Topiary av godis: gör exklusiva presenter och dekorera insidan med sina egna händer – nwhistorycourse.org

The BlogDekorera ett rum och göra det mer originellt, kan du använda topiary godis, placera den på en framträdande platsDekorera ett rum och göra det mer originellt, kan du använda topiary godis, placera den på en framträdande mesteNepovtorimy komfort råder i huset, där det är närvaron av en god husmor. Detta manifesteras i den vackra små saker som ofta skapas av händerna. Bli en skicklig arbetare i allround är inte lätt, nödvändig kompetens, kunskap och erfarenhet. Men det finns poster av inredning, lära sig att göra som alla kan. Topiary - en av dem. Denna fantasiträdkronor som kan göras av material till hands. För detta ändamål, perfekt godis. Denna produkt är inte bara dekorera rummet, men kommer också att vara en stor gåva. En ny form av banala lådor med choklad figurer raska sötsaker.


Vad du behöver för att förbereda innan du gör en topiary godis

Topiary består av flera delar, så måste du först välja basmaterial, och först därefter välja dekorationer för kronan.

Det är bäst för produktion av godis topiary kostym med en ljus godis wrapper: röd, blå, grönDet är bäst för produktion av godis topiary kostym med en ljus godis wrapper: röd, blå, grön

Komponenter i framtiden för Buskar följande:

 • Pot. Det måste vara ganska stor och tung. Dess storlek och vikt bestämmes enligt parametrar liknande grundläggande konstruktion. Candy kan vara olika i vikt, storlek och densitet, så först bestämma din typ av godis, och sedan välja en pott. Bättre att använda lerkärl.
 • Materialet för att förläna kronform. Bestäm i form av en geometrisk figur hatt träd kommer att misslyckas. Sedan skapa den ur skrot. Det är bäst lämpad för denna tidning, som kan komprimeras till den önskade typen, och därefter fastställa formen av tejp. Kostym och färdiga produkter - små barns plast- eller gummikulor. Du kan klippa och form av skummet.
 • Trunk. Vi behöver en smidig och ganska lång pinne som tål vikten av toppen. Även en enkel penna är lämplig för små träd. I andra fall använder handtagskonstborstar eller köpa förformen butiker hantverk.
 • Relaterat material. Detta inkluderar vidhäftande skum för att fylla krukor, stenar, olika små saker för att simulera mark fancy, sidenband att dekorera en trunk och, naturligtvis, godis själva.

Master-klass på skapandet av Chupa Chups Topiary

Chupa chupsy - favorit barn godis på tunna plastpinnar. Planta av dessa sötsaker kommer att ge glädje till alla barn. Gör det mycket enkelt, detta kommer att hjälpa workshop, som handlade om alla funktioner i den kreativa processen.


Sådan topiary bäst ses som en sfär. Att dölja stängerna och fäst väl godis ta skelettet av skum eller annat material som är lätt att göra ett flertal hål.

Topiary av klubba passar perfekt i det inre av ett barns rum på en daglig basis och kommer att muntra upp barnetTopiary av klubba passar perfekt i det inre av ett barns rum på en daglig basis och kommer att muntra upp barnet

Förbered alla nödvändiga delar av hantverk - kruka, bålen och grunden för kronan. Även i detta exempel behöver vi:

 • Chupa chupsy. Ta samma storlek godis. Wrapper färg välja efter eget gottfinn. Ta inte för stora klubbor. De är mycket tung, är träd cap besvärlig och själva designen är instabil.
 • Sidenband. Det är nödvändigt för sammanflätning pinnar att simulera stammen. Välj en färg, i kombination med färgen på godis omslag.
 • Pot. Använd en tung kruka eller ladda den med stenar. Annars kan konstruktionen välta - chupa chupsy väger en hel del.
 • Polyuretanskum. Hon fyllde potten. Det kommer att säkerställa stabiliteten i hela strukturen.
 • potten för inredning. Om du inte vill återanvända chupa chupsy, stack dem i skumkärnan, ta den smala remsan av chiffong tyg och stift med färgade huvuden runt.
 • Clay. Öppet, icke-märkning och snabb torkning.
 • Crohns. Sätt godis pinnar till kärnan i en skål. Försöka placera elementen så nära som möjligt till varandra, så att var inte synlig för basmaterialet. Resultatet blev ett tak på godis.
 • Trunk. Ta en sidenband, lim promazhte henne försiktigt och fullständigt svepa stammen trollstav.
 • Pot. Fyll insidan av skum, vänta på att stelna. Om den övre delen av de bildade stötar - skär dem till ytan var det inte krokig.
 • Assembly. Plug dekorerade stammen i en kruka, sedan lägga in bollen utom godis. För fästning konstruktioner promazhte anslutningshålen lim.
 • Ta en chiffong halsduk och drapering hans graciösa veck under ett träd, stick stift på flera ställen. Sålunda dölja skummet i potten och Topiary bli mer raffinerad.

Söt söt gåva redo.Mästarklass för att skapa topiary av Raffaello i form av en söt bukett

Topiary kan ta formen inte bara av trädet i potten, men buketten. I det här fallet består den endast av lock och godis pinnar, som kommer att tjäna som utgångspunkt. En sådan gåva kommer att glädja någon kvinna och flicka. För detta ändamål lämpliga Raffaello godis, ljus, i en vacker snövit wrap.

Till gagn för den älskade romantisk present kommer Topiary gjord av Raffaello godisTill gagn för den älskade romantisk present kommer Topiary gjord av Raffaello godis

Förbereda de nödvändiga material:

 • Rafaello. Vid flera av dem skulle vara så att den fyller hela utrymmet i basen.
 • Basen i form av en sfär eller halvsfär. Ta utformningen av något lättviktigt material.
 • Håll dig till marken. Det är bättre att ta en längre och tjockare.
 • Kräppapper. Vi måste skapa en illusion av en bukett omslag.
 • Sidenband för att klä bukett och dekorationer bas.
 • Clay.

Hur man samlar en bukett

 • Bifoga en karamellbas med ett lim.
 • Wand obkleyte papper, topp obveyte satin band.
 • Anslut locket och basen, fastnar dem till varandra.
 • Linda byggandet av wellpapp, vilket skapar ett paket för "blommor".
 • Tie "bouquet" av bandet.

Romantisk gåva redo.

Andra idéer för att skapa topiary godis med händerna

Candy - fertilt material för att tillverka topiary. De kan vara vilken färg som helst, någon form och storlek. Detta öppnar upp nästan obegränsade möjligheter till kreativitet.

godis Topiary kunna ersätta de krukor på fönsterbrädan genom att lägga interiör unikhetgodis Topiary kunna ersätta de krukor på fönsterbrädan genom att lägga interiör unikhet

Vilka andra idéer, förutom de som redan beaktas kan genomföras för att skapa dekorativa trä?


 • Godis kan användas utan omslaget. Crown är av gelé, marshmallow, kola och andra mjuka godis, fästa vid ramen som bör använda tandpetare. Detta är en utmärkt idé för söt bord på bröllop.
 • Potten hälls söta jelly beans, nötter, socker eller små tabletter. Sådant fyllmedel kommer att väga och struktur, och tjänar som en ytterligare källa till mat.
 • I ett kärl kanske inte är en utan flera träd - så olika sötsaker placerade i en enda behållare. För att göra detta förgrening trunk med tråd.

Master-klassen på att göra Topiary av godis (video)

Skapa gåvor och föremål av interiören med sina egna händer - ett stort nöje. Processen är enkel, när befälhavaren är säker på att leda. Topiary - en souvenir som vänder även nybörjare, men resultatet ser ganska professionell. Var inte rädd för att experimentera.

Topiary av godis i det inre (foto)

-3d9a979b1c7ae6adda1ab5edd6c87151XL8-3100274010028161363853279089441189243210122428

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 12 = 22

Adblock
detector