Topiary av sidenband 5 originella idéer – nwhistorycourse.org

The BlogTopiary av sidenband perfekt komplement till varje interiörTopiary av sidenband perfekt komplement någon intererTopiary av sidenband är en utsökt inredning, perfekt för hem med varje interiör. Det viktigaste - att återskapa en realistisk bild och länka ordentligt med varandra färg. Till en början kan det tyckas att grunden för tillverkning av titan topiary lögner, som kan klara av endast en mästare med stor erfarenhet. Vägen kommer att behärska gå, och därmed en nybörjare har en god chans.


Topiary av sidenband med händerna: beredning av material

Komma igång i början du behöver för att ta hand om förekomsten av allt material som kan behövas i processen.

Processen för framställning - är en viktig punkt, från vilken riktigheten av det slutliga resultatet beror direkt.

För att skapa en topiary är bättre att plocka upp band med olika färger samtidigt undvika onödig medleyFör att skapa en topiary är bättre att plocka upp band med olika färger samtidigt undvika onödig medley

Att arbeta krävs:

 1. Sidenband. Det är bäst att välja flera färgband, från 3 till 5. I all viktigt att hålla en åtgärd som inte sker alltför vulgärt eller smaklös.
 2. Kruka eller planter. Det är önskvärt att denna del var liten eller liten. Materialet spelar ingen roll. Det kan vara av trä, plast eller papier-maché.
 3. "Trunk" i trädet. Elementär lösning - en träpinne, perfekt marken ut på alla sidor. Men om du tycker att detta inte är möjligt, kan du köpa henne en plast motsvarande.
 4. Papper för att skapa kronan. Det finns inga begränsningar. Tidningar, papper eller tidskrift - att arbeta allt passar perfekt.
 5. Dekor. Omedelbart efter slutförandet av arbetet kommer att ha några att dekorera en pott och trädkronan. För dessa ändamål perfekt vanlig målarfärg från en behållare, pärlor, kristaller, etc.

Innan du köper de saknade komponenterna, måste du tänka igenom varje detalj, kommer det att se ut som den slutliga produkten. Sedan navigera i olika erbjudanden kommer att bli mycket lättare.


Topiary "hjärta" av sidenband - en gåva av kärlek

Den bästa gåvan för valentinhjärtor - Topiary görs med sina egna händer. Det hela börjar som standard för denna typ av förfalskning: basen, insvept i en sidenband och in i förväg plockas upp potten.

Topiary av sidenband i ett hjärta - en stor gåva för älskareTopiary av sidenband i ett hjärta - en stor gåva för älskare

Men nu kommer att göra hjärtat och arbetet kommer att utföras i följande ordning: • Frigolit hjärta skär ut rätt storlek;
 • Längst ner på den tomma hålet görs för att installera den på pipan;
 • Heart vacker limmade wellpapp på alla sidor;
 • Av satin band är gjort små hjärtan, vilka därefter limmas på skummet hjärta.

Topiary "hjärta" - en ganska mödosam uppgift, som ingen 01:00 lämna. Men alla deras ansträngningar bleknade vid åsynen av glada kärleksfulla ögon.

Topiary av satin s "solrosor" - dekorationer för stämningen

Nästan varje master class för nybörjare visar tillverkningsteknik av sol solrosor, som säkerligen kommer att bli ett välkommet i alla hem.

Använda sidenband av gula och gröna färger, kan du skapa en egen topiary i form av en solrosAnvända sidenband av gula och gröna färger, kan du skapa en egen topiary i form av en solros

 Och de utförs i följande ordning:

 • Skära runt grundval av kartong;
 • Böjd i form av kronblad av gul tejp vidhäftad till substratet, kliva 1 cm från kanten;
 • På den nedre delen av kartong limmad gröna petals, på ett avstånd av 2,5 cm från kanten;
 • För att ha vänt frodiga solrosor, kronblad behöver limma i flera rader, så småningom plocka upp till basen;
 • Och för att skapa en realistisk "halvvägs", kan du använda kaffebönor som simulerar frön.

Efter solros kommer att installeras på stammen, kan botten limma en annan rad av gröna blad, som också kommer att fungera som ett slags armering.

Blommor av sidenband för Topiary: steg för steg

I genomsnitt Topiary behöver 20 till 25 blommor av olika storlekar. Den enklaste tekniken - är en vridande band i prydliga rosetter, som är mycket lätt att hålla på bollen.

Topiary i form av rosor ser särskilt imponerandeTopiary i form av rosor ser särskilt imponerande

En annan, mer intrikata tekniken innebär användning av flera typer av vävnad:


 • atlas;
 • grid;
 • Silk.

Ursprungligen från tyg skära en cirkel som, för behandling av kanterna bör hållas under ljuset. Det är dock viktigt att inte överdriva det så att materialet inte är mörkare.
Efter alla kretsar framställda kan börja samla kompositioner: först lagrade silke, sedan atlas, och sedan mesh. Future Flower noga med att täta tråden och dekorera pärla att dölja sömmarna. Mellanrummen mellan blommorna kan fyllas med band av organza, som är mycket harmoniskt integreras i det övergripande konceptet.

Topiary av satin band: Wedding komposition

Wedding Topiary är en mycket originell gåva, som är en lång tid kommer att påminna par deras lyckliga dag. I processen, oftast finns det inga komplikationer.

Huvudprincipen att utarbeta ett bröllop topiary - med hjälp av pastell bandHuvudprincipen att utarbeta ett bröllop topiary - med hjälp av pastell band

 Och ändå, existerar process nyanser:


 • Bör inte användas mer än 3 färger, för att göra de mest känsliga topiary;
 • Mer satin, mesh och organza - dessa produkter ser mest skonsamma;
 • Det är viktigt att inte överdriva: Produkten bör inte vara nalyapistym.

Enkelt och samtidigt kommer en minnesvärd överraskning säkert göra ett stänk och ge de unga en möjlighet för en lång tid glatt minns vad som hände under sin livstid händelse.

Topiary av sidenband och organza

Används som en bas bollen först ska klistra över själv färgat papper tidningen utskrift inte tittat genom den tunna tyget. Organza brukar lindas på bollen i satin band fungerar som dekoration för henne. Det är bäst att göra dem blommor, med olika färger.

Kombinationen av band och satin organza resultat ger utsöktKombinationen av band och satin organza resultat ger utsökt

Topiary av färgglada band och organza passar perfekt i varje interiör, och kommer att vara en underbar gåva för någon festival.

För underlag skulle det vara lämpligt att ta några nyanser som tillåter garanterat att få ett mästerverk:

 • Att arbeta, är det önskvärt att använda ett lim som inte lämnar ett spår;
 • För att göra det arbete som krävs för att sekventiellt och väntar på de tidigare delarna är torra;
 • För att göra produkten elegant utseende, kan det täckas med paljetter.

Topiary av sidenband (video)

Varje steg för steg guiden klass - det är en möjlighet att skapa en verkligt utsökta mästerverk, utan att ådra sig betydande finansiella kostnader. Solrosor, bröllopsmotiv, blommor och organza band kommer att bli en riktig välsignelse för dem som är i ständig jakt efter presenter till sina nära och kära.

Topiary av sidenband (foto)

1790a56d6b8139DSC018712006150DSC01593bfbdaedbd03e102f5aa0586b7a8 - tsvety-floristika-topiarij-iz-atlasnyh-lånat2016 ---------------4559d8ac4bba14eae292d2e329iq - tsvety-floristika-topiarii-iz-atlasnyh-lånat124691500x1083140855874542b950d2

Leave a Comment

Your email address will not be published.

87 − = 78

Adblock
detector