Topiary med sina händer för nybörjare: 5 viktiga regler – nwhistorycourse.org

The BlogTopiary med sina händer för nybörjare: 5 viktiga regler"träd av lycka" inte bara dekorera ditt rum, men också kommer att bli en ljus accent i det inre Topiary - betyder "träd av lycka." Denna typ av kreativitet är mycket populära idag. Denna fascinerande process tog sitt ursprung i det antika Rom - buskar och träd rakning i form av kulor och andra former. Idag Topiary är ett designelement av moderna lokaler. Sådana intressanta produkter pryder varje interiör, lägga mystik och en speciell känsla.


Topiary lätt för nybörjare: 5 viktiga regler

Gör en enkel Topiary egna händer är inte svårt, är det viktigt att välja rätt material och för att bestämma ämnet. Tydliga instruktioner, naturligtvis, finns inte i denna mening. Men att se lektionerna och att lära sig grunderna och nyanserna i den kreativa processen kan inte skada.

Det bör ta de grundläggande reglerna att notera:

 • Trunk träd rationellt gör av slitstarkt och motståndskraftigt material;
 • Crown först täckas med akrylfärg, liknande ton till inredningen;
 • Fyll stativet kan vara något material som kan hålla fast bas;
 • Lim och färg efter torkning bör inte avger lukt,
 • I en sång, kan du använda två och tre kronor.

Före bildandet av de första Topiary bästa utsikten tutorials eller videoFöre bildandet av de första Topiary bästa utsikten tutorials eller video

Absolut alla delar av topiary, i dag är det möjligt att köpa i speciella avdelningar för handarbete. Och i slutet för att samla tänkt sammansättning kommer att ha några svårigheter. Men sätta själen i en sådan en kreativ process sker endast under förutsättning att ämnet gjorde sin egen.


Ovanliga material för att dekorera Topiary kan tjäna som: sedlar, mossa, ekollon, kottar, torkade blad och blommor, snäckor, stenar.

Topiary för nybörjare: baskomponenter

Det huvudsakliga och viktigt vid tillverkning av Topiary är inte material och dess form - det är dekorerad av en stor bas på skaftet, placeras på en stabil bas.

Topiary är sammansatt av tre huvuddelar:

 1. Du kan börja arbeta med någon process, men det rationella första steget för att förbereda montern. I de flesta fall, den roll som stand blomkruka eller en vanlig mugg. Insidan av en sådan ram är placerad silikon, skum eller gummimaterial, så att stammen hålls väl. Dekorerad med grunden för att passa i det här fallet, kan inte vara rädd för att drömma och klistra pärlor, bönor, knappar, eller papper. Det viktigaste - en harmonisk kombination av den totala sammansättningen.
 2. Framställning av cylindern. Materialet för tillverkning av stammen kan fungera som något. Till exempel: använda en riktig kvist från ett träd - täck den med färg eller bets; sätta ihop några shpazhek, rör eller stavar för mark - slips och linda med tejp eller tråd. Du kan också använda kabeln. Det är att bereda flera lika stora segment av lika längd och virning eventuella bilder.
 3. Framställningen av basen. Plocka upp grunden för topiary anledning att utgå från idéer. Om i processen kommer att behöva hålla stiftelser inredning, är det bäst att ta en mjuk bas såsom frigolit. För klistra element på toppen av kronan, är det bättre att ge företräde åt fasta material, såsom plast eller plast.

Innan du skapar en topiary, bör definiera sin form, och först därefter - med registreringsnummerInnan du skapar en topiary, bör definiera sin form, och först därefter - med registreringsnummerTopiary basis behöver inte vara en boll. Repelleras från händelsen eller viktigt datum, varefter producerade Topiary. Kreativa och ursprungliga utseende baser i form av stjärnor, bokstäver och siffror - för en födelsedag eller annan fest, hjärtformade eller träd - i Alla hjärtans dag och nyår. Om nödvändigt, till basen skall beläggas med färg eller klistra över det korrugerade papperet enligt färg dekoration. Det finns alltså ett undantag från grunderna i att måla eventuella luckor.

Material för att dekorera topiary kan vara helt något inslag av små pärlor eller knappar, till godis och frukt.

Utseende av träd bör inriktas på den händelse som den är gjord. Om det är en gåva ett barn, då som en dekoration kan du använda godis i färgglada omslag. Om tillfälle var en helgdag, kan ornament tjäna en mängd av ljusa band, pärlor, levande färger och strass. Topiary gör för sig själva, måste vi ta hänsyn till den totala husets inre.

Topiary göra med sina egna händer för nybörjare: en steg för steg photo

Steg för steg guide - användbar hjälpare för nybörjare att göra ett vackert träd med sina egna händer. I det enkla exemplet försöker vi möta designteknik och en princip om operation.

Steg för steg instruktioner berätta i detalj hur man korrekt och snabbt göraSteg för steg instruktioner berätta i detalj hur man korrekt och snabbt göra "träd av lycka"

Material för Topiary:

 • Redo boll av skum (2 bitar av olika storlekar.);
 • Trådarna i bomull eller tejp;
 • Spett eller tunn slang;
 • Någon inlay (t ex icke-levande blommor);
 • Varje bas - en kopp;
 • Konstgräs.

Denna process börjar med tillverkningen av stativet. Koppen placeras skum boll av lämplig storlek. Spett tätt lindade dekorativa band och placeras i en skål så att det resulterar i ett underlag hålls stabil och inte sjunkit. Om så önskas förformen kan vara belagd med bindemedel. Konstgjorda blommor är uppdelade i separata grenar, och sedan varje blomma separat, fast fast i basen. Redo spett borrat krona slut, insmorda med lim. Stand dekorerad med konstgräs till fullo dölja bottenplattan.

Göra en sådan topiary med händerna i korthet att det viktigaste har en stor önskan och kreativ inspiration.

Steg för steg Master Class: Topiary för nybörjare

Varje master class är attraktiva på sitt eget sätt. Men du måste topiary? Hur man gör en topiary med händerna? Var ska man börja?


Topiary skapa egna händer, kan du använda en mängd olika smycken, band och blommorTopiary skapa egna händer, kan du använda en mängd olika smycken, band och blommor

För tillverkning av träden kommer att behöva:

 • Boll - grundval av skum;
 • Vit-rosa blommor gjorda av tyg;
 • Nejlikor med pärlor i slutet;
 • Sidenband;
 • kruka;
 • Dekorativt gräs;
 • Ready vitmålade trunk (från affären för handarbete);
 • Små nålar;
 • Hot lim;
 • Gips och vatten.

Det finns ingen entydiga typer av topiary, som denna person och gränslös fantasi för kreativitet.

Stepping:


 • För att börja förbereda en plattform för att hålla basen. Rör gips med vatten tills tjock lera.
 • Sätta blandningen i potten och försiktigt nedsänkt i det som den färdiga tunnan. Stammen bör sättas rakt och hålla händerna lite, så att det inte är böjd och gips torkar inte har tid att åtgärda det.
 • I en skål gör en fördjupning för sträng den på pipan.
 • På skum bollen med varmt lim, ganska en droppe, lim blommor nära varandra, för att undvika radiografisk vit bas. Bakom varje blomma fix stud.
 • Fyll urtagning lite vätska adhesiv och förankra en krona på ett skaft.
 • Att dekorera binda rosa bandet rosett i stället för stammen anslutning till kronan. Maskerings gips dekorativa gräs i en pott.

Din Topiary kan ha mycket olika former och dekoration, eftersom det beror på din fantasiDin Topiary kan ha mycket olika former och dekoration, eftersom det beror på din fantasi

Söt liten träd är klar!

Blommor på kulan kan monteras på ett kaotiskt sätt, omväxlande rosa och vitt. Eller målmedvetet dekorera halv krona i rosa och den andra vit.

Gips kan ersättas med annan mark eller naturlig jord.

Topiary med sina händer för nybörjare (video)

Topiary - är en oändlig fält för att förverkliga djärva kreativa idéer och obegränsade möjligheter. Tree av lycka, gjort med sina egna händer, kommer att medföra en mycket roligt, även bara från den kreativa processen. Men i slutändan naturligtvis kommer att glädja ögat och skapar en speciell atmosfär i huset. Även aktivt spåras idag fenshuya anteckningar.

Topiary för nybörjare (foto)

0ca565c42f1123575d937aa139kb - tsvety-floristika-topiarij-mandarinovyj3005f629156bd15d195ea0750942c32227e3d3be663ffaf2459cee04534f868c620-14614358b114-1c58-41ec-ab55-1988196c95d8516290515451736382a8880b9a-35c8-4fee-96a1-4ce064aa8a05

Leave a Comment

Your email address will not be published.

37 − = 28

Adblock
detector