Top sömlösa tak: lyx i varje detalj – nwhistorycourse.org

The BlogSömlösa tak - är slät och glansig ytaSömlösa tak - är släta och glansiga poverhnostS via sömlös väv kan byggas på taket i en slät yta, som kan vara matt och glansig. Det är värt att notera ett stort utbud av färger, vilket bidrar till att skapa en dröm rum. Idag mycket populär tjänst tidigare ansökan till PVC-film bilder, mönster och design. Detta möjliggör en mängd olika konstruktion kreativitet utformningen av hela rummet, vilket är en ytterligare fördel.


Montering av undertak sömlös design

Bland fördelarna med konstruktionen kan identifieras med hög hastighet av vattenbeständighet, vilket bidrar till att skydda sig från behovet av regelbundet underhåll i händelse av en vattenläcka från de övre våningarna.

Den största fördelen med sömlös spänning tak är den högsta vattenbeständigDen största fördelen med sömlös spänning tak är den högsta vattenbeständig

Polyvinylkloridfilm med en tjocklek av 0,2 mm kan motstå en belastning på 100 liter vatten per kvadratmeter.

Seamless spänntak kännetecknas av enkelhet i installationen design. Skickliga hantverkare i ett par timmar kommer att kunna ställa in tyget i ett särskilt rum. Om det behövs, kan du bokstavligen en dag att utfärda hela lägenhet eller ett litet hus i storlek. Installation av undertak utan en söm bärs Clip och harpun sätt. Installera harpun metod som används allt mer i alla PVC dukar. För att göra detta i en produktionsmiljö till färdiga tyget är svetsad specialfästelement och själv tyg storlek är ca 5% mindre än den del av taket.

Vid installation av omkretsen av rummet speciell baguette är inställd på rätt höjd, sedan använda en värmepistol värmer upp rummet och sträckt duk själv. Efter att tasers sätts in i en baguette och duken sträcks över taket området. Efter kylning duken reduceras i storlek och helt täcka hela taket, inte lämnar veck.


Fördelar harpun installationsmetod

Harpun metod har många olika fördelar, nämligen såsom:

 • Det är möjligt att snabbt utföra installationen;
 • Det är möjligt att utföra demontering och montering web någon annanstans;
 • Mycket större styrka i jämförelse med vävnadsutföringsformen.

Harpun metod stretch takmontering utbredd på grund av en rad fördelar, som den harHarpun metod stretch takmontering utbredd på grund av en rad fördelar, som den har

Montering hållbara canvastyg inte kräver användning av en värmepistol, vilket betyder att det inte finns något behov av att använda farliga cylindrar. Dessutom är det inte nödvändigt att göra växterna ut ur rummet, som är rädda för hög temperatur.Seamless matt tak: en utsökt och ovanlig design

Matt tak utan sömmar perfekt för inredning, gjorde i strikt klassisk stil. I utseende de liknar mycket i linje och målade tak.

Den stora fördelen med en sådan konstruktion är att de:

 • Inte rädd för fukt;
 • Lätt att installera;
 • Kunna dölja eventuella brister i det gamla taket och kommunikation.

Seamless matta taket är lätt att montera och är inte rädd för fuktSeamless matta taket är lätt att montera och är inte rädd för fukt

I den färdiga målningen taket är mycket lätt att installera ljuskällor. De är mycket lätt att rengöra med de vanligaste rengöringsmedel. Värderas högt sömlös matt tak franska och belgiska produktionen. Franska tak är klassiker, vilket innebär en total avsaknad av reflexer.

En intressant utföringsform är CLIPSO fast struktur, eftersom de har ett enhetligt mönster på framsidan och baksidan. På grund av de stora porerna i tyget CLIPSO har möjlighet att visuellt öka höjden på rummet. Nyanser blad ganska tyst och lågmäld.

Matt tak är idealiska för alla anhängare av konservatism och återhållsamhet.

De kommer att se bra ut i sovrummet, eftersom en målning inte reflekterar ljus och kommer inte att visas bländning och reflexer.

Vad kan vara den maximala bredden av sträckan taket utan söm

Funderar på att installera en sutur spänning tak, många frågan hur mycket kommer att vara starka och hållbara färdiga konstruktioner. Utöver detta viktig indikator är den gemensamma utseende av taket. Mest uppskattad tak som gjorts i Tyskland eller Frankrike, men de finns i rullar med en bredd av 1,2 till 2 meter, vilket är anledningen till installationen på taket är knappt märkbar söm. Den kinesiska webben kan ha en bredd på upp till fem meter, men dess kvalitet är ganska dålig, vilket är anledningen till att många konsumenter föredrar att köpa schweiziska, tyska eller franska tak, som är mer hållbara.


Tyska och franska tak är mer hållbaraTyska och franska tak är mer hållbara

För dem som är oroade över knappt synlig suturtråd från taket, kan du plocka upp i staden Korolev, en banbredd på 5,1 meter, företaget Descor.

Detta tyg är annorlunda:

 • Hög kvalitet;
 • hållfasthet;
 • Raffinerad stil.

Skrivbord eller tyg kännetecknas av närvaron av små porer, och har en mängd olika färger, som helt är mättade. De är miljövänliga, vilket är varför de kan användas i alla rum.


Glossy sömlös spänning tak

Glossy tak är tillverkade av hög kvalitet och hållbara PVC-film som är ganska enkel att installera och bidra till kreativa idéer. På grund av sin reflekterande förmåga, kan de göra något utrymme ett mycket trevligt och rymliga. Det är värt att notera enkelheten i vården för dessa ytor. Den enda nackdelen med en sådan konstruktion är att filmen kan återspegla bländning, utstrålar apparater och belysningsutrustning, vilket inte alltid är lämpligt.

Glossy tak kan göra något utrymme vacker och rymligGlossy tak kan göra något utrymme vacker och rymlig

Att välja en färg glansig tak, är det möjligt att göra interiören en fantastisk och unik.

urvalsfaktorer

 • Närvaron av naturlig och artificiell belysning;
 • Färgskalan av inredningen;
 • Den allmänna uppfattningen.

Glossy tyget är perfekt för badrummet, eftersom även i mycket svagt ljus belysning nödvändiga anläggningar kommer att tillhandahållas.

Glossy tak är idealisk för badrumGlossy tak är idealisk för badrum

Med sömlös stretch tak är möjligt att göra det inre av rummet en ovanlig och exklusiv på något sätt. Det mest slående är att det kan användas i nästan alla miljöer, oavsett destination.

Mycket trevligt utseende taket i barnen med roliga saga tecken, och vardagsrummet är relevanta fjärilar och vackra blommor.

Sömlös installation av undertak (video)

Välja den mest lämpliga för att färga tyg beror helt på de kreativa idéer designern, för i dag representeras av ett stort antal intressanta och ovanliga val. För en väl utformad rum är bäst att söka professionell hjälp för formgivaren, som kommer att kunna välja det bästa alternativet.

Sömlösa tak (foto)

6761644a1660d5bc5a5403861b748a23e90136556685110001000256e7d8af297fa93cfd75f50eb077c1a09363ce5319484f221d2115d16342aef804188b08c00ce382c0a38a60d487a2a7965ff319fb20e206eef79f94e51a00d2016010719325203753300full17917021412368252besshovnye-natyazhnye-potolki-1

Leave a Comment

Your email address will not be published.

10 + = 20

Adblock
detector