorm van een zonnebloem te creërenMet behulp van satijnen linten van gele en groene kleuren, kunt u een origineel topiary in de vorm van een zonnebloem te creëren

 En ze worden uitgevoerd in de volgende volgorde:

 • Gesneden rond de basis van karton;
 • Gebogen in de vorm van bloemblaadjes van gele tape gehecht aan het substraat, stappen 1 cm van de rand;
 • Aan het onderste deel van karton gelijmd groene blaadjes, op een afstand van 2,5 cm van de rand;
 • Om bleek weelderige zonnebloemen hebben, moet bloemblaadjes te lijmen in meerdere rijen, gradueel herstel van de basis;
 • En met het oog op een realistische "midden" te maken, kunt u koffiebonen te gebruiken die zaden simuleert.

Na zonnebloem op de steel wordt geïnstalleerd, kan de onderste andere rij groene blaadjes, die ook als een soort wapening dienen lijm.

Flowers of satijnen linten voor Topiary: stap voor stap

Gemiddeld Topiary moet 20 tot 25 bloemen van verschillende grootte. De eenvoudigste techniek - is een kronkelende linten in nette rozetten, die zeer makkelijk te plakken op de bal.

Topiary in de vorm van rozen ziet er bijzonder indrukwekkendTopiary in de vorm van rozen ziet er bijzonder indrukwekkend

Een andere, meer ingewikkelde technologie omvat het gebruik van verschillende soorten weefsel:


 • Atlas;
 • Grid;
 • Silk.

Oorspronkelijk uit weefsel snijden een cirkel die, voor de behandeling van de randen onder de kaars moet worden gehouden. Het is echter belangrijk om niet te overdrijven, zodat het materiaal niet wordt verduisterd.
Immers cirkels bereid kunnen verzamelen samenstellingen starten: eerste gesuperponeerd zijde, dan atlas en vervolgens mesh. Toekomst Flower ervoor dat de draad dichten en versieren kraal aan de naden te verbergen. De verschillen tussen de bloemen kan worden gevuld met linten van organza, die zeer harmonieus is geïntegreerd in het totale concept.

Topiary van satijnen linten: Wedding samenstelling

Wedding Topiary is een zeer origineel cadeau, dat is een lange tijd zal het paar van hun gelukkige dag te herinneren. In het proces, meestal zijn er geen complicaties.

Het belangrijkste principe van het opstellen van een bruiloft topiary - met behulp van pastel lintenHet belangrijkste principe van het opstellen van een bruiloft topiary - met behulp van pastel linten

 En toch, het proces nuances bestaan:


 • Moet worden gebruikt niet meer dan 3 kleuren, om de meest delicate vormsnoei maken;
 • Meer satijn, mesh en organza - deze producten bezoeken de meest zachtaardige;
 • Het is belangrijk om niet te overdrijven: het product mag niet nalyapistym zijn.

Eenvoudig en op hetzelfde moment, zal een onvergetelijke verrassing voor zeker een plons maken en geven de jongeren de kans voor een lange tijd gelukkig te herinneren wat er gebeurd is in hun leven evenement.

Topiary van satijnen linten en organza

Gebruikt als basis bal eerst over self-gekleurd papier voor het drukken van kranten moeten plakken wordt niet gezien door de dunne stof. Organza wordt meestal gewikkeld op de bal in de satijnen linten dienen als decoratie voor haar. Het is het beste te bloemen te maken, met verschillende kleuren.

De combinatie van linten en satijn organza resultaat biedt exquiseDe combinatie van linten en satijn organza resultaat biedt exquise

Topiary van kleurrijke linten en organza perfect passen in elk interieur, en zal een prachtige gift voor een festival.

Voor een basis zou het passend om een ​​paar nuances die het mogelijk maken gegarandeerd een meesterwerk te nemen:

 • Te werken, is het gewenst een hechtmiddel dat geen sporen achterlaat gebruikt;
 • Om de noodzakelijke werk te doen om achtereenvolgens, wachtend op de vorige elementen droog zijn;
 • Om het product elegante verschijning te maken, kan het worden bedekt met pailletten.

Topiary van satijnen linten (video)

Elke stap voor stap tovenaar klasse - het is een kans om een ​​werkelijk prachtige meesterwerk te creëren, zonder aanzienlijke financiële kosten. Zonnebloemen, huwelijk motieven, bloemen en organza linten zal een echte zegen voor degenen die zijn voortdurend op zoek naar cadeautjes voor hun geliefden.

Topiary van satijnen linten (foto)

1790a56d6b8139DSC018712006150DSC01593bfbdaedbd03e102f5aa0586b7a8 - tsvety-floristika-topiarij-iz--atlasnyh leende2016 ---------------4559d8ac4bba14eae292d2e329iq - tsvety-floristika-topiarii-iz-atlasnyh-leende124691500x1083140855874542b950d2

Leave a Comment

Your email address will not be published.

80 + = 82

Adblock
detector