Top 5 circuits steek steken – Horse – nwhistorycourse.org

The BlogPaarden te borduren - het is een geweldig idee dat vooral zal niet alleen genieten van geavanceerde naald vrouwen, maar ook jonge meisjesPaarden te borduren - het is een geweldig idee dat vooral zal niet alleen genieten van geavanceerde naald vrouwen, maar ook jonge devochkamBolshinstvo meisjes kiezen vaak voor het thema van de geliefde cartoon mei Little Pony. Kleine meesters borduren prachtige paarden met plezier. Elk meisje wil op uw muur borduurwerk Cadence pony's of kleine paarden van Celestia favoriete modern cartoon te hebben. Pony Meisje Equestria nu in de trend. Regelingen monochrome borduurwerk of van andere op de markt in overvloed, veel bedrijven implementeren kwaliteit kits voor kinderen en volwassenen meesters.


Modern kruissteek Paarden: Sets

Kits voor borduren met paarden vertegenwoordigd in overvloed. Met de hulp van kwaliteitsregelingen van de trendy en vertrouwde merken kun je een meesterwerk van hun eigen handen te creëren.

Veel vrouwen en mannen als borduurwerk, waaruit blijkt:

 • Coney stromend water;
 • Paard, lopen op open ruimtes;
 • Trojka racen in de winter bos;
 • Meisje op paard;
 • Veulen paarden drenken en ga zo maar door. D.

Op zoek naar een prachtige meesterwerk te maken, kies dan alleen kwaliteitsregelingen met creatieve tekeningenOp zoek naar een prachtige meesterwerk te maken, kies dan alleen kwaliteitsregelingen met creatieve tekeningen

Borduur paarden vroeger of later begint elk opgeleide werknemer, het is een soort van fase van de ontwikkeling van vaardigheden in de wereld van het borduren. Wanneer het doek begint een wit paard het hoofd uitstralen, een volstrekt onmogelijk om te stoppen met het maken. Elke geborduurd kruissteek foto's kunnen niet worden stilgelegd, het uitstellen van de magie en prachtige geborduurd met hun handen meesterwerk verschijnt voor uw ogen.


populaire programma's

 1. Gelukkig weinig familie;
 2. In de stralen van de zonsondergang;
 3. Unicorn;
 4. Drie helden (foto Vasnetsov);
 5. paardrijdster;
 6. Wind in de haren;
 7. Meisje met een paard;
 8. Paard en de maan;
 9. Witte paarden;
 10. Puppy en pony.

Er zijn tal van interessante sets voor borduurwerk, dus kies de ene foto die je het meestEr zijn tal van interessante sets voor borduurwerk, dus kies de ene foto die je het meest

Natuurlijk is het niet alle relevante onderwerpen. Stelt een ongelooflijke hoeveelheid. Embroidery Horses vandaag niet minder populair dan borduurwerk stelt Maki.

Onder naaldenvrouwen wens diagram Shire paarden. De jonge man, die de werkpaarden geleid om te drinken zal niemand onverschillig laten.

Hij lijkt neemt ons mee in dat verre tijd, maakt als we kijken naar een foto waar een paar sterke, maar in de tussentijd rustig gracieuze dieren dwalen naar het water, na te denken over het leven.Modern circuit kruis Horse

Geborduurd paard kijk altijd spectaculair op de muur, op het web, op kleding of accessoires. Voor de liefhebbers van de natuur - het is een win-win. Original borduren zullen houden hoe beginnende naald vrouwen, en ervaren craftswomen. Er zijn vele rassen van paarden, en de arbeiders en de paardenraces en paardrijden. In Rusland, het is zeer populair Orlov Trotter ras. Borduren een foto met paarden van dit ras, kunt u kant-en-schema te gebruiken.

Geborduurd paard - een geweldige aanvulling op uw interieurGeborduurd paard - een geweldige aanvulling op uw interieur

Naar behoefte werken:

 • Aida 18;
 • Floss in 16 kleuren;
 • regeling;
 • hoepel;
 • scharen;
 • Needle.

Grootte 210h210 web (cross), 30x30 (cm). Als je strikt de huidige regeling te volgen, kunt u een groot doek dat de muren versierd krijgen. Omlijst door elegante borduur zal in de woonkamer of hal worden geplaatst.

Tips voor cross stitching

Voordat u borduren kruis is het belangrijk om de plaats goed voor te bereiden om voorraad op alle benodigde materialen, circuit. Voor beginners is het beter om speciale sets te nemen. Geschoolde werknemers met ervaring kunnen borduren zonder te bellen. Het is belangrijk om de stof goed voor te bereiden, moet worden gestoomd en gestreken ijzer. Selecteer garen van hoge kwaliteit is niet minder belangrijk. Molyneux is aan te bevelen om te werken aan borduurwerk in kokend water gedompeld. Als de draad werpen, zullen ze niet werken, is het noodzakelijk om nieuwe te kopen.

Als je niet kan kopen, kunt u voeg water 3 eetlepels azijn en houd het daar een draad, zal het verlies van kleur te voorkomen.

Alvorens over te gaan tot het borduren, is het noodzakelijk om de gewenste instrumenten, circuits en voorraad goed humeur te bereiden op voorhandAlvorens over te gaan tot het borduren, is het noodzakelijk om de gewenste instrumenten, circuits en voorraad goed humeur te bereiden op voorhand

Als het werk is groot, is het beter om met potlood geschreven tekst om de 10 kruizen te zetten. De lay-out maakt de regeling, zal het product niet bederven vanaf het allereerste begin van het werk. Te borduren ging sneller, is het noodzakelijk om te borduren met twee handen, een op de top van de naald sticks, de ander trekt aan de binnenkant. Als het werk is groot en complex, is het beter om te borduren op grof canvas. Ja, het garen verbruik in dit geval zal toenemen, maar het resultaat zal 100% perfect zijn.


Als een groot schema, de ervaren meesters raden om te beginnen met kleur, dat is meer dan alleen een baan of een schema van pictogrammen die de eenvoudigste manier om de ogen te vinden.

Kruisen zal nog zijn, als in het proces van het proberen om een ​​naald steken in een en hetzelfde gat. De naald moet kopen een speciale, met een stomp uiteinde, een zogenaamde maasnaald. Dit zal helpen bij het voorkomen van blessures tijdens het borduren. Het product nauwkeurig zijn als het borduren kruist in één richting. Ook behouden van een perfecte uitstraling van het weefsel het opmaken van een overzicht van de ring na elke sessie borduurwerk. Zodra het borduurwerk klaar is, het weer moet goed gestreken ijzer.

Hoe prachtig geborduurde paard kruis (video)

Vervolgens is de meest ervaren werknemer om te beslissen waar te plaatsen, je meesterwerk. Borduurwerk kunt alles wat je wilt versieren, kan het zijn kussens, tafellakens, servetten, gordijnen, kleding, broches, lederwaren en nog veel meer. Engage in borduurwerk is niet alleen modieus, maar ook nuttig. Tijdens voertuiglichaam rust op de grijze weekdagen er een emotionele en fysieke afscheiding.

Original geborduurd paard kruis (foto)

 225227977d93120188708-292030525430755795e5389gal


Leave a Comment

Your email address will not be published.

92 − = 89

Adblock
detector