Topiary “hart” – het perfecte cadeau voor geliefden – nwhistorycourse.org

The BlogTopiary in een hartvorm is perfect als een cadeau voor een geliefdeTopiary in een hartvorm is perfect als een cadeau voor een geliefde chelovekaTopiary "hart" - dit is een interessante en bijzondere aanvulling van het interieur. Ornamenten van dit type zijn relatief nieuw, en voor de gehele periode van de tijd om een ​​enorme populariteit te winnen. Dit is te wijten aan de mooie verschijning, en de mogelijkheid om uw eigen boom te creëren. Volgens de Feng Shui, Topiary brengt vreugde, geluk en financiële welzijn.


Topiary koffie hart - mooi en eenvoudige inrichting

Heart of koffie is een interessant element van het decor, die gemakkelijk hun eigen handen te creëren. Eerst moet je om speciale materialen en gereedschappen voor te bereiden. 

De volgende zijn vereiste onderdelen van dit doel worden genomen:

 • Karton.
 • Wire.
 • Coffee.
 • Garen.
 • Wol of katoen pads.
 • Groenboek of verf.
 • Pot.
 • Clay.

True koffie kenners zullen genieten van vormsnoei met koffiebonenTrue koffie kenners zullen genieten van vormsnoei met koffiebonen

Om te beginnen, je nodig hebt om te tekenen op karton en knip zijn hart, alles wat je nodig hebt om 2 leeg te bereiden. Een karton gelijmd wol of katoen schijven worden vervolgens op het tweede deel van het papier. Ontvangen hart gewikkelde draad is het gewenst om het oppervlak van de kleefstof te behandelen. Afhankelijk van het materiaal, is het noodzakelijk om wat tijd te wachten alvorens volledige stolling van de voorvorm. Dan kunt u overgaan tot verdere decoratie. Op het garen voorziene oppervlak hechtmiddel aangebracht en koffiebonen. Het is mogelijk om te leggen met getrokken lijnen of slechts gedeeltelijk bedekken voorvorm.


Naar de top van het hart wordt kofferbak bevestigd. Het is gemaakt van draad, kan vooraf worden aangebracht tussen de twee uitgangsvellen uit karton en katoen pad. Dit maakt het duurzamer te maken. Het vat is versierd met een groen papier of verf. Shades kunt kiezen, afhankelijk van persoonlijke voorkeur.

Op de laatste fase van topiary is gevestigd in een pot. Het is wenselijk om het vat te verzekeren bij de basis van munten of kiezelstenen. In sommige gevallen, een gipspleister, die is ingericht na drogen. Zo is een unieke koffie boom.

Topiary in het hart van het hart - een ongebruikelijk ontwerp besluit

Sierbomen, door hun eigen handen, geleidelijk aan populariteit wint. Dit is te wijten aan het gemak van de productie, en de mogelijkheid om mooi te versieren het appartement, zonder financiële kosten. De meest populaire is de gerichte apparatuur. Dankzij haar, kunt u interessante composities, in het bijzonder te creëren in de vorm van een hart.Topiary met twee harten is perfect als een geschenk voor het bruidspaar bruiloftTopiary met twee harten is perfect als een geschenk voor het bruidspaar bruiloft

Trimmen is de volumetrische applicatie, die is gebaseerd op crêpe of crêpepapier. Het is mogelijk om een ​​interessante samenstelling van de gewone servetten te maken. Het hangt allemaal af van de persoon.

Topiary doekjes is het beste cadeau, vooral als de financiële situatie niet in staat te stellen door te brengen. Hart van de boom - het is een goede manier om een ​​man te verrassen en leer hem een ​​interessant geschenk gemaakt met hun eigen handen.

Materialen die nodig zijn voor het creëren van Topiary

 • Foam.
 • Rode servetten.
 • Houten spiesen.
 • Het bouwen van gips.
 • Linten.
 • Schaar.
 • Clay.

Om de kamer een romantische sfeer te geven, is het raadzaam op een opvallende plaats Topiary van bloemen te zetten in een hartvormOm de kamer een romantische sfeer te geven, is het raadzaam op een opvallende plaats Topiary van bloemen te zetten in een hartvorm

Het wordt aanbevolen om schoonheid te creëren van de basis. Hiertoe giet de bereide plastic pot verdund Alabaster. Vervolgens wordt ingevoegd een houten spies en het werkstuk wordt gereinigd in een richting om stolling te voltooien. In de tussentijd moet je om te beginnen met het creëren van je hart. Hiertoe gesneden uit schuim gewenste vorm (gebruik van het materiaal rand te boom). Het einde van de aanbevolen geplakte gips of papier, zal het losheid elimineren.

Vervolgens moet je de servetten te nemen en snijd ze in kleine stukjes. Draai vervolgens in het midden van elk vierkant moet je een spies te zetten en begon te bladeren. Zonder het verwijderen van afval uit de spiesen, is het noodzakelijk te dompelen in het hechtmiddel, en hechten aan het schuimstuk. Dus alle gedekt door het hart. Vervolgens wordt het eindproduct is bevestigd aan de basis, de pot is ingericht met lichte kralen, en dit alles eindigt met de productie. Het resultaat is een interessant element van het decor.

Topiary hart met zijn eigen handen: stap voor stap handleiding

Maak unieke decor element kan elke vrouw. Je hoeft niet per se artistieke vaardigheden. Het ontwerpen fabricageproces is zo eenvoudig dat deze techniek onder de kracht van elk kennen.

Voor de vervaardiging van dergelijke Topiary hebben de meest elementaire materialen, die kan worden gevonden in elk huisVoor de vervaardiging van dergelijke Topiary hebben de meest elementaire materialen, die kan worden gevonden in elk huis


Om een ​​masterclass te voeren is het noodzakelijk om de volgende items te bereiden:

 • Servetten.
 • Clay.
 • De vorm van een hart.
 • Paper.
 • Draad of potlood.
 • Kralen.
 • Nagellak.
 • Satijnen linten.
 • Plastic wrap.
 • Schaar.
 • Brush.
 • Stones.
 • Het bouwen van gips.

Om te beginnen is het hart gemaakt. Het kan als karton en wol, en schuim. In dit opzicht, die elk onafhankelijk beslist wat te kiezen. Versierd harten moeten met behulp van de doekjes. Ze worden gelijmd op het tegenover voorvorm volgens de techniek. Daarnaast kan het hart worden versierd met kralen dat het originaliteit zal geven.

De verkregen elementen zijn onderling verbonden en aangevuld kralen, linten en stenen. In dit geval is het hangt allemaal af van de verbeelding van de mens. Het proces van het maken van een standaard topiary.

Voeg een hartvorm gemakkelijk ballen draad. Het is beter om de rode kleur te kiezen, en om de samenstelling te diversifiëren kan worden door middel van miniatuur rozenVoeg een hartvorm gemakkelijk ballen draad. Het is beter om de rode kleur te kiezen, en om de samenstelling te diversifiëren kan worden door middel van miniatuur rozen

Dan moet je om te beginnen met het maken van de stam. Zij steunen kan potlood, draad of sateprikker liggen. Stel stam in het hart basis en pot. Voor kracht in de pot moet gevuld worden met verdund albast. Na uitharding kan het versieren verf, kralen, papier en vernis. kofferbak zelf is omwikkeld met satijnen linten en geschilderd. Kunt versieren en pot.


Hoe maak je een topiary in de vorm van hart of een paar grote geheimen te maken

Topiary maken simpel, maar je moet een aantal van de nuances te leren kennen. Moeten aandacht besteden aan de basiselementen, en het materiaal waaruit ze zijn gemaakt.

Deze omvatten:

 • Stichting voor de kroon.
 • Trunk.
 • Base.
 • Pot.
 • Decoratieve materialen.

Voor de stam topiary kan een gewone houten stok en goed geschikt voor de productie van schuim, harten, versierd met bloemblaadjes van weefselrestenVoor de stam topiary kan een gewone houten stok en goed geschikt voor de productie van schuim, harten, versierd met bloemblaadjes van weefselresten

 Aldus kunnen verscheidene elementen de kroon ten grondslag liggen. Het is gemaakt van folie, schuim, oude kerstversiering, stof of een kind van de bal. De cilinder moet sterk zijn, voor dit doel houten spiesen, dikke draad, potlood dun plastic of karton benaderen. Geschikte basen zijn de stenen, munten, koffiebonen, piepschuim, schuim, spons of albast.

Pot - dit is het makkelijke gedeelte. Genoeg om gemeenschappelijke structuur te kopen voor kamerplanten. Pak en rond tanks, kisten en containers.

Decoratieve materialen, zodat de decoratie tot helder, kleurrijk en interessant te maken. Hiervoor gebruiken koffiebonen, kralen, gekleurd papier, decoratieve stenen, munten, folie, schelpen en steentjes.

Rassen TOPIARY veel kennis te maken met alle onmogelijke. Foto op het netwerk is niet zo weinig, maar elk van de gepresenteerde ontwerpen gemaakt volgens de standaard algoritme en fantasie.

Master-klasse op het maken van topiary in de vorm van een hart (video)

Topiary van het hart is een ongewone decoratie. Het is niet anders speciale design kenmerken, maar het is uniek. Maak een inrichting is in staat om elke persoon, genoeg om de nodige materialen te kopen en "turn over" de verbeelding.

Topiary in een hartvorm in het interieur (foto)

113100010322111631197212.433b1e7eba75da90176b1d4137d97ef5cbe102DSC966618DSC00651014831193011210002

Leave a Comment

Your email address will not be published.

26 + = 29

Adblock
detector