The BlogNaadloze plafonds - is glad en glanzend oppervlakNaadloze plafonds - glad en glanzend poverhnostS via naadloze structuur kan worden opgebouwd op het plafond van een glad oppervlak, die kan worden mat en glanzend. Vermeldenswaard is een grote verscheidenheid van kleuren, die helpt om een ​​droom ruimte te creëren. Vandaag de dag op grote schaal populaire dienst voorafgaand verzoek aan de PVC-film foto's, patronen en ontwerpen. Hierdoor kunnen diverse ontwerpcreativiteit aan het ontwerp van de gehele kamer, wat een extra voordeel.


Installatie van verlaagde plafonds naadloze design

Een van de voordelen van het ontwerp kunnen worden geïdentificeerd hoge mate van waterbestendigheid, die helpt om zichzelf te beschermen tegen de noodzaak van regelmatig onderhoud in het geval van een waterlek vanaf de bovenste verdiepingen.

Het belangrijkste voordeel van naadloze spanning plafond is de optimale waterdichtheidHet belangrijkste voordeel van naadloze spanning plafond is de optimale waterdichtheid

Polyvinylchloride-film met een dikte van 0,2 mm kan een maximale belasting van 100 liter water per vierkante meter te weerstaan.

Naadloze verlaagde plafonds worden gekenmerkt door eenvoud van ontwerp van de installatie. Vakmensen in een paar uur staat zal zijn om de stof in een bepaalde kamer. Indien nodig, kunt u letterlijk voor de ene dag op de gehele appartement of een klein huis in omvang af te geven. Installatie van verlaagde plafonds zonder naad uitgevoerd clips harpoen wijze. Installeren harpoen methode steeds meer gebruikt in alle PVC doeken. Hiervoor in een productieomgeving aan het afgewerkte weefsel gelaste speciale dop en dezelfde stof grootte ongeveer 5% lager dan het oppervlak van het plafond.

Bij installatie van de omtrek van de kamer speciale stokbrood is ingesteld op de juiste hoogte, vervolgens een heteluchtpistool verwarmt de kamer stretched canvas zelf. Daarna tasers worden ingevoegd in een stokbrood, en het doek wordt gespannen over het plafondoppervlak. Na afkoelen wordt het doek verkleind en volledig bedekken het gehele plafond, niet verlaten de vouw.


Voordelen harpoen installatiemethode

Harpoen methode heeft veel verschillende voordelen, met name zoals:

 • Het is mogelijk om de installatie snel uit te voeren;
 • Het is mogelijk om demontage en montage web elders uit te voeren;
 • Veel grotere sterkte vergeleken met weefsel uitvoeringsvorm.

Harpoen Werkwijze spanplafond monteren wijdverspreid door een reeks voordelen, die zijHarpoen Werkwijze spanplafond monteren wijdverspreid door een reeks voordelen, die zij

Montage duurzaam canvas stof wordt het gebruik van een warmte-pistool, wat betekent dat er geen noodzaak om gevaarlijke cilinders niet nodig. Bovendien is het niet nodig om de planten te maken van de ruimte, die bang zijn voor hoge temperatuur.Naadloze matte plafonds: een prachtige en bijzondere vormgeving

Matt plafonds zonder naden perfect geschikt voor het interieur, gemaakt in strikte klassieke stijl. Qua uiterlijk lijken ze op nauw op elkaar afgestemd en beschilderd plafond.

Het grote voordeel van een dergelijk ontwerp is dat ze:

 • Niet bang voor vocht;
 • Eenvoudig te installeren;
 • In staat om eventuele gebreken van het oude plafond en de communicatie te verbergen.

Naadloze mat plafond is gemakkelijk te monteren en is niet bang voor vochtNaadloze mat plafond is gemakkelijk te monteren en is niet bang voor vocht

In de voltooide schilderij het plafond is heel gemakkelijk om het even welke lichtbronnen te installeren. Ze zijn zeer gemakkelijk schoon te maken met de meest gangbare wasmiddelen. Zeer gewaardeerde naadloze matte plafond Franse en Belgische productie. Franse plafonds zijn klassieke, met een totale afwezigheid van reflecties inhoudt.

Een interessante uitvoeringsvorm zijn Clipso stevige structuur, omdat ze een uniform patroon op de voorzijde en achterzijde. Door de grote poriën in het weefsel Clipso hebben de mogelijkheid om visueel verhoging van de hoogte van de ruimte. Kleurschakeringen blad vrij rustig en low-key.

Matt plafonds zijn bij uitstek geschikt voor alle aanhangers van conservatisme en terughoudendheid.

Zij zullen goed in uw slaapkamer kijken, want een schilderij niet licht reflecteren en zal niet verschijnen schitteringen en reflecties.

Wat de maximale breedte van het spanplafond zonder naad

Het denken over het installeren van een hechting spanning plafond, veel vraag hoeveel zal zijn sterk en duurzaam-ready ontwerpen. In aanvulling op deze belangrijke indicator is de gezamenlijke verschijning van het plafond. Meest gewaardeerde plafonds in Duitsland of Frankrijk, maar ze zijn verkrijgbaar in rollen met een breedte van 1,2 tot 2 meter, dat is de reden waarom de installatie op het plafond is iets merkbaar naad. De Chinese web kan een breedte van maximaal vijf meter te hebben, maar de kwaliteit is nogal slecht, dat is de reden waarom veel consumenten de voorkeur geven aan de Zwitserse, Duitse of Franse plafonds, die duurzamer zijn te kopen.


Duitse en Franse plafonds zijn duurzamerDuitse en Franse plafonds zijn duurzamer

Voor degenen die bezorgd zijn over nauwelijks zichtbaar hechtdraad aan het plafond, dan kunt u op te halen in de stad van Korolev, een web breedte van 5,1 meter, het bedrijf Descor.

Deze stof is anders:

 • Hoge kwaliteit;
 • sterkte;
 • Verfijnde stijl.

Bureaublad of stof gekenmerkt door de aanwezigheid van kleine poriën en een verscheidenheid van kleuren, die vrij zijn verzadigd. Ze zijn eco-vriendelijk, dat is waarom ze kunnen worden gebruikt in elke ruimte.


Glossy naadloze spanning plafond

Glossy plafonds zijn gemaakt van hoge kwaliteit en duurzaam PVC-film die is vrij eenvoudig te installeren en te helpen om creatieve ideeën. Vanwege zijn reflecterende vermogen, kunnen ze elke ruimte een zeer mooi en ruim te maken. Vermeldenswaard is de eenvoud van de zorg voor deze oppervlakken. Het enige nadeel van een dergelijk ontwerp is dat de film schittering kunnen reflecteren, straalt apparaten en verlichting, wat niet altijd het geval.

Glossy plafonds kan elke ruimte mooi en ruim makenGlossy plafonds kan elke ruimte mooi en ruim maken

Het kiezen van een kleur glossy plafonds, is het mogelijk om het interieur een fantastisch en uniek.

selectiefactoren

 • De aanwezigheid van natuurlijke en kunstmatige verlichting;
 • De kleurstelling van het interieur;
 • De algemene perceptie.

Glanzende stof is ideaal voor de badkamer, want zelfs bij zeer weinig licht verlichting nodige faciliteiten zal worden verstrekt.

Glossy plafond is ideaal voor badkamersGlossy plafond is ideaal voor badkamers

Met naadloze spanplafond is het mogelijk om het interieur van de kamer een ongewone en exclusieve of andere manier te maken. Het meest opvallende is dat het kan worden gebruikt in vrijwel elke omgeving, ongeacht hun bestemming.

Zeer mooie uitstraling plafond in de kinderen met leuke sprookjesfiguren, en de woonkamer zijn relevant vlinders en prachtige bloemen.

Naadloze installatie van verlaagde plafonds (video)

Het selecteren van de meest geschikte voor het kleuren van textiel is volledig afhankelijk van de creatieve ideeën van de ontwerper, want vandaag wordt vertegenwoordigd door een groot aantal interessante en ongewone keuzes. Voor een goed ontworpen kamer is het beste om professionele hulp te zoeken om de ontwerper, die in staat zijn om de beste optie te kiezen zal zijn.

Naadloze plafonds (foto)

67 6 1644a1660d5bc5a5403861b748a23e90136556685110001000 256e7d8af297fa93cfd75f50eb077c1a 09363ce5319484f221d2115d16342aef 804188b08c00ce382c0a38a60d487a2a 7965ff319fb20e206eef79f94e51a00d 2016010719325203753300full 1791702 1412368252besshovnye-natyazhnye-potolki-1

Leave a Comment

Your email address will not be published.

56 + = 57